-
Re: Pavka
Co by jsi taky jiného mohla napsat, když Holomáč je Tvůj nadřízený, že jo! -
Re: Bobr
TO CLOCK.
MŮŽU TĚ UJISTIT, PRAVDA TO NENÍ! -
Bobr
Karle...je pravda ze uz se to rozjelo na Slovensku ta nova Argema..20.12 skalica atd -
Re: vím ,vím
tajit ze neco bude uz nema smysl,to uz jsme tu rozebrali..ted jde o to kdy se zacne,a v jakem slozeni hrat.. *5* -
vím ,vím
K.Holomač je můj nadřízený v práci,kde spolem děláme a já vím co vím....K.Holomač je fajn a dá se s ním rozumně mluvit.Takže se chystá něco....... -
Re: garda
stara sestava uz se formuje ale nevim kdy zacnou hrat,jestli sem jeste chodi Karel.H tak nam jiste odpovi vic.. -
garda
kdo ví?třeba se ještě někdy objeví stará garda Argemy na hudební scéně.Myslím,že by se ještě našlo dost lidiček co by poslechli dobrou muziku. -
Pavka
Pavka je Pavka,stím nikdo nic už neudělá,jen mi je líto Argemy....to už dávno není to co bylo. -
Pavka
Pavka je Pavka,stím nikdo nic už neudělá,jen mi je líto Argemy....to už dávno není to co bylo. -
Re: Pavka
No to vis,slava je slava -
Pavka
Já jenom k tomu Pavkovi,jsem bývalý pořadatel koncertů a tancovaček,a s nikým se mi tak špatně nespolupracovalo,tak jako s ním.V té době hrál Jarda Filgas sólově,a ten byl v pohodě,jako třeba Reflexy.Ale Pavka,ani dnes bych s ním na pivo nešel. *13* -
Re: argema
Bobr mel hrat udajne z H.Nedvedem ale nevim to tutove,jinak ten odkaz na pisne je dobry ale ja mam doma asi tak tri kazety pisnicek stare argemy. -
argema
ahoj lidi,kdo máte trochu času,tak zabrouzdejte na http://rea-argema.blog.cz/
jsou zde mimo jiné původní nahrávky kapely Argema.
ps:nevíte někdo,co dělá teď Bobr ? -
ztraceni
lidi kde jste.? *7* -
Re: Re: Re: Re: Hity Argemy
No byla by to pecka, kdy by to vyšlo, ale mne se zdá že jsou to keci, bylo to slíbené na léto a furt nic. Ani název.
Pokud víte víc tak odpovězte. -
Re: Re: Re: ostrov
ARGEMA byla v nejlepší sestavě, Holomáč, Bobr, Walos a Borovička, teď už to nestojí za nic, no chtěl bych se zeptat jestli neni možno zakoupit někde tyto nahrávky ještě Před velkou Moravou, skladby jako On byl král, Muj svět, Divy století, Linka dúvěry atd....... -
Re: argema
Jasně,Argema je nejskvělejší tet v tomhle složení.Jarek má super hlas a dokáže nás fanoušky dostat do správného varu.Klukům se daří a přeji jim to i v budoucnu. *3* -
Re: Re: argema
dostal jsem se sem náhodně,ale asi si neuvědomujete,že kdyby nebylo bobra tak dnes by možná na argemu nikdo nechodil!Pamatujete Bobrův opušťák v Žadovicích ? dále Skalka Ježov Medlovice ..... *5* -
Re: Re: nuda
chapu,tady jsou lide co neco vedi o argeme,a tam kde jsi ty jsou deti ktere vriskaji po kazdy pisnicce.. -
Re: Re: skoda
Tak tohle je vtipné, ale je to typická "pavkovina", přestože si myslím, že by to snad skoro padesátiletý chlap neudělal. Dovolím si jenom menší poznámku k tomu výroku: ..všechno vím já, Klaus a Bůh.