-
Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
to jim rozumnet nemuzes,kdyz neumej mluvit.a to se jeste snazej zpivat -
dc-hruza
tyhle strivka by mneli zakazat.je to des.jenom kroutej tlustejma prdelema.tancovat neumnej a zpivat mozna trochu.zabalte to a jdete si hrat na pisek.bude to lepsi -
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
Diky...A kdo založil stránku Diamondcats.cz???A jinak jak se k vam chovaj deti kdyz ste slavny *4* *4* *4* -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Ahoj já Hanka zpívám Otevřu mobil prišla esemes hádam kdo píše mi snad Michal on tu best neznámé číslo takže kdo mě překvapí snad je on ce se mi líbí tak a můžete se ptát dál i ty Lucíl@ *3* *3* -
Acha..To jsem ráda!!!Jinak do školy se netěším.Píšem 4 testy jako a kdo si to ma zapamatovat???Chodim do sestky a je to tezky!!!A chci se zeptat co zpiva Hanka uplne prvni kdyz zpivaté DEN D???ja ji tam nerozumim.Vím že je tam NĚCO
pak šance mé -
Acha..To jsem ráda!!!Jinak do školy se netěším.Píšem 4 testy jako a kdo si to ma zapamatovat???Chodim do sestky a je to tezky!!!A chci se zeptat co zpiva Hanka uplne prvni kdyz zpivaté DEN D???ja ji tam nerozumim.Vím že je tam NĚCO
pak šance mé -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Ne neurazilxsme se na tebe neboj ale my jsme se učily víš?A nové fotky určitě budeme mít a co ty těšíš se do školi? *3* *3* -
Vu ste se urazili??? :-(
DC vy ste se na mě urazili???To by byla škoda(promiňte) *9* -
To je super...Bude te mít na diamondcats.cz nějaké nové fotky? -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Silvestr byl super a do paříže se určitě moc těšíme a ne nezpýváme na plejbek tak se zatím měj amůžete se ptát dál -
No to je pro mě strašně těžká otázka...Mám radá všechny..Hanku jsem popré poznala..Ale je super jako vi DC!!!Protě si nemuzu vybrat..Ale kdyby ste mi nedali šanci tak asi Kiki..Ale neberte to ve zlí ostatmí..Všichni ste skvělí ale kdybych si měla vybrat tak by to byla Kiki..Ale fakt bezurasky!!!!Nechci abyste se ostatni urazili opravdu né to nechci...A jinak jakej byl silvestr??JInak zpivate nekdy na plejbek??A tesite se do Parize nebo kam to jedete? *4* -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
školu vládáme docela dobře náký oblečenínám šijou třeba mikinu máme ušitou a některé si jenom kupujeme my se tě na něco zeptáme! Koho máš nejradči z naší skupiny tak zatím ahoj *3* *3* -
Acha *3* ...A jinak jak zvladáte školu???Normálně??? *1* A kupujete si oblečení nebo je nekdo sije??? -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahoj nám to nevadí že se ptáš,my si neskládáme písničky ale nám je skládá Nikol Davýdková ale trochu jí pomáháme my se nehádáme protože choreografii nás učí taky Nikol Davýdková.Miley Cyrus máme moc rádi a my jsme to nevěděli až do tet protože sto nám napsala děkujeme tak zatím ahoj a všichni se můžete ptát dál *3* *3* -
Děkuji za odpověď...Už se strašně těším na showbyznys...A chci se zeptat(teda jestli nevadi ze se porad ptam???),je tezke si skladat pisnicky???A hadate se nekdy-napr.:kdyz vimislite co budete tancovat atd.JInak máte radi Miley Cyrus???Ja jo...A vite o tom ze bude mit 3.6. v Praze koncert??? -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahoj tak tu Kláru Sekerovou znam a na showbyznys určitě budeme mít nějaký videoklip můj pejsek se má dobře,no můj mes se jmenuje Lary tak zatím ahoj a všichni se můžete ptát dál vaše Týna,Niki,Kiki a Hanka *3* *3* -
Re: Týna Šlingrová
Týnko a DC děkuji za odpověď...Určitě se na vás moc těším!!!A ta Klára se jmenuje Sekerová...A chci se zeptat jestli bude mít písnička Showbyznys-nějakej videoklip???Jinak se mi od vás líbí všechny písničky a těším se až písničku Showbyznys uslyším celou a né jen ukázku...Jinak chci se zeptat Kiki jak se má pejsek???JA mám taky jorkšíra Tedyho(jsou mu dva a tři měsice)...A Kiki jak se tvůj pejsek jmenuje???Dekuji za odpoved!!!Je to príma si s vámi povídta *3* -
Týna Šlingrová
ahoj Lucík@ my sem chodíme všechny tak se můžete ptát nás všech a do Českých Budějovic určitě někdy pojedeme a ještě Kláru tak tu znam ale musela bys mi napsat přájmení tak zatím ahoj a může se ptát dalšá *3* *3* -
Re: PROC??
Moc dobře jsem tě nepochopila -
NO A CO!
TAK O NICH NEPISOU JE TO JEDNO DI JSOU TEPRVE ASI 4MESICE A NEMAJ CD!TAK JAK O NICH MUZOU PSAT??? JSOU DOBRY A NEZAVIDTE JIM!!!