-
Aloha in t-music chart...
Alohu sme podporovali,a dokazali sme im pomoct obhajit 7 miesto...ale ja verim ze my ich dokazeme dostat vyssie,tak sa posnazme a hlasujme aby sme ich dostali do top 5...ja verim ze na to mame.... -
EmOcEsS
Aloha from hell je moje nejoblibenejsi skupina kazdej den ji posloucham a nejlepsi je Moritz on je proste nejlepsi teda nejlepsi je Vivi ale Moritz je nejhezci ptoste ja je miluju upa wsecky *14* *14* *14* *14* Moritz *14* *15* *15* *15* -
Sme to ase fanusikovia...sice sme alohu nedostali do top 5,ale udrzali sme ju na peknom 7.mieste...ale aby sa to do dalsieho tyzdna zmeilo,musime ich podporit este viac,tak prosim hlaujte... -
-
Re: Aloha in t-music chart...
lidi, chtělo by to dostat alohu do top pětky.. zaslouží si to.. hrajou pěkně, zaslouží si pěkný umístění :)
-
-
Takze kto pravidelne pozerava t-music chart v stvrtok o 18:00,tak uz urcite vie ze aloha from hell-walk away sme mi(ich fanusikovia) posunuli o 6 miest,cize z 10,na 6 miesto..a. musim povedat ze to je co povedat oproti tej konkurencii aku tam maju....ale mohly by sme ic hdostat aspon do tej top 5,co poviete???ak chcete aby aloha from hell nespadla ale isla vyssie tak chod na:www.t-music.cz a zahlasuj za nu...dufam ze sa nam to podari...a dakujem kazdemu kto chodi hlůasovat.... -
-
zrovna sem to chtěla napsat.. :) lidiiii, hlasujeeem.. :D ať AFH dostanem do top 5 ;)
-
-
aloha from hell
aloha from hell fakt upa skvela skupina, sou nej.a felix je supeer *4* -
Takze tento tyzden sa nam podarilo dostat alohu do top 10 v ceskej hidparade t-music chart....Ak by ste vy,ich fanusikovia mali cas,tak si zbehine zahlasovat na:t-music.cz....dostanme ich este vyssie apomozme im dobit cesky rebricek..dikky *3* -
-
já hlasuju každej den, když to de.. někdy to nejde, nvm čim to je.. každopádně to kontroluju každej den, a pokud de hlasovat, hlasuju.. walk away je opravdu bombová a boží písnička.. mam jí táááákle mooooc ráááda.. *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Aloha in t-music chart...
ide tasm hlasovat od stvrtka ked skonci t-music chart,a az do pondelka/utorka kedy sa spocitaju hlasy.A je to tym lebo sa nataca t-music chart..takze to predtacaju,preto uz nemozme hlasovat....
-
-
-
Jaj jaj jaj
Vy co tady řešíte ty srance už mě fakt serete... hm přezpívali písničku, no a co? aby se VÁM něco nestalo, srovnávání to vám jde, no jo, napiště si svoje písničky a ty si s něčím srovnávejte a tady Alohu nechte bejt. A s tou Avril mě taky dojímáte... fakt. Je to jako by jste srovnávali Metaliku s Jonas Brothers *15* No nebyli by jste nadšení kdybych já vám lezla na diskuzi s Avril a psala že je blbá protože má stejné číro jako Amy Winehouse. Doufám že až příště budu psát nějaký komentář tak už to fakt bude o AFH... *9* -
Ježiši
Mno tak převzali pisen mno to je toho víte kolik slavnejch to dělá??? MMMMOOOOCCCCC
Takže fakt už hebněte *1* *1* -
hm
girls just wanna have fun NIE je pesnicky od MILEY and od ALOHA FROM HELL! ta pesnicka je od Cyndi Lauper -
ahf
vivi ma dobry hlas len pesnicky su trosku nudne skoro vsetky rovnake a napriklad "walk away" sa mi podoba na lost without you od delta goodrem ten zaciatok ked spieva, can you hear me boys zasa na avril proste nemaju svoj styl ale inak v poho, fear of tomorrow je uzasna pesnicka