Přejít na výpis diskuzí

Argema

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
213 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proc

Kdo to tady zmenil.? *9*
  • argema

argema nejjjjjjjjjjjjjjjjjj
    genius *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: skladby

Bobr je pro celou argemu nenahraditelny,bez neho je to jen nazev nic vic.. *3*
  • Re: Re: Re: skladby

Máš vyjadřování jak z páté třídy a nebo jsi starší a víc tříd jsi nevychodil. Tvrdý a měký i ti nic neříká? Je vidět, že IQ máš na úrovni frajere.
  • Re: Re: Re: skladby

Každý je nahraditelný.
  • Re: omluva

V pohodě. Nic strašného se nestalo, jen sem upřesňoval.*3*
  • Re: Re: skladby

kdybych je neslišel tak o tom nebudu psát,BOBR je BOBR a jeho hlas je nenahraditelný v tomto žánru.
  • Re: Re: skladby

jo to je mozny ze jsou obe dobry,ale jsou to pisne od autora Bobra..
  • Re: skladby

Slyšel jsem obě verze a obě jsou super. Každý z nich to zpívá po svém, ale oba dobře. Tak si to poslechni taky, než něco budeš kritizovat.
  • omluva

Axl..omlouvam se,spletl jsem se bylo to myslemo na Alex,text 27.12...promin.
  • Re: nahravky

For clock: Čau, nechápu proč mě tady odepisuješ, jaké chci nahrávky když sem tu poprvé v životě a tudíž sem tady nemohl nikdy psát *5*
  • Re: skladby

marcel..skladby vyznani a jsem jaky jsem jsou od Bobra a zpiva je suprove..Filgas at si zpiva co chce,na Bobra nema... *5*
  • skladby

nikomu nic neberu ale prosím Vás porovnejte jak jsou naspívaný skladby,Vyznání,Tohle je ráj,Jsem jaký jsem,Modrý pondelí,atd.atd.od J.F.,kdo to slišel od Bobra tak mi dá za pravdu že se to momentálne nedá poslouchat,tak ať si Argema hraje svoje veci.
  • nahravky

Axl..a o jake nahravky mas zajem..neco mam doma..a odkud priblizne jsi..?
  • Re: Re: Re: skoda

Ahoj Karle shanim nahravky Argemy z nejlepsich let 1984-87, nesehanalo by se neco na prodej ?
  • Re: Seniorský večírek

Veruno..kdyby jsi vedela co pises..nebyt tech senioru tak dnes zadna argema neni..tak si to laskave uvedom..
  • bobr

no ze by sem zavital sam Bobr,budu tomu verit a zeptam se..cetl jsi na neoficialnich strankach Argemy clanek specialni rozhovor a co nato rikas.?
  • Re: Seniorský večírek

Milá Verunko nevím co myslíš tím seniorský večírek a klubem přátel Holomače,protože tady nejde o toho kdo je na jaké straně ale spíš jde o Argemu,která hrála pravý rock.......a né nějáké handrkování.Je smutné ,že si lidi tady nedokážou popovídat.
  • Seniorský večírek

Já jsem si myslela, že je to fórum Argemy, ale ono je to spíš Seniorský večírek klubu přátel Holomáče. Možná i proto, že sem fanoušci Argemy moc nechodí. Tak si to tu užijte. Byla jsem tu po dlouhé době a nic se nezměnilo. Tak zase někdy.
  • Re: Pavka

Pokud vím, tak v té době Pavka Argemě vůbec nešéfoval a manažera jsem dělal já. Samozřejmě jsem i domlouval vystoupení a jednal s pořadateli. Ale na žádného Mika si tedy nepamatuju. Jen pro informaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit