Přejít na výpis diskuzí

Diamond Cats

HUDEBNÍ SKUPINA 13.10.2009 
446 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

Ahoj Danielo nám manažér říkal že žádnou členku už nebudeme brát ale za to nám řekl tohle:Můžeme mít ředitelku ve fanclubu budeš s náma moc jezdit autem na koncerty a ve volném čase si s tebou můžeme třeba na hřišti hrát co ty na to? *3* *3*
    • Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

jj ráda,a mohla byem i sváma i třeba si zaspívat je tak?ale nevim jak bysem to řekla mamce a neva že bydlim v hrádku u sušice?
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

klidně si snáma můžež zaspívat a co ta ředitelka fanclubu budeš? *3* *3*

a budu moc chodit do školy,jo a já bych potřebovala aby to bylo tak v klatovech

jo to určitě,ale jen napište jak to mam říct mamce
  • hruza

vy jste strasny,zpivat neumite a tancovat uz vubec
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

no tak třeba nejdřív začni tím jesli zná Diamond cats a jestli jo tak se jí na to zeptej na rovinu, my třeba když jsme šli do Diamond cats taky jsme to rodičům řekli na rovinu tak to skus ano?A pak napiš jak to dopadlo ano?Tak zatím pa a hodně štěští a dřžíme ti palce *3* *3*

jo a hele mě napadlo nešlo by to abi ste to poslali jako myslim poštou dopisem

jj,a kde by to bylo?
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

naš emile ti řekneme ale skus to uhodnout běž na naše stránky a skus to tam zjistit *3* *3*

nevim nenašla jsem
  • Ahoj

Ahoj milí fanoušci mám vás moc ráda a těším se na první koncert..tak se mějte ,Shoj vaše HANKA *14*
    • Re: Anča

Ahoj to jsem já Anča *1* jak se máte mocinky vám fandím a mm vás moc ráda *14* já jsem trochu nenormální a těšíte se na mikuldu?já jo já tam jdu jako andílek *4* a moje nkn jde jako čert *5* jenom je problém v tom že nemáme Mikuldu jeden se nám nabídl ale ten asi nebyl v pořádku
      a co vy vy taky budete chodit?Váš lovující *14* Andílek(fanoušek) *4* *15* *1* Anča *14* *3* *4* *3*
    • Re: Ahoj

jo,tos opravdu ty?
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

www.diamondcats@sezanm.cz *3* *3*

mě to nejde tak mě napište na email danielka.vlckova@seznam.cz

dík
  • Ahijky

Jsate nééééj na světě!!!!Nej moooc vás pozdravuje Hanka!

Jste ty nej holky Kiki seš fakt hezká *8*
  • Diamond cats

Super :) Jen si tam oprav,že je to Niki Šneiderová,jo ? :) Jinak super papa Dana *3* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit