-
Richie
Ahoj mrzí mně,že odešel Richie ale stejně jste nej skupina *14* *14* *14* *14* -
Chris
Všichni jsou tam bestový ale mě se nejvíc líbí Chris je to teen nejlepší kluk na světě všechny mo miluju ale ještě víc Chrise *14* -
Re: Re: US5
Pravda, jako kdyby měli epileptickej záchvat!!! *15* *15* *15* -
Re: fuj
pravda, ale až po transkách tokio kokotech!! *15* *15* *15* -
THE Best
US5 jsou nejlepsi skupina kterou znam nikdo jim nemuze konkurovat nikdy vubec nechapu jak se to nekomu nemuze libit ja ani nedokazu popsat jak jsou skvely *14* -
fuj
fuuuuuuuj to je ten největší humus co existuje! *9* taký zkundyksichti přibuznělý vylízaný *8* *9* fakt humáč toto *9* -
chris
fůůůj ten nový je hnusný lepší byl chris -
richie
ahoj richie je fak moc hesky jeto fak moc hesky kluk mese moc lyby skoda ze nechodi knam doskoly *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: stupidní
Náhodou AC/DC je parádní hudba. Ale ted už spíš poslouchám IRON MAIDEN a další metal. ale MAIDNY mám rád nejvíc!!!!! -
Re: richie
*15* *15* *15* *15* prej zadeček *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
richie
Richie je nadherny kloucek! A ten zadecek *8* a telo mnou nadherny!! *8* *14* -
bezva
US5 jsou super,nádherný,skvělý a ze všech nejlepší!!!!!!!! *4* *3* *4* *3* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: chrissssss
Dala bych ti ji ale slibila sem mu ze ji nikomu nebudu davat my si totis dopisujeme ale i s IZZYM,VINCENTEM,JAYEM,RICHIM krome toho novacka to bych si musela rict RICHIMU nebo VINCENTOVI tydlecti dva si semnou dopisujou skoro kazdej den prez mail*3* ale s CHRISEM si taky dopisuju skoro kazdej den prez mail a stou adresou sem mu to fakt slibila omlouvam se *9* ajestli budes mit nejakej dotaz ohledne US5 pis na mail: simkaus5@seznam.cz ano?Tak zatim ahoj. -
dala bych ti ji ale slibila sem mu ze ji nikomu nebudu davat my si totis dopisujeme ale i s IZZYM,VINCENTEM,JAYEM,RICHIM krome toho novacka to bych si musela rict RICHIMU nebo VINCENTOVI tydlecti dva si semnou dopisujou skoro kazdej den prez mail*3* ale s CHRISEM si taky dopisuju skoro kazdej den prez mail a stou adresou sem mu to fakt slibila omlouvam se *9* -
dala bych ti ji ale slibila sem mu ze ji nikomu nebudu davat my si totis dopisujeme ale i s IZZYM,VINCENTEM,JAYEM,RICHIM krome toho novacka to bych si musela rict RICHIMU nebo VINCENTOVI tydlecti dva si semnou dopisujou skoro kazdej den *3* ale s CHRISEM si taky dopisuju skoro kazdej den a stou adresou sem mu to fakt slibila omlouvam se *9* -
Re: US5
jo dobre tancujou *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* -
Re: jj
Ja IZZYHO nemusim *4* ale je fakticky borec ze se tam este zdrzuje IZZY neni takovej jako MIKEL nebo jako muj milacek CHRIS ahoj. Budete mit nekdo nejakej dotaz jakej koliv tak piste na mail simkaus5@seznam.cz *1* -
Re: Re: sexy
je no a ja je taky oba ale ja i VINCENTA takze RICHIE CHRIS VINCENT *14* *14* a ta nahrada za CHRISE je fakticky hnusna *16* doufam ze ten novacek brzo odejde a nastoupi tam zase ta rozkos CHRIS *14* *14* -
Re: us5 suuuuperrrrrr
mas pravdu *14* *5* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pls o hlasek v SONB
ahojik mocinky prosim o hlasek v SONB TADY http://telezqysvet.blog.cz/0812/son b-2-3-kolo
sem pod prezdivkou nejfansus5
predem dik *3*