-
I like you
US5 is beautivul!I Like You!
(I am from slovensko) -
lowe
Chris je nej!!!!! *14* *4* *14* -
us4 ne us5
no to je hnus že ten mikel odesel von mě popradně nastval a skoro rozbrecel...chapete lidi US5 uz neexistuje!!! ted to je tak maximálně US4. *9* *9* je to smutny je videt jenom ve ctyrech pry ze mikel chcel zpivat sam ale on nikdy nebude tak slavnej jako byl v US5!!!!! si mysli ale je to dost smutny jak odchazi ... jeste ze neodchazi richie a taky je stesti ze se nerozpoadla celicka skupina no tak to by byl horror *16* tak nic ted s kamoskou nebudem rikat US FIVE ale US FOUR *9* *9* -
-
Re: us4 ne us5
ahojte vsichni kluci se nerozpadaji ptala jsem se jich na chatu ptala jsem se jestli mikel odchazi ale prej neodchazi prej by se musel zblaznit aby odesel takze ne us4 ale us5 jo papa a bozi je hcris
-
-
US5
Přestantě psát že si s nima píšete je to trapný.A ten kdo to píše je kretééééééééééééééén největší. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: US5
TY JSI DEBIL TY KURVO!!!!!!
JÁ JSEM VČERA TŘEBA PSALA:PARTICK JURDICOVY!!!!!!!!!
-
-
Mikel
Holky já brečíííím *9* *9* *9* Mikel odešel ze skupiny. -
zlatíška US5
*14* Jo já US5 prostě zbožňuju jsou to ti nejsuprovější klučinové, nejvíc no prostě miluju Chrise a už se nemůžu dočkat až budou mít vystoupení v ČR doufám že to bude už vrzy protože rodiče mě nechtějí pustit na koncert do německa *9* . Miluju Chrise. -
-
Re: zlatíška US5
V Nemecku je koncert kdy??? *7*
-
-
mikel
vi debilove vi ste zapomeli na meho milacka mikela jak si to predstvajete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! -
-
Re: mikel
to jo máš pravdu ale tvůj Mikel odešel od skupiny. *10* *10* *10*
-
-
Chris
jelikož miluju Chrise chtěla sem vám oznámit že si hledá hodlku pomocí netu.Neváhej nebuďte pozadu naučte se německy a přihlašte se.Já už německy umim od mala takže mě nic neschází.Jo a abych nezapoměla milovkyně Mikela nechci vám ublížit ale má holkua nechci vás zklamat ale psal mě to.Když sem se ho zeptala tak mi řek že jo.No a Jay už žádnou holku nemá. -
-
Re: Chris
Tak daj jeho prezdivku ne *5* -
podle mě kecas ze si s nima pises *16* *5* *10*
-
-
us 5
us5 jsou nej byla sem na jejich koncertu a byli fakt super mam i jejich podpisy -
-
Re: us 5
fakt si byla na jejich koncerte??..ja bych taky chtela ale sem az z jizni moravy takze to mam do nemecka daleko...a newiem jak bych se tam dostala?!...a jake to bylo?? *5* -
Re: us 5
to já taky i foto mám s nima málo kdo by dokázal to co oni.Píšu si s nima a je to ok -
-
Ubožačko
Ty??????????????Sis s nima píšeš??????????????????????????? ?????????No jasně a to ti máme věřit???????????????????????Ses strašná kráva že to píšeš ubožačko *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Ubožačko
hele neprehaněj to jo????
-
-
-
-
Chris
Já miluju Chrise Watrina a moje nej.k miluje Mikela. *3* *3* Mi jsme byli na jejich koncertu v Německu a bylo to super. *14* *14* Jo a kdybi něco tak Chris nemá žádnou holku no vlastně nikdo z nich nemá holku kromě Jaye ten chodí z Lenou. *14* *14* A kdo tu píše že s nima chodí tak ten pěkně ale pěkně kecá *16* *16* *16* -
-
jjj podle mě si snim nekecaj
-