-
Kdo se Vám nejvíc líbí z CBček?
Kdo se Vám nejvíc líbí z CBček?Mně Shin x) *14* -
-
Re: Kdo se Vám nejvíc líbí z CBček?
mě se líbí všici....ale nejvíc asi Strify.....ale jak říkám,všici sou mooooc hezký!!! *14* -
Jo kdyby neco tak sem to myslela vazne....muzete rikat ze mi hrablo,ja to vim *1* -
Mno tag vsici le Strify je bezkonkurencni ja ho zeru fakt moc moc moc...taky uz me posilali k cvokarovi protoze sem na votazky ucitelky co se me na tech klukach(dobre matikarka...jedina poznala ze to sou kluci)libi a ze me to jako brzo prejde a tak...mno proste sem dycky vodpovedela za bych se kuli nim(a hlavne kuli Strifymu) treba i zabila dyby to bylo nutny...po jejim prohlaseni ze me hrablo a vodchodu sem ji milostive poslala nekam le pak sme se usmirily...je s ni prdel tak co *3* *5* -
Kiro a Strify ♥ Teda vlastně,všichni.Strify a ten jeho 100% sex-appeal...a Kiro je tak sladkej...a Yu,ty svaly :D No prostě všichni *14* -
samozřejmě všici *3* možná až na Lumču *7* -
Mě Yu a Strify .. Yu řádí a Strify hází sexy pohledy xD Ale Kiro má hezký SMILE =) a Luminor má zas mrtě moc hlas .. Akorát Shin, sem ho ještě neviděla nějak se projevit x)
-
-
ANTI
*7* no *8* fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj ta buzny!!luminor je prostě HOLKA!!!:-!TEN HNUS SE NEDÁ POSLOUCHAT!! *10* *8* -
-
Re: ANTI
tak je neposlouchej, nikdo ti je nenutí...jen je nemusíš urážet jako nic ti neudělali tak si jich nevšímej... *13* -
Ále...dalsi xindl *9* *10* *8* *16* -
Thag v tom případě sem ani nelez! *16* *5* -
Běž do prdele s tím že to sou buzny a tak - nevím kdo tady má něco říkat ty KRÁVO a račí zalez *16* *8* *16* *8* *5* *5* *5* *10* *10* *10* *13* *13* *13* -
sím tě zalez a už nevylízej, jo!? *16*
-
-
...chicht...
když sem viděla jejich video,tak sem si myslela,že to sou holky.....až dneska sem se dozvěděla,že to sou kluci*9*....nic proti nim nemam,každej má svou oblíbenou kapelku...*14*...mejte se!! -
-
Re: ...chicht...
TO je názor...aspon nikoho neurazi *5*
-
-
ANTI
FFFFůůůůůůůůůjjjjjjjjj *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *15* *15* -
-
*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* -
polib mi *10* -
-
Re: Re: ANTI
ty mě dvakrát,pučo nenažraná:-D -
-
Re: Re: Re: ANTI
sím tě, a co si asi tak ty? Poď na férovku... dyž sem taková "puča". Si eště větší.. *16* *16* *16* *16* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: ANTI
joo,si věříš :D *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ANTI
bez tak jsi malej fracek kolem 12 roků... tak se uklidni. Já nejsem typ holky, která když uvidí myš vyleze na stůl, jasný??
-
-
-
-
-
-
Strify *cmuck*
twe ten strify... *14* -
-
Re: Strify *cmuck*
jo jo... *14*
-
-
miluju je
já je tak miluju hlavně Strifyho to boží stvoření *4* *14* -
-
Re: miluju je
jj přesně tak..taky je miluju hlavně strifyhoo *14* -
Re: miluju je
jn jak kdyby z nebe spadl upe buch 4ewer
-
-
:)
ahojky lidičky nebuďte tolik zaujatí proti homosexuálům tady nikomu nedochází že to je prostě nastrojená image která se má prodávat..ale co musim uznat velmi se mi líbí písně téhle kapelky je to něco neotřelýho zajímavej hlas má to prostě náboj takže já je uznám a kdyby se chlapy odlíčili nevadil by mi i nějakej grupáček *4* berte život s humorem -
komentář
docela ujdou ale znam lepsi -
:-*
mno...tak tady sem asi omylem,tady si jenom některý dementi,kerý nevijů,jak vipadá normální člověk,vyměňujů názory,že tyhle buzeranti (no spíš buzny,asi to budou holky)sů najlepší *1* *9* *9* *16* Bože bože,děcka,vy ste asi total zhulene,fakt,jak možete fandit takovim.. :-!
no prostě a stručně:ZKURVENÍ BUZERANTI!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: :-*
ty si zhulenej skurvenej buzerant!!!!!!!!!a příště sem nelez!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* -
Hele...to chce klid dybych se mela kuli kazdymu takovymu nastvat TAK BY TO LITALO KAZDODENNE U NAS DOMA TAK SE SEM NECPI XINDLE(ASI SE VOPAKUJU)NEZ TI NEKDO PESTNI FORMOU SROVNA CHRUPNI VZOREC.HNUSNEJ ZBYTEK ZIVOTA *16* *8* -
-
Re: Re: :-*
no,tak je to dobrý,jak se fans možů naštvat,jen tak dál :-D :-P *5* -
-
Re: Re: Re: :-*
tos ještě neviděla pořádně naštvanou mě *5*
-
-
-
buzerant si ty, nevíš co nebo spíš kdo je pěkný, di se vycpat... blbe, zalez do boudy a nevylízej dokud nezměníš názor. Bitku??!!?!?! *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: :-*
bitku?klidně!ale abys potom nabyla vědomí *7* *1* -
-
Re: Re: Re: :-*
já se k Sheeně klidně přidááám *15*
-
-
-
ty seš taky buzerant nesnáším pomluvy a co us5 to sou taky buzeranti hmm co s tím? *10* di do prdele a nevotravuj pokud se ti nelíběj tak sem ani nepiš jinak přeju hnusnej den pa *3* *16*
-
-
Schanim plakaty
Ahoj vsichni....sem fanda CB a schanim plakatky.....tak komu se nelibi nebo ma nejakej plakat dvakrat dejte vedet a domluvime se na vymene nebo nejakem reseni... diky *14* *14* *15* *14* *14*