- 

apokeca nekdo
- 

aaaje tu nekdo
- 

Lilisorry ale mě se zdají trapné jak DC tak 5angels. stejně se rozpadnou všichni a zůstanou ti co umí zpívat což ony nejsou!!!!!!!! *8*
- 
                - 

Re: Lilihele jako ja chapu že každýmu se nelíbí všechno ale jestli chcete urážet DC tak aspon na jinou stránku nebo nikde drbat ale jestli to píšete sem, tak to nemate v hlavě v pořádku a jestli chcete říkat že neumí spívat tak tobych teda chtela videt vás jak spíváte!!! *10* první se koukněte na ty ubožečky 5 angels a pak něco říkejte!! Jo a když někoho neznate tak si ho do huby neber!! *8*

- 

- 

Týna,Niki,Kiki a HankaAhoj prominte že jsme tu dlouho nebyli ale my jsme trénovali ale tet se můžete ptát tak zatím ahoj *3* *3*
- 
                - 

Re: Týna,Niki,Kiki a Hankajste v kopuntaktu s 5 angels?
- 
                - 

Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hankamyslíš, že bychom měli zapotřebí být v kontaktu s angels?
- 
                - 

Re: Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hankaaspon byste se od 5angels mohli neco priucit

- 

- 

- 

Re: Týna,Niki,Kiki a HankaAhoj kočky moje, kde jsme včera spolu byli a co dnes v pátek budeme dělat, toť moje otázka! *7*

- 

- 

czechahoj holky já jsem Diana ale ne s 5 andílků ale jiná.jsem obyčejná holka.a jestli byste mohli tak jestli bych se nemohla přidat k vám.mám od Hanky,Týnky,Niki a kristýny lidé jestli to teda nevadí pište na-Dianka0026 to je moje lidé už umím tančit a zpívat vaše písničky je mi 11
- 

Jak ?hlasovat?Ahojky všichni. DC mám mocinky ráda a všichni mluví o nějakém hlasování bo co. Jsem mimo mísu. Poradí mi někdo plsky?? *9*
- 

.......Prosím přestaňte DC urážet.. Sou supr a vím že někdo má radši 5angels ale tady se o DC píše slušně.. Tak plsky přestante.. Mi taky nenadáváme 5angels.. *15* *13* *9*
- 

tynajaky je pravy meno tyny kdo je spravny fanousek tak to vy a nevim proc v casopisech pisou ze se menuje tyna kdyz se tak nemenuje *7* kdo vi jak se menuje tak at napise na adelalanger@seznam.cz
- 

.omg co to je kurvy?? takový malí ani talent nemaj no fuj..
- 
                - 

Re: .ty jim budes nadavat dyt to je nejlepsi skupina kterou znam.blbce *14* *14* *14* diamondcats tyna

- 

- 

Smileswww.smiles.websnadno.cz *3*