Přejít na výpis diskuzí

Diamond Cats

HUDEBNÍ SKUPINA 13.10.2009 
446 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

ne,a nemáte tam ještě něco volnýho?
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

Ahojky tet nám manažér volal at příjdeme a byla tam jedna holka a on nám řekl tak to je ona ředitelka fanclubu tak už je to obsazené promin nevadíti to? *3* *3*

mě to nejde tak mě napište na email danielka.vlckova@seznam.cz

dík
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

www.diamondcats@sezanm.cz *3* *3*

a nemohli byste mi napsat e-mail?a já bysem měla váš
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

tak nám napiš dopísek a my ti to tam napíšeme ale musíš si o něj říct ano? *3* *3*

nevim nenašla jsem
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

naš emile ti řekneme ale skus to uhodnout běž na naše stránky a skus to tam zjistit *3* *3*

adresu vám napíšu na vaší e-mail jakký máte e-mail napište mi na e-mail danielka.vlckova@seznam.cz a já vam odepíšu
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

jj šlo by to *3* *3*

jo a hele mě napadlo nešlo by to abi ste to poslali jako myslim poštou dopisem

jj,a kde by to bylo?
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

no tak třeba nejdřív začni tím jesli zná Diamond cats a jestli jo tak se jí na to zeptej na rovinu, my třeba když jsme šli do Diamond cats taky jsme to rodičům řekli na rovinu tak to skus ano?A pak napiš jak to dopadlo ano?Tak zatím pa a hodně štěští a dřžíme ti palce *3* *3*

nojono ale právě jak
  • Re: Nadavaní

my je neodsuzujem,jsou totiz lepsi.Vyzva pro fanousky dc:chodte aspon nekdo na vystoupeni at nezaniknou.Byla by skoda kdyby se nebylo komu smat
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

to je náhoda my taky máme rádi Alvin and Chipmunk, no a co se týče tvojí mamky tak se jí na to nejdříve zeptej aby ti to dovolila *3* *3*

jmenuju se Daniela Vlčková chodim do 3 třídy je mi 8 skoro 9 narodila jsem se 24.3.2001 mam 2 starší bráchy Jirku a Lukáše Jirkovi je 22 Lukášovi je 20 jsem ve znamení berana bydlim v Hrádku u Sušice mam ráda film Alvin and chmpunk moje oblíbené jídlo kuřecí řízek,palačinka,karbanátek moje oblíbené zpěvačky a skupiny:ewa farná,lucie vondráčková,mandrage,hannah montana bydlim v hrádku u sušice. a prosím poraďte jak to mam říct mamce
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

jasně že jo:-)a sem napiš vše o sobě ano? *3* *3*

a budu moc chodit do školy,jo a já bych potřebovala aby to bylo tak v klatovech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit