Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: stupidní

LINKINI jsou nejlepší kapela ve vesmíru!!!!!!!!!!!!!!! Ale jinak souhlasám s tím že US5 jsou fakt kokoti na 5 *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: stupidní

však já vím,taky jsem tam našel spoustu písní,co jsem neznal

mno dík *1* ,jinak těch skupin je opravdu hodně....ale stačí si projet youtube a tam najdeš vše ,je tam spousta kvalitních kapel... zadej tam Rock/heavy rock ,cokoli... a vyjede ti tam toho hafo...pak si stačí jen vybrat *4*

to je možné,já je zas tak moc nesleduju,já jenom co znám z rádia,ale ty se v té rockové hudbě asi víc vyznáš,ono je těch skupin hodně a většinou ty jejich písně ,co se nedostanou do rádií a hitparád bývají lepší

to je škoda *9* AC/DC je vynikající interpret.... mají moc dobré písně... nemyslím teď jen samé heave rockové tvrďárny...ale mají i spoustu pohodovek... třeba ,,You Shook Me All Night Long,, jinak bych možná mezi ty kapely přidal eště Pearl jam....
  • Re: Re: Re: Re: stupidní

AC/ DC zrovna moc nemusím
  • Re: Re: Re: Chcete us5 v čr?

tvůj názor považuji za dočasné pomatení smyslů.... *1*
  • Re: Re: Re: Chcete us5 v čr?

ale nechceme.... *1*
  • Re: Re: Chcete us5 v čr?

ALE CHCEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! §§ *5* *5* *5* *5* *5* *1*
  • Re: sexy

ahoj ja sem zuzka a úplně s tebou souhlasím že je CHRIS Boží a SEXY ale od té doby co odešel ze skupiny tak to není ono!!!a místo něho daly nějákýho hnusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* ale richie je ted v té skupině nejhezčí když tam není chris ! *10* *10* *8* *8* *8* ale abych ti řekla CHRIS je muj spolu s RICHIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: stupidní

nevím,ale z většiny hudebních skupin se mi líbí tak asi každá dvacátá píseň
  • Re: Re: Re: stupidní

mno tak..některé novodobé skupiny jsou dobré... disturbed,Breaking benjamin,Seether... jinak Linkin park je asi nejlepší komerční rockovou skupinou... když to porovnáš s trapnejma simple plan,Green day,jonas brothers.... možná nickelback je stejně dobrej... ono skloubit metal a hip-hop není tak lehký...je pravda,že už delší dobou mají slabší období...(viz poslední album nebo ta kravina s JayZ,ale nemění to nic na tom,že umí! ),mezi ty starší interprety bych ti eště doplnil AC DC ....
  • Re: Re: stupidní

to já spíš-Iron Maiden,Kreator,Mettalica,Guns´n´r oses,Scorpions,Europe,Dio,Kreyson-t o je aspoň kvalita,ne jak ty vaše novodobé skupiny *3*
  • Re: stupidní

co to meleš Linkini a Supporti sou skvělý jinak to ostatní hovna a ty s nima *9* *9*
  • stupidní

krávovina jako-Linkin PARK,Support Lesbiens,Tokio Hotel a podobná pseudorocková hudba *9*
  • Re: Re: fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj

TY SI PROSTĚ DEBIL.NEŘIKÁM ŽE NEJSOU HOLČIČÍ ALE ABYS VĚDĚL TAK JÁ JSEM ZE ČTVRTINY TAKY NĚMKA A ABYCH PRAVDU ŘEKLA TAK SE ZATO NESTYDIM.A TAKY NEVIM PROČ TEDA NA TYHLE STRÁNKY CHODÍŠ.
  • US5

Mě se teprve teď us5 začali líbit§!!! sou dobrý skvěle natcujou!! já mám teda nejvíc v oblibě Vince!!! *14* *15*
  • chrissssss

nevíte někdo adresu na chrise, kvůli autogramu *14* *14* *14*
  • us5 suuuuperrrrrr

ahojec všichni kdo máte rádi us5 sou prostě boží akorát že chris odešel byl prostě nejsladčí a vy nafrněný skurvený teplouši co nemáte rádi us5 si ji bežte......vy víte co *14* *5* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • borci

US5 sou borci *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit