-
dlouhej kour
Jednoznacne nejlepsi album je Dlouhej kour, pak docela ujde i na 1. signalni, ale od ty doby to je vo nicem, uplne odlisnej styl a uz to proste neni vono...
Proste dlouhej kour se fakt povedl!:)) skoda, ze takovejch cd nebylo vic, ale stejne sem mela a mam, a pokud to este vic neposerou, budu mit chinaski porad rada...a asi jen kvuli tomu dlouhymu kouri:D:D *14* *3* -
-
Re: dlouhej kour
sI DOCELA NECHUTNA
*9* -
tak s tím nemůžu souhlasit... nejpovedenější poslední album který přivedlo plno lidí k této kapele je skvělé !!! -
-
Re: Re: dlouhej kour
jsou to hnusáci hajzli. *15* -
-
Re: Re: Re: dlouhej kour
Neřkl bych idiote -
Re: Re: Re: dlouhej kour
Jsou magoři, hajzli,čuráci.Neumijou spívat čuromrdi. -
-
Re: Re: Re: Re: dlouhej kour
Nejdříc se nauč psát,náno !!! -
Tak je nepolouchej a svuj názor si nechej pro sebe KRAVO -
Tak je neposlouchejte když se vám nelíběj *10* *8*
-
-
-
Re: Re: dlouhej kour
s tím nemůžu souhlasit poslední album, music bar, je jen pop pop pop, bohužel nic víc, Bylo nebylo sladká píseň pro holky, v Beatech a rýmech slova štěstí, neštěstí, láska, manželství, kytička, hubička, dítě, smrt...
-
-
jo já s tebou celkem souhlasim akorát že pro mě neni Dlouhej kouř jednoznačně nej dávám ho tak na stejnou úroveň jako Originál, tyhle dvě jsou pro mě bezkonkurenční a jsem celkem zvědavá na to jejich nový cd jestli se ještě víc zahrabou v popíčku pro rádia nebo mě překvapí
-
-
mam je docela rada
čusík-me k vám přived muj kluk-jste dobry-ale měli byste sem dat svoje písničky z desky MUSIC BAR ke stahnuti-hlavne ASII A BYLO NEBYLO(ty mam fakt nejradsi)tak cau vase karolínka *3* *1* *5* *4* *3* *14*