Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vincent

HeH proc tu neni fotka Vinneho?Tak hrozne sexy kid wow a jeho kvetacek na hlave bomba *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • US5

JAY KHAN IS THE BEST AND MY HASBAND *14* !!I LOVE US5!
    *14* *14* *14**14* *1**1*
    *14* *14* *14* *1* *1*
    *14* *14* *14**14* *1**1*
    *14* *14* *14* *1*
    *14* *14**14* *7**7*
  • ...

Ahojky, mohla by mi nejaka dobra duse vysvetlit jak ty 2 blondaky od sebe rozeznate???na fotkach je mozna rozeznam, ale v klipu vubec...=(((
    • Re: ...

ahooj..tak ja je vzdycky rozeznam...kdyz se na ne divas tak je rozeznas proste....ja uz z dalky vim ktery je ktery...proste chris a richie sou sice podobni ale ja vim ktery je richinek...I love RICHIE *14* *14*
    • Re: ...odpoved

víš jak je rozeznám že richie je vždy ve předu *14*

no tak to máš blbe když jsi slepa

Ja je nerozeznávám, oba jsou teplousi a tim topro me koncí *15*
      • Re: Re: ...

tak tos posrala *13* *13* *9* *9*
        • Re: Re: Re: ...

Posrala??? U tebe??*1* TO me opravdu moooooooooooc MRZI!!!!*1* Jaka SKODA!!
      • Re: Re: ...

Tvuj nazor ti nikdo nebere...,ja je taky nijak nezbiznuje, ale pridou mi uplne stejny...tak sem chtela vedet, jak je velky fanynky rozpoznaj..!!Vis???
  • holčina

děcka chci se zeptet kdo ví jak se jmenuje richie celím jmenem a proč se jmenuje richie tak jak se jmenuje vy všichni říkate že ho znate tak ten kdo ho zna tak mi to řejne tak to sem zvědava jo a ma tu někdo icq od někoho z us5 určitě jo když je tu tolik lidi kteří ho znají *1*
    • Re: holčina

Richieeneček se jmenuje Christopher Richard Strinigni
      • Re: Re: holčina

a viš že se izzy se menuje taky chris
  • ewwww

tak jako nevim ale to se nám přiteplení hošánci stali emařama? no mne poser....se asi trochu sekli ne? *1* *1* *1* *1* *1*
  • WHY???

hele, nikomu to neberu, ale nechápu, jak můžete mít rádi takowý slaďouše, který zpíwaj dokola wo tom samym...dyť je to k zblbnutí!!!!!!!! *9* *9* *1*
    • Re: WHY???

Joo a jak ty víš že zpívaj furt o tom samym???A když je nemáš ráda tak proč posloucaháš jejich písničky....jinak bys přece nevědela o čem zpívaj............... *1*
      • Re: Re: WHY???

protože někdy prostě tyhle debilní písníčky hrajou i v rádiu...
  • us5

CAWTE KTO POKECA HM O US5 ,OZAJ SAK JE VINCENT ZLATUCKY???????????, *3* *3* *3* *3*
  • jasne

no tak jasne ze su fesaci *4*
  • všichni se u mě ve třídě opičej s US5

Já jsem přišla do školy a řekla jsem jim že se mi líběj us5 a moje kámoška hnedka že se jí taky líběj a přitom je ani neslyšela spívat je to prostě ........ a ostatní holky z naší třídy taky i moje sestra se opičí to je strašný já tak nesnáším když se po mě nekdo opičí oni holky by ani nevěděli že exustujou *9* *9* *9* *9* *16*
  • Vendelin1996

cawko *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit