-
Re: nuda
Pokud vím, většina se přestěhovala na forum Argemy. Jelikož je tyhle debaty nezajímaly.Já jem jenom nahlédla a jdu tam taky. -
nuda
no nejak to tu uvadlo *8* -
Re: DVD+CD
křest je 20.11.v 16hod v Harleys clubu v Praze(kousek od staromaku)viz official web Argema.cz *14* -
Re: Re: Re: Re: skoda
Ještě bych rád k tomu dodal. Pokud se nemáte za co stydět, napište prosím do záhlaví i e-mailovou adresu, ať je jasné, kdo to píše. Děkuji za pochopení.
Pepa Pavka -
ŠVIHOV
Kluci koncert v sobotu, ve Švihově byl bomba. Viděla jsem v Plzni reklamu, že máte koncert ve čtvrtek 13. listopadu na Kd Inwest v Plzni. Určitě se zase přijdu podívat. *4* -
Re: DVD+CD
Vím jen že vychází 15. listopadu a křest má být někde v Praze. Ale podrobnosti nevím. Ráda bych se tam jela podívat. -
DVD+CD
Ví někdo, kdy a kde bude křest nového DVD Argemy? -
Re: skoda
Jak to bylo, vím jenom já a bůh. -
Kdo ví, jak to všechno bylo. *3* -
Re: Re: Re: Re: skoda
Omlouvám se Argemě za nedorozumění, ale ten článek psal pravděpodobně nějaký vtipálek. Já jsem nic takového nenapsala. Jestli si někdo myslí, že mě tím zpochybní mé články, tak to je na omylu. Já si za nimi stojím! -
Re: Re: Re: skoda
Tak to je už síla. Rád bych poprosil toho nebo tu, který sem píše mým jménem, ať toho okamžitě nechá. Já se nemíním, k těmto článkům vyjadřovat a distancuji se od nich. Tohle není žádné fórum, když sem může psát kdokoliv pod jakýmkoliv jménem. -
Re: Re: skoda
Tak jo. Už jsem nechtěla reagovat, ale můžu tě ubezpečit, že pinďoura opravdu nemám. Pavku sice znám a několikrát jsme spolu mluvili, ale pokud vím, říkali mi kluci, že se domluvili, že nebudou na tyhle články reagovat, že to stejně nemá smysl. Jen jestli ty jsi Tomáš! -
Pokud to tak nezávisle sleduji, připadá mně, že Alča je samotný Pavka. -
skoda
Alca..no skoda ze pises uplne jinou odpoved nez jsi mela,v podstate jsi nic nepochopila,ale to nevadi..takovych je tu vic -
Re: Re: Re: Re: Re: ostrov
To je clocku přesně ono. Když tehdy odešel Bobr, Argema ještě nějakou dobu hrávala, ale v roce 1990 skončila úplně, protože bez Bobra nikoho nezajímala. Bobr skončil a chvíli po tom i Argema. Pavkovi trvalo rok a půl, než udělal novou a úplně jinou Argemu a postavil to i na jiných skladbách, viz první CD. Trefil jsi hřebíček na hlavičku. Přesně jsi můj názor potvrdil. -
Pokud vím, tak tu argemu dal dohromady Pavka a zařídil i vydání prvního CD, takže neříkej, že na tom nemá zásluhy. A pokud vím, na prvním CD Poprvé, není žádná stará argemácká písnička snad jen kromě písničky Láska jen pro jednou, kterou stejně složil Pavka. Uzavírám debatu na toto téma a možná bude cloku lepší, bavit se o jiných věcech. Odmítám se opakovat, svůj příspěvek tímto končím. -
Alca..jeste dodatek jak jsi psala ze odesel ten Hruza maji po uspechu,od argemy uz odeslo nekolik zpevaku maji tedy po uspechu.? -
Re: Re: Re: Re: ostrov
Alca..zije z minule doby,protoze mela uz nejake jmeno,takze znovuobrozeni nebyl uz takovy problem jelikoz kazdy na to cekal..takze zaklad uspechu nebyl zadny pavka ale zrozeni argemy vubec,..nebo chces rici ze by meli stejny uspech bez doby pred tim? -
Re: Re: Re: ostrov
Clocku ty jsi asi spadl z višně. Z jaké předminulé doby, co to meleš? A na úspěších Argemy, na tom kde dneska je, na tom má podle tebe zásluhu kdo? Ze staré doby tak maximálně Bobr, který pro Argemu skládá některé písničky. Lidi chodí na hudbu a osobnosti a ne na název kapely. Viz Redy Kirken. Jakmile odešel Hrůza tak jim skončily návštěvnosti. A mohl být Redy Kirken sebeslavnější, tak jim to nepomohlo.
Nebuď slepý a sundej si z očí klapky. To že nemáš rád Pavku je z tvých reakcí evidentní, ale to je tak asi vše co pro to můžeš udělat. Nevím co ti provedl, ale nezaslouží si tvoje výpady, protože nebýt jeho, tak Argema by už dávno neexistovala. Neměl to jednoduché. Vzkřísil Argemu několikrát a i když měla Argema slabší dny, vždycky jí věřil a podržel ji.A vzkaz pro druhé: žít jen z nostalgie se taky nedá. -
Re: Re: argema
Alca..a co ti ten Bobr tak strasneho udelal a tem ostanim..?