-
ahoj dc
Ahoj právé dc.Mě trápí ,že s epořád někdo zavás vydává.Tak prosím pravé dc aby mi napsla na ně nějaký kontakt.Např.:icq,e-mail a pod.Prosím pravé dc.Vaše faninka Daniela Vlčková.Mam vás ráda.Pa pa pa pa. -
diamond cats-školy
ahoj kristynka mi napsala v dopise že by se mohly prijed podivat k nam do školy a tak tdy pišu adresu: zš budišov u trebice 67503 diamond cats prosim prijedte!!!ahoooooooooj -
Co,je?
proč nefunguje žebříček hudebních skupin? -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
já jsem zpívala mama mia a spoustu dalších písní a nebojte sme to doopravdy my vjeřte nám *3* *3* -
-
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
a věřte nám jste zpívaly ještě za 5Angels *1* -
A Kiki jednu pisnicku s filmu...Takovou znamou a ten film byl pred par dny *3*
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahoj jestli si chcete tak na první stránku ano? *3* *3* -
-
Čauky DC.Promiňte že jsem se dlouho neozvala...Hele Kiki kdyz tady nekdo pise o ty Letni Herecky Skole,neznas tam nejkayho Standu Humlera???Ja nevim jetsli tam byl kdyz si tam byla ty tak se ptam???Jinak co je stou stránkou???
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahoj ne nebil a ani ho neznam,a stou stránkou je to že některý píšou uplně do zadu na poslední stranku a máš blog? *3* *3* -
-
Mám,mám,ale neva že to není o vás ale Miley Cyrus???Vi jste boboví já vás obdivuju,ale spíš víc mě zajímá Miley...Neva???Jinak je www.lucikamiley.blog.cz Prosím do komentíků napište 6e jste diamond cats a jestli by ste chtěli tak tam muzete napsat ZE S MAJITELKOU TOHOTO BLOGU UDELAME ROZHOVOR NA VASE OTAZKY...Jestli teda chcete udelat rozhovor mocinkrát dekuju kdybyste chteli!!!
-
-
angels a diamond
angels a diamond jsou stejne dobrý aspon pro mne a me vadi co si o nich myslite vy ze si tam sproste nadavate. co je na tom, ze nekdo ma rad treba kazdej jinou skupinu a navic, jsou stejne dobry a diamond cats byly kdysi davno clenky 5angels takze to je uplne fuk! *10* *10* *10* *10* *14* *4* *14* *1* *1* *4* *5* *16* *5* *13* *9* *7* -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
my jse máme dobře a ty?
*3* -
Ahoj
Jste všecky hrozně roztomiloučký, moc vás holky miluju! Muck!!! *14* -
a
ja se mam dobre *4*