-
Aloha je bests!
Jsou best! Jen jsem uviděla v Óčku jejich klip a hned jsem si je oblíbila!!! Hlavně Vivi!!!! Yo a tgy ti, kdo sem píšou že jsou blbý tak co TADY DĚLAJ, KDYŽ SE JIM NELÍBÍ??????Hmm????? *15* *13* *3* *14* -
kokos
Jsou to totální debili. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: kokos
Co se do nich vobouváš? Taková bestová kapela, táhni si pást krávy, ty vapatlaná nulo! Newim co sem lezeš když je nemáš rád/a! Než si je bezmeš do huby tak si poslechni jejich písničky a pak votevýrej tu svojí ušmudlanou držku! Vadí ti snad že maj styl? Že to nejsou nějaký vocasové co neuměj nic jinýho než kopírovat? Že hrajou skvělou muziku, to tě žere? Příště nech takovou skvělou kapelu bejt a zahrab se! -
hele jako nepříjde ti to blbý ty dežo....si myslíš že ty umíš tak zpíwat jako oni prosimtě nezáwiď a nepiš sem rači... -
Uz to prehanate...co si o sebe myslite???Ked sa vam niekto nepaci tak nechodim na ich stranky,ani sa o nich nezaujimam...a ak si myslis za su debily...tak mam otazkU....Ty si potom co????No myslim si cisty totalny kreten ktory nepozna dobrü hudbu,a je zaujaty sam sebou.... -
-
Re: Re: kokos
Já s tebou naprosto souhlasim. AFH jsou skvělý a moc je miluju. -
Re: Re: kokos
ehm.... to je názor jenom čistě tvůj, já si o nich myslím něco podobného, jsou to průměrná popová skupina! A nestojí za poslech, tedy alespoň mě ne, ale to neznamená, že jsem jak říkáš ty kretén a neposlouchám kvalitní hudbu! -
-
Re: Re: Re: kokos
Když nespívaj kvalitní hudbu tak co sem lezeš? Bych ráda vědela co posloucháš ty ??? -
-
Re: Re: Re: Re: kokos
Uklidni se já se jenom zastávala kolegy výše :-D A to co jsem napsala je čistě můj názor, tak mi ho neber! Promě jsou podpůměrná kapela. A co poslouchám? Např.: Nightwish, Tarja Turunen, Arch Enemy, Amon Amarth, Korpiklaani, Mandragora Scream, Rammstein a podobně...
-
-
-
-
-
Hlasujte pls
ahojky všichni! hlasujte pls na http://kamikak.blog.cz/0903/4-kolo- hitparady-kamika díky moc za každej hlas (Aloha From Hell je tam taky) a odmažte si v tom odkazu tu blbou mezeru -
Aloha in t-music chart...
Aloha sa sice udrzali v top 10...ale spadly o 1 miesto,takze na 8...predbeholo ich totiz:Flo rida,Lady Gaga,NIghtwork,....Musime alohu podporit v ich 6 tyzdni v t-music chart,ako povedal moo...pomozme im v tom aby sa dostali vyssie... -
anděl 2008
Škoda že na andělovi nezpívali živě*9* -
-
Re: anděl 2008
To máš pravdu,to me trochu naštvalo,ale stejně byli jako vždycky úžasný ))))))
-
-
Anděl 2008
Ty woe na Andělovi to hustě rozjeli ale nasralo mě že nemeli vetsí potlesk dyt to rozjeli vic nez takova ewa farna v kroji *1* *1* -
-
Re: Anděl 2008
to jo :) já to sice neviděla, ae zkoukla sem to pak na youtube.. ae dybyste viděli, co o nich napsali *8* -
-
Re: Re: Anděl 2008
CO o nich psali? -
-
Re: Re: Re: Anděl 2008
ewička se opět pokoušela vetřít:D
-
-
Re: Re: Anděl 2008
Já to viděla a jako ...... *16* *16* *8* *8*
-
-
-
AFH
Aloha jsou úplně úžasná kapela... *14* fakt jsem si je okamžitě oblíbila... *1*
mám dotaz: nemáte někdo písničku Wake me up, ale která by měla normální zvuk...našla jsem akorát jednu, co je strašně potichu... *9* tak jestli ji někdo máte, tak mi ji prosím prosím pošlete na mail: 91Kachna@seznam.cz
docela to spěchá...xD -
-
Re: AFH
jj ja ju mam
-
-
Jo!
upa nejvíc jako *14* *14* -
Aloha From Hell
upa super kapela *14* -
Aloha feom hell
je to proste styl kapela mnu ... *14* *8*