Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj

jojky kdyz se ti nelibi tak tahni a nenavazej se by me zajimylo so ses za buznu ty!!:D:D:D:
  • aaaaaaaaachch

s Chrisem by to bylo lepsi a le ta nahrada Chris je stejne nej *14* a ta nahrada *13* *13* *13* ale i tak jsou žužo *14* *14* *4* nahrada *16* bleble
  • jj

us5 do cr to by byla nejlepší věc ,I LOVE IZZY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Chcete us5 v čr?

nechceme *1*
  • Re: Chcete us5 v čr?

jméno:Ida Melmerová
    město:Lomnice nad Lužnicí
    věk:13 *4*
  • sexy

chris je tak sladký a sexyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj

pod tohle bych se rád podepsal
  • Re: fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj

Přesně!!!Jsou to teploušové zamrdaný, no bleeeeeeeeeeeeeeee, fůůůůůůůůj!!Nechápu jak to někdo může poslouchat , no fuuj hlavně ten posranej skopčák *13* *13* *13* *13* Fuuj, jak to někdo muze poslouchat, a jestli se nekdo se semnou budete chtit dohadovat, napiste na muj zde zveřejněný mail!!!!!Nazdar US5 LittleFanSmradi!!!! *5* *16* *16* *16*
  • fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj

noo fuuj jak toto může někdo poslouchat takééé buzný přiteplené fuuuuuuuujjjj hnusný zkurvysynové *9* *16* *16* *16*
  • Chcete us5 v čr?

ahojky lidi jestli chcete us5 v čt tak napiste na email: koncert@us5-czech.cz své jméno, věk a město kde bydlíte!
    diky vsem:*3*
  • cd

ahojky prosim vas nevyte nekdo kde bych si mohla stahnou pisnicku z noveho cd us5 Endless a nebo jestli ji nekdo ma tak mi ji prosim poslete na meil diky moc
  • new cd

Tak jak se vám páááčí new CD??? *7* Mě se moccmoccmoccmoccky líííbí___je to úpa božííí CD *14* *14* plostě supéééér *14*
  • pomoc

pomoc pls chcibit byt taky fans us5 a nemuzu na to prijit jak *7*
  • ANONYM

Mi se moc nelíbí zdají se mi moc přihřátý *15* Jen prdel lidi...... *1*
  • JSOU SKVELI

us5 jsou ti nejhezci kluci ti se jen tak nevidi a hlavne RICHI CHRISTOPHER STRINGINY *4* *4* *1* *3*
  • Re: Re: Re: us5 nej skupina

a když tady ta kráva nadává na metal který je náhodou skvělej lepší než nějaký Hip Hop a Pop tak ho bráníme!! *16*
  • Re: Re: Re: Re: humus

Abych řekla pravdu mám ráda jonas brothers *1* ale us5 jsou lepší *13* a jeden z us5 ( *4* Vinnie *14* *14* ) je jejich fanoušek tak neříkej že us5 jsou buzny *5*
  • Re: Us5

Možná že jsi to neslišela ale .........Chris nebyl nemocný jednoduše se na fans a us5 vykašlal moje sestra si myslí že ho k tomu donutili rodiče! Ale i tak Chris byl Chris a doufám že se má dobře!
  • Re: Re: us5 nej skupina

když vám us5 tak vadí tak sem nechoďte *16* *4*
  • Re: Miluju Us5

plně stebou souhlasím *1* *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit