-
Pomlouvání
Ahoj všichni...Jedna věc je že jestli nás nemáte rádi tak to neřeště tady tady to je jenom pro fanoušky..Když sme byli ve 5angels tak nám přišlo že ste nám fandily a ted když si to čtem tak vydíme jenom..že sme trapky,k.... atd..Tak vás moc prosíme jestli nejste našimi fanoušky tak to tady neřešte!!Děkujem vaše DC *4* -
-
Re: Pomlouvání
krááááááávy.pííííííí -
-
Re: Re: Pomlouvání
jj ty,DC krávy nejsou protože narozdíl od tebe se někam dostaly a jsou slavné...
-
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
školu vládáme docela dobře náký oblečenínám šijou třeba mikinu máme ušitou a některé si jenom kupujeme my se tě na něco zeptáme! Koho máš nejradči z naší skupiny tak zatím ahoj *3* *3* -
-
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
No to je pro mě strašně těžká otázka...Mám radá všechny..Hanku jsem popré poznala..Ale je super jako vi DC!!!Protě si nemuzu vybrat..Ale kdyby ste mi nedali šanci tak asi Kiki..Ale neberte to ve zlí ostatmí..Všichni ste skvělí ale kdybych si měla vybrat tak by to byla Kiki..Ale fakt bezurasky!!!!Nechci abyste se ostatni urazili opravdu né to nechci...A jinak jakej byl silvestr??JInak zpivate nekdy na plejbek??A tesite se do Parize nebo kam to jedete? *4*
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Ahoj zase se hlásíme jsme moc rádi že si s vámi můžeme psát tet prohlížíme blogy o nás jste moc šikovní!!!!A můžete se ptít na co chce vaši Diamond cats! *3* *3* -
-
Musíme dostat naše kočky zase na špici :))...♥ -
-
Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
tady mozna jo,ale stejne budou zpivat tak pro 30lidi.umnej hovno.mneli by to zabalit.chudinky -
-
Re: Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
Děláš si legraci????
Tak rpoč sem lezeš??když je nemáš ráda:((
?????!!??? *10*
-
-
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahoj všichni sránku založl náš manažér Velich Lazanov a prosím nepište o nás takové věci a jinak můžete se ptát dál vaše skupina dc *3* *3* -
-
DC ja vas chranila ja ty holce rikam ze aby vam to nepsala ja vas mam rada jako skupinu...At si mysli ta holka co chce vi ste 1 *3*
-
-
JSTE ÚPE VŠICHNI DIVNÝ!!
DC - hrůza děs! 5Angels - talent krása úža! DC - no tak si prosím vás pusťte ty jejich písnikčy- já jsem nej!!! pak že jsou 5Angels namyšlený! Jediný co je u jejich písniček nejvíc namyšlenýho - s časáků dobře víme co je in co out.A to nepovažuju za namyšlenost.. 5Angels dokážou úplně skvěle zpívat!! Úžasně krásně!!! Ty nemůžou nikdy v písničce udělat chybu!! Prostšě je nereálný aby udělali v písničce chybu!! DC - chyby jsouu u nich častý!! Hele řekněte důvod proč je máte rádi - zpívaj hezky neberu!! to není pravda!! Řekněte mi jeden dobrý důvod a bez tohohle - co je ti do toho?? to je moje věc! protože chci! Tohle byste si mohli idoustit! Prostě 5Angels jsou nej a vždycky budou a DC budou vždycky 965656565659 míst po 5Angels!!! -
-
Re: JSTE ÚPE VŠICHNI DIVNÝ!!
5angels a talent ty si hluchá a slepá ako toto môže povedať normálny človek tak to nwm tancovať tam vedia ale nie svoje choreografie bože nikola jakt to preháňa všetko namachrovaná a sprostá a spievať tam neve ani jedna ani predtým sa mi nikola nepáčila bo strašne spievala akokeby zavýjali vlci vážne strašné a terka uchrchlané a tk proste newedia spievat to si si len ty vzala do hlavy karel gott i michal david je len reklama 5Angels sú hrozné a DC užo spievajú sa spýtaj hocikoho pusti napr Detskú lásku od 5angels new a od DC budeš počut že DC je lepšie i hocikomu ved kamka z triedy fandí 5angels a keď referovala projekt a púšťala pesničku tak sme si museli všetci zakrýývať uši 5angels ble DC najky :D *3* -
-
Re: Re: JSTE ÚPE VŠICHNI DIVNÝ!!
DC -jedou na cisty playback.to se vseobecne vi.zpivat umi trochu Kiki a to je vsechno.tanecne jsou horsi nez 5angels.vim,ze vas jejich fanousky mrzi,ze nejsou v televizi,casopisech a pod,ale tam se dostane jen ten kdo neco umi.ted kdyz DC konci(ty nemoce kvuli kterym rusi koncerty uz nikdo nebasti)mate aspon moznost zacit fandit zname a popularni skupine 5angels a nikdo vam to nebude vycitat.
-
-
5angels a talent ty si hluchá a slepá ako toto môže povedať normálny človek tak to nwm tancovať tam vedia ale nie svoje choreografie bože nikola jakt to preháňa všetko namachrovaná a sprostá a spievať tam neve ani jedna ani predtým sa mi nikola nepáčila bo strašne spievala akokeby zavýjali vlci vážne strašné a terka uchrchlané a tk proste newedia spievat to si si len ty vzala do hlavy karel gott i michal david je len reklama 5Angels sú hrozné a DC užo spievajú sa spýtaj hocikoho pusti napr Detskú lásku od 5angels new a od DC budeš počut že DC je lepšie i hocikomu ved kamka z triedy fandí 5angels a keď referovala projekt a púšťala pesničku tak sme si museli všetci zakrýývať uši 5angels ble DC najky :D *3* -
Tak když se ti tak nelíbí tak proč je vůbec posloucháš?Jo a poslechni si jak zpívaly na disney chanel(v lucerně) falešné a maximálně je vypískali!!!!!!!!!!!!!! -
Hele když se ti DC nelíbí tak sem nelez.Nevím co se svámi děje vždyť to jsou bývalí andílce fandili jste jim? co to je??
VŽDYŤ HOLKY SE SPOLU UPE NORMÁLNĚ BAVÍ A CHODÍ SPOLU VEN.jEN YV TU DĚLÁTE ROZEPŘE.
Každý fandí někomu jinému.JÁ TAKY FANDÍM JEN DC..ALE PROTO NEPOMLOUVÁM 5ANGELS.
Já nevim co si o sobě vůbec myslíte.Tím ty skupiny jenom urážíte .'!!!
zamyslete se nad sebou.!!
*10* -
fakt asi tu písničku nechápeš..to já sem nejj právě předvádějí ty co si moc myslej asi jako ty *16* *16* *16* *16* je mi jedno komu fandíš..jeto tvoje věc a komu fandíme naše..tak se do diamond cats nenavážej kdyš ani nerozumíš textu tak se vrať DO ŠKOLKY!a jestli nevíš dřív byly diamond cats 5angels ale nepohodli se s manažerem tak odešly a hnedle přišly noví 5angels a ty těm starym vzali písničky!!! *5* takže kdyš nic nechápeš dej si voraz *5* *5* a nmel hlouposti *9* *13* *8* *8* *8* *8* *8* *15* *5* *4* -
-
ne,5angels nikomu nic nevzali.pisne patri majitelum projektu a to byvale angels nejsou
-
-
Hele zlato.. Nevím co máš za problém...Všechno je to o věci názoru..Někdo má rád Kabáty, někdo má rád Miley Cyrus a někdo má rád DC...Když se ti to nelíbí, tak si vlez do prdele a už odtamtaď nevycházej... Jednoduché, ne? Všechno se nemůže líbit všem, protože jak říká děda : Kdyby bylo hovno sladký, tak si dávno seru do kafe...=) -
Ty jen té písničce nerozumím holky si dělají srandu z učastníku superstar dělají jednoho soutěžícího který je na castingu proto to: hlasuj pro mě já jsem nej..... .Jinak 5angels nedělaj chyby bo jedou na playback, dyt je ani v taletmánii nepustili do sedmifinále, pak škemrali o hlasy.MíšA PSALA LIDEM NA FORKU JAK BY SE TAM RÁDA VRÁTILA..... -
-
co tu řešíte jo 5angels nedělaj chyby protože maj playbeck
a dc dělaj drobný chyby no a ale nepoužívají pleybeck *3* -
5angels jedou na zivo.byla jsem na koncerte a stalajsem 1metr od Angee.obcas to holkam ujede,ale je mi to milejsi nez poslouchat uplne cistej playback DC.kdyz neumite zpivat,tak jdete hrat kulicky. -
-
Re: Re: Re: JSTE ÚPE VŠICHNI DIVNÝ!!
Bud sticha ti neumíš spívat
-
-
-
-
Ahoj
Ahojky jak se máte? *3* -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahoj my se máme dobře a jak vy? *3* *3* -
-
Ahojte ste doopravdi diamond cats???Dáv vám kontrolní otázku a je pro Kiki...Co jsi zpívala na Letní Herecké Škole???
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Ahoj adel máme se dobře a ty? *3* -
-
mam se dobre *4* *4* *3* *3* *4* *4* *15* *15*
-
-
Vlašim
Joo,já koukala na video z Vlašimi byla jsem tam a s holkama si to náramě užila :-) jsou senzační. -
5angels
*14* ahoj chtela bych se zeptat proč už nejste 5angels byli jste lepší než ty co jsou tet meli jste bojovat *13* -
-
Re: 5angels
bojovat mohli,ale nemohli nad tema novyma vyhrat,tak to radsi vzdali.novy jsou lepsi
-