-
jay
caute vseci ja su do us5 uplny blazen nevite kde v cr se kupuji treba trka us5 atd.?Jo a mysite ze budou konecne vystupovat v cesku?jsem blazen do JAYE *14* *14* -
...
Můj brácha má v Berlíně kamaráda, a jak jistě víte, US5 v Berlíně jsou většinu času když zrovna někde nekoncertují a tak. Takže tam celkem často jezdíme a já sem měla možnost kluky poznat. Prostě sem je tam potkala. Kluci byli úplně úžasní, strašně ochotní a miloučcí. Úplně v pohodě se se mnou vyfotili, podepsali mi tričko a pořád se smáli a byli prostě úplně SUPÉÉÉR!!! Takže kdo říká že sou namyšlení nebo tak tak já se s nima klidně budu hádat, protože sem je prostě poznala na ulici, byli bez ochanky, protože prej šli zrovna nakupovat. Takže mě klidně mohli odmítnout, ale protože to nejsou žádní namyšlení frájové, beudělali to! Měly jste už taky možnost se s nima potkat, na koncertě nebo třeba i jinak blíž? -
-
Re: ...
Ahoj!Prosím napiš mi na e-mail efalt@klikni.cz předem díky -
carol.jestli je vyfotíš posli mi prosím jejich fotky na meil 606177888@seznam.cz.ahhhhhhhhoooooo oooooooooj a dekuju moooooooooc určite se ozvi *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *4* *3* *9* *13* *5* *4* *15* *8* -
já chci jet taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!za Richinkem a ostatníma!!!!!!závidím ti... *9* *9* *9* -
oni mluvili jakym jazykem?kdyztak jich nekdy pozdravuj jo?a vzkaz jim ze bych je rada videla na lvastni oci at prijedou nekdy do ceska na nejaky koncert *14* *14* jo?ja totiz poslucham jen us5 sem uplne do nich zaszrana jo?dyztak diky Carol *3* -
Jéé ty semáš taky bych je chtela videt na vlastni oci kdo se ti nejvic libi me jay a rada bych aby vystupovali v cesku masod nich nejake obleceni nebo neco tak?
-
-
mrtěěěěěě
US5 jsou ty nej týpani jaký znám...a kdo tvrdí něco jinýho tak ať si políbí prdel.....prostě the best!!!!!!!!všici maj mrtě hlas a já je žerůůůů *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
us5 sou best
dřív sem měla ráda tokio hotel a o us5 sem si myslela že to sou akorát teplouši ale pak se do nich kámoška zbláznila a když sem je líp poznala zistila sem že sou fakt best.....us5 4ever
tak sme si založili blog anly about us5 www.us5-music.cz tak se mužete mrknout xD -
US5 smrdí..
Fuuuj!! :-!:-! ať si každej poslouchá co chce, ale né US5!! sou to kkti!!!! *13* -
-
Re: US5 smrdí..
Nepiš sem když se to netýká tebe ty krávo pitomá a navíc co o nich ty víš co????blbko *16* -
Re: US5 smrdí..
jo a jak mužeš vědět že to sou kokoti? ty je snad znáš? nebo podle čeho takhle soudíš...bych chtěla vidět tebe když umíš akorát nadávat ostatním...zalez a nevylejzej ty **** *16* *16* *16*
-
-
Staň se právoplatnou fanynkou skupiny US 5!!
Ahojki, jsem členkou fanklubu skupiny US 5. Tady v ČR mají i oficiální stránky www.us5.cz které jsou vážně super. Najdeš tam o nich všechno, seznámíš se tam se skvělejma lidičkama a na fóru s nimi můžeš kecat celý den o čem jiném než o US 5, jejich nových písničkách, můžeš sledovat novinky a prostě se tam dozvíš spoustu nových věcí o nich. Navštivte tuto stránku, zaregistrujte se a staňte se právoplatnými fanynkami US 5!!! -
I love Chris
US5 je ta nejlepší skupina jakou jsem kdy poznala...Ale hlavně je nejlepší Chris W....Já ho ták miluju I LOVE YOU CHRIS... *14* *3* *14* -
th
Já nesnáším TH akorát si hrajou na něco co nejsou a hlavně ten blbec Bill. *10* -
Nesnáším TH
Nesnáším TH US5 je nej skupina kterou sem kdy slyšela. *3* *14* -
Richie,Izzy,Jay a Chris..
Čao lidičky.........
US5 jsou ta nejnejnejlepší skupina na celym světě.moc se mi líbí..Hlavně::Richie,Izzy a Jay..a ještě Chris!!!!!!!! *4* *14* *14* -
-
Re: Richie,Izzy,Jay a Chris..
Mě se hrozně líbí Chris pak Richie a Jay *14**14**14**14*
-