-
Heč
Klučini z Us 5 ja porstě žeru *3* *3* -
us5 je upa super!!!
teda hele at si říka kdo chce co chce já si myslim svoje. us5 je super skupina super 5 kluků. tak já svůj názor nikomu cpát nechci ale us5 sou nejlepší -
Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka
ted vam sem pisu zrovna je posloucham a super ja osebne mam nejvic rada Christopra Watrina no vlastne oficilne chodim tak coz mate holt uz smulu tak uz je to na svete ja mam kamaradku ktera chodi s Izzym tak taky smula no tak zatim I lowe you US5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *14* *1* *5* *16* *8* *5* *15* *5* *9* -
-
Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka
ses hlupacka ty kécás -
Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka
Elis Watrin!!!To já jsem jeho budoucí manželka a ne ty!!On je můj budoucí manžel!On je můj a ničí jiný jasný!!!Můj!
Jen můj! -
-
Re: Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka
To jeste uvidime ty *16* *5* *16* *8* -
Re: Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka
*15* *15* *15* *15* *15* *15* dobrej vtip
-
-
-
chris a richie
ja jsem se zblaznila do us5 posloucham je na netu a vsude a porad a libi se mi chris takze chrisi i love you mocinky -
us5
jay je ten nnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeejhezčí chlap jakýho jsem kdy viděla i když kuba novák je taky boží *15* *14* *14* -
richie!!!!
já ho miluju láskou bych ho sežrala *14* *14* *14* *14* *4* -
us5..
US5 je NEJ!!!!! Hlavně Richie!!! je božíííííííííííííí;) *3* -
já je žeru!!!!!!
US5 SE NIKDO NEVYROVNÁ!!!JE TO TA NEJLEPŠÍ SKUPINA NA CELIČKÝM SVĚTĚ JAKOU JSEM KDY VIDĚLA A HLAVNĚ SLYŠELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROST Ě JSOU BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
-
Re: já je žeru!!!!!!
To je pravda ale já je miluju víc než ty!!!!! *14* *14* *14*
-
-
US5
Jsou prostě krásní hlavě Richie a Chris jsou prostě suplovní a pěkně zpívají *14* *14* -
-
Re: US5
jj -
Re: US5
To je pravda
-
-
US 5
US5 jsou super hosani a jeste k tomu klasni a dobre zpivaji *8* *1* *14* *3*