Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • achjo

Achjo!!!Já nechápu některý fanynky!!Jak sem pořád můžete psát!!Oh pane bože úplně žeru us5,ale nejvíc Chrisíčka,nebo Richieho....a zprávy podobného typu!Je to snad stránka o jedné skupině ne?!Proč dělat rozdíly??A navíc,jak můžete milovat někoho,koho vůbec neznáte??Třeba jsou ve skutečnosti úplně jiní,než si je představujete??Já chápu,že ste fanynky,taky sem fanynka a us5 mám moc ráda a kluci jsou velmi simpatyčtí!!!A bez fanynek by nebyly nic,prostě to k jejich kariéře patří!To je jasný!Ale myslím si,že by se tu také měl rozebírat jejich styl hudby a takové věci!Než jen řešit to jak kdo vypadá!!Můj názor,přeberte si to jak chcete!Ale rozhodně to nemyslím špatně! *13* Mě se třeba příčí to,že skoro vůbec nezpívají živě!Prostě si přijdou na jeviště a jen si to tam odtančí *3* je jasné,že zpívat a tancovat je hodně těžké,ale mohly by s tím něco trochu udělat ne?? *5*
    • Re: achjo

ahoj!!..ja mam taky us5 moooc rada...ale to ze nezpivaji na zivo me nevadi..protoze mooc krasne tanci a zpivat a tancit zaroven asi moc nejde by to nezvladali....ale je to lepsi nez aby tam stali a jenom zpivali ..proto je ja mam rada ze krasne zpivaji a tanci!!.. *14*
      • Re: Re: achjo

Ano,asi se budeme muset smířit s jejich playbackem!Ale tak samozřejmě,že kluci tancují skvěle!A pro fanoušky to vypadá krásně,když jejich idolové tančí a zpívají!!Už si zvykám *1* mám je ráda,tak to akceptuji!K jejich image to prostě patří!!Akorád je mi líto,že někteří lidi co je nesnáší o nich říkají že jsou teplouši!!!Jenže na tom snad taky nezáleží?!!To je jejich osobní život!!Je zpousta uznávaných zpěváků,kteří jsou buď bi,nebo homo!!A i přesto je mají fanoušci rádi!!!Tak proč věčně někdo někoho uráží a ponižuje!!Kam tahle doba spěje to je strašný!!Ale holky,mi fanikny víme,že us5 nejsou ani bi ani homo a ani nic podobného,tak ať si říká kdo chce co chce!! *3* *4*
  • Us jsou best

Us5 je nejlepší skupina na světě, škoda že ještě nebyli v čr. hned bych na ně šla. *14* *14* Ze skupiny je upa nej Richienek *14* *14* *14* Moooc ho lovuju♥
    • Re: Us jsou best

nejsi sama kdo by na jejich koncert šel.
  • muj názor

Můj názor na tuhle skupinu je opravdu trochu -jinej.Nedokážu nějak pochopit,co se vám na nich líbí.Vlasy maj nagelovaný,ksichty na makeupovaný,zuby vybělený,svaly nic moc.K jejich zpěvu- neslyšela jsem to naživo,ale pochybuju,že je to něco víc,než zvládne zazpívat každej druhej.Je tady jedna věc,co se mi líbí- písnička Maria.
  • plakát

mám plakát US5 a richieho!!kdo má zájem tak ať mi napíše na e-mail!!
    • Re: plakát

ahoooj...kde shanite ty plakaty us5 ??..ja bych moc chtela taky nejaky a richieho nejradsi..mam jenom jeden...pls napis mi!!.. *9*
  • US5

US5 jsou nej,ale nej je Chrisik:-* *14* *4*
  • US5 is COOL

Hi everybody, US5 are really cool and sexy boyband. What happend with Michael??
  • ten n ovej

Skvělá skupina ale ten nový je strašnej. Jako buzík
    • Re: ten n ovej

Richie a Chris jsou nejhezčí

to souhlasím jo to hnus *9* *1* *9*

teo souhlasím jo to hnus *9* *1* *9*

vincent vobec nevyzera jak teply... je zlaty a celkovo cela skupina je super aj mna sere ze mikel odisiel ale co uz.... ale vincent je fakt dobry
  • US5

US 5 jsou krásní,charizmatyčtí a velmi nadaní kluci!Číší z nich velmi pozitivní energie,která mi dodává dobrou náladu!Mám je bez rozdílu všechny moc ráda !A doufám,že už brzi navštíví ČR?!!*1* *4*
    • Re: US5

Máš pravdu,a do čr je taky mocky chci *14* *14*
  • koncert v čr

Podle toho,co jsem dostala na mail za odpověď,mají teď Us5 naplánováno hodně koncertů a do český republiky se v dohledný době nedostanou.
    Njn,smůla *9*
  • I LOVE CHRIS VERY VERY LOVE

Ja strasne zeru Chrise *14* *14*
    A zatim jeste neplanuji koncert u nas *9*
    no kdyby neplanovali tak byste si mohli koupit vstupenky do nemecka ja tam uz nekolikrat byla na jejich koncertech.Bylo to bobmba jak slavil Chris narozky. *4* *14* *14*
    • Re: I LOVE CHRIS VERY VERY LOVE

doufám, že ti dal ochutnat dort
    • Re: I LOVE CHRIS VERY VERY LOVE

a jaky to tam bylo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit