Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heč

Klučini z Us 5 ja porstě žeru *3* *3*
  • us5 je upa super!!!

teda hele at si říka kdo chce co chce já si myslim svoje. us5 je super skupina super 5 kluků. tak já svůj názor nikomu cpát nechci ale us5 sou nejlepší
  • Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka

ted vam sem pisu zrovna je posloucham a super ja osebne mam nejvic rada Christopra Watrina no vlastne oficilne chodim tak coz mate holt uz smulu tak uz je to na svete ja mam kamaradku ktera chodi s Izzym tak taky smula no tak zatim I lowe you US5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *14* *1* *5* *16* *8* *5* *15* *5* *9*
    • Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka

ses hlupacka ty kécás
    • Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka

Elis Watrin!!!To já jsem jeho budoucí manželka a ne ty!!On je můj budoucí manžel!On je můj a ničí jiný jasný!!!Můj!
      Jen můj!
      • Re: Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka

To jeste uvidime ty *16* *5* *16* *8*
      • Re: Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka

*15* *15* *15* *15* *15* *15* dobrej vtip
  • chris a richie

ja jsem se zblaznila do us5 posloucham je na netu a vsude a porad a libi se mi chris takze chrisi i love you mocinky
  • us5

jay je ten nnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeejhezčí chlap jakýho jsem kdy viděla i když kuba novák je taky boží *15* *14* *14*
  • richie!!!!

já ho miluju láskou bych ho sežrala *14* *14* *14* *14* *4*
  • us5..

US5 je NEJ!!!!! Hlavně Richie!!! je božíííííííííííííí;) *3*
  • já je žeru!!!!!!

US5 SE NIKDO NEVYROVNÁ!!!JE TO TA NEJLEPŠÍ SKUPINA NA CELIČKÝM SVĚTĚ JAKOU JSEM KDY VIDĚLA A HLAVNĚ SLYŠELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROST Ě JSOU BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
    • Re: já je žeru!!!!!!

To je pravda ale já je miluju víc než ty!!!!! *14* *14* *14*
  • US5

Jsou prostě krásní hlavě Richie a Chris jsou prostě suplovní a pěkně zpívají *14* *14*
    • Re: US5

jj
    • Re: US5

To je pravda
  • US 5

US5 jsou super hosani a jeste k tomu klasni a dobre zpivaji *8* *1* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit