- 

diamond cats a školyVíte, že diamond cats jezdí po školách? Oni budou u nas v lednu, to paráda!!!!!!!!!!! *3*
- 
                - 

Re: diamond cats a školyTo je skvělý a myslíš, že by přijeli iknám do Varů? *14*
- 
                - 

Re: Re: diamond cats a školyJa je chcu taky, mně se moc líbej *14* *14* *14* *14* *14*

- 

- 

- 

6.12 od 14hkočíčky budou v neděli na oslavě TV Minimax v Letnanech a pak na Chodově *14*
- 
                - 

Re: 6.12 od 14hjá tam určitě jdu...

- 

- 

Diamond catsProstě neejlepšíí jsou diamond cats
 prostě nejky za celej život sem nikoho lepšího nepotkala.Největší srand asváma.Na koncertech..=o* *14* *14* *14* *14*
- 
                - 

Re: Diamond catsMÁš právdu nikoho jinýho jsem nepotkala.Prostě musíme sem přidávat příspěvky aby holky mohli bekjt na špici už se nám to daří josu druhý prostě nejky DC =O*
 A když už tu jseš pokecáme? *15*
- 
                - 

Re: Re: Diamond catsna spici budou az je nekde budou chtit.vsude jsou 5angels,takze spice patri jim
- 

Re: Re: Diamond catsNo jasně aspoň zvednem skore.Bude sranda...=D A co byla jsi na koncertě DC?(někdy)?)
 Já na všech ..=D..Byli senzační..proto se snimi znám..je snima velikánská sranda..♥
- 
                - 

Re: Re: Re: Diamond catssranda s nima je,ale mneli by se naucit zpivat a tancovat aspon jako 5angels,aby jim mohli konkurovat a hnalo to obe skupiny dopredu
- 

Re: Re: Re: Diamond catsnebyli senzacni.byli slaby.nic moc
- 
                - 

Re: Re: Re: Re: Diamond catsmas pravdu.ja je taky videla a bylo to takovy mrtvy,nezazivny proste docela nuda

- 

- 

- 

- 

- 

NadavaníAhojky fanoučci či ty co nás nemaj radi
 tato dizkusni stranka je snad o nás a ne o 5angels?
 my mame 5angels i tak radi *4*
 ale nechcem abyste je odsuzovaly tím že jsou horší a nenadavejte nam
 prosím
 pp.
 diamondcats *3*
- 
                - 

Re: Nadavanímy je neodsuzujem,jsou totiz lepsi.Vyzva pro fanousky dc:chodte aspon nekdo na vystoupeni at nezaniknou.Byla by skoda kdyby se nebylo komu smat
- 

Re: Nadavaníale oni jsou lepsi nez vy.temahle kecama si chcete akorat zvednout sebevedomi,vzdyt na vase vystoupeni nikdo nechodi
- 

Re: NadavaníTady je to jen odiamond cats, takže ať sem křováci z angels nechodí *16*
- 
                - 

Re: Re: Nadavanívy na stranky 5angels lezete porad.snazite se u nich ziskat fanousky,ale to se vam nepovede
- 
                - 

Re: Re: Re: Nadavaníbuď sticha!!!!!

- 

- 

Re: Re: Nadavanínevičítejte to 5angels ony za to nemohou jak se asi musí cítit nikola z 5...... kdyby se to stalo vám taky by jste neskákali do stropu kdybi vám tam psali ze je to jen stranka diamond cats a vy na ni nesmíte chodit ne že bych nemněla ráda diamond cats mám ráda obě skupiny jen se mi nelíbí když fanoušci 5a..... pomlouvají diamond cats a fanoušci diamond cats pomlouvají 5angels. *13*

- 

- 

- 

Týna,Niki,Kiki a HankaMy bydlíme v Praze 4 Chodov a děkujeme moc nás to těší zě nás máte rádi a my vás také *3* *3*
- 
                - 

Re: Týna,Niki,Kiki a Hankaahoj holky uz to vite?Tz pryhlasovaci udaje?

