-
DC sou nejky
Dc sou nejky.. Proti 5angels nic nemám (až na to že neumí zpívat) -
-
Re: DC sou nejky
ale aspon umi tancovat,jinak nic proti dc,ale musi se to naucit
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
jasně že jo:-)a sem napiš vše o sobě ano? *3* *3* -
-
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
jmenuju se Daniela Vlčková chodim do 3 třídy je mi 8 skoro 9 narodila jsem se 24.3.2001 mam 2 starší bráchy Jirku a Lukáše Jirkovi je 22 Lukášovi je 20 jsem ve znamení berana bydlim v Hrádku u Sušice mam ráda film Alvin and chmpunk moje oblíbené jídlo kuřecí řízek,palačinka,karbanátek moje oblíbené zpěvačky a skupiny:ewa farná,lucie vondráčková,mandrage,hannah montana bydlim v hrádku u sušice. a prosím poraďte jak to mam říct mamce
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
jj šlo by to *3* *3* -
-
adresu vám napíšu na vaší e-mail jakký máte e-mail napište mi na e-mail danielka.vlckova@seznam.cz a já vam odepíšu
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
prominte ale kdo má radši 5angels tak at sem prosíme vás nechodí a nic o nás ošklivého nepíše a kdo si cce s náma psát tak může *3* *3* -
veronikaa
ahojka diamond cats *3* -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Ahojky všchni *3* *3* -
-
ahoj niki,kiki,hanko a týnko já mam niki a týnky icq ale to píšu jentak chtěla by sem se zeptat jestli něvíte náhodou o nějakém konkurzu do skupiny jestli ano napište mi *4* *4* *4* -
ahoj *3*
-
-
Diamond cats
Ahoj chtela bych se zeptat kde bydlite v jakem meste? dekuji *3* -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
prominte ale máte důvot k tomu aby jste nás urážely? -
-
nikdo vas neurazi,jenom nejste tak dobry jako 5angels.muj nazormuzu napsat -
DC, neposlouchejte je, jste nejlepší skupina na světě , nějaký 5angels na vás vůbec nemají! -
-
Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
neurazej 5angels tim,ze je vubec srovnavas s DC.5angels jsou jina trida -
-
Re: Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
5angels pouze shrably uspěch diamond cats!!!!!!a ted si ho uzivaji DC jsou o hoooooooodně lepší holky fandím vám *3*
-
-
-
DC, neposlouchejte je, jste nejlepší skupina na světě, nějaký 5angels na vás vůbec nemají *14*
-
-
už to víte?
Ahoj holky.Už víte ty přihlasovací údaje?? *3* *3* *3* *3* *3* -
Týna Šlingrová
Ahoj všichni tak kdo chce si se mnou tady povýdat?Piště otázky jakékoliv a jsou tady i Niki,Hanka a i Kiki tak se ptejte! *3* *3* -
-
Re: Týna Šlingrová
ahojík jsi moc uzasna vemte me k vam do skupiny pls *1* *1* *3* *4* -
Re: Týna Šlingrová
nebudete mít někdy v blízké době koncert v ostravě, olomouci, nebo brně? *7*
-