- 

- 

Milujeme DCMilujete také diamond cats???Tak neváhejte a přihlašte sse do jejích fanclubu. Je to zcela ZDRAMA. Více informací na www.diamondcats.blog.cz
- 
                - 

Re: Milujeme DCJá je zbožňuju!!!!!!!!
- 
                - 

Re: Re: Milujeme DCuž jsem poslala přihlášku
- 
                - 

Re: Re: Re: Milujeme DCDiamond Cats *14* sou lepší než ty krávy 5angels *16* *8* *5*

- 

- 

- 

- 

jste nejahoj ahoj Diamond cats jsou nejlepší skupinka na celým šírým světě *4* jo a mimochodem ta nová písnička je boží a den D je ještě lepší *14*
 ahoj
- 
                - 

Re: jste nejTo máš pravdu, jsou nejlepší!!! *1*

- 

- 

Martina TkáčováTak dost nemám chut poslouchat jak se tady všichni hádáte diamond cats to uráží já nechci nic říkat ale můj názor je ten že byly staré 5angels a pak oděšli a ty nové za ně všechno schrábli nic víc nic mín.Prostě tady jsou diskuse diamond cats a komu se diamond cats nelíběj at sem nechodí a neuráží diamond cats jste s tím trapný že se nestidíte a jdete si na stánky 5angels.Kdo se mnou souhlasí!!!!
- 
                - 

Re: Martina Tkáčovánesouhlas mě to baví a navíííc mám plavdu *1* krááávyyyy

- 

- 

zlatíčkaVčera byly u nás a bylo to nejlepší. Hoavně pak ta diskoteka s nima. Ty holky tancujou fakt dokonale
- 
                - 

Re: zlatíčkano tancuji slusne.dokonale tancuji 5angels.to musis priznat.bud objektivni
- 
                - 

Re: Re: zlatíčka5angelš = nepovedený AEROBIK a zpěv = pouze z nich vychází teplý vzduch
- 
                - 

Re: Re: Re: zlatíčka5angels-1a2 tanecnice z mistr.CR v disco dance.jedna z nejlepsich hip-hopacek.jedna z nejlepsich v aerobicu. diamond cats-promin,ale nevim co napsat.zadny uspechy nevim.pardon
- 
                - 

Re: Re: Re: Re: zlatíčkatakže Týnka,Kiki majsterky sveta v Diasco formaciach a Niki vicemistr a Hanka jedna z najlepších hip hop tanečníc v česku takže kto je lepši?
- 
                - 

Re: Re: Re: Re: Re: zlatíčkasamozrejme 5angels.tyhle vyhry maji Niky a Tereza taky,ale k tomu jeste uspechy v jednotlivcich.to DC nemaj.mozna jsou srovnatelny z Vendy,Angee a Misou,ale Tereza a Niky jsou o tanecne o dve tridy vys.

- 

- 

Re: Re: Re: Re: zlatíčkamrkni na diamondcats.cz a tam uvidíš že dc maj mnohem víc úspěchů než 5a!!!!!
- 
                - 

Re: Re: Re: Re: Re: zlatíčkavzdyt DC nikde nejsou videt a ANGELS jsou v televizi a casopisech porad.Proc?lidi chtej kvalitu
- 

Re: Re: Re: Re: Re: zlatíčkaa jakych?vitezstvi ve formacich,to ma tereza a nikca taky.

- 

- 

- 

- 

- 

- 

WeruuAhojky! Máte rádi diamond cats?Koukněte na můj blog!
 http://w-diamondcats.blog.cz
 Děkuju *3*
- 
                - 

Re: WeruuJOOOOOOOO,angels dostaly na zadek,je videt kde je vetsi nastevnost a kdo ma vic fanousku!!!
- 
                - 

Re: Re: Weruua už tu konče dali i Kids-Dalmateens,takže další favorit na první trojku
- 
                - 

Re: Re: Re: Weruujsem chtěl napsat-konečně a napsal jsem konče
- 
                - 

Re: Re: Re: Re: WeruuNevím co se raduješ, dalmateens semka vůbec nepatří, tady je to jen o opravdových osobnostech. Diamond cats jsou ty nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
- 
                - 

Re: Re: Re: Re: Re: Weruusvět dětí
- 

Re: Re: Re: Re: Re: Weruuale svšd dětí je od nich dobrá píseň

- 

- 

- 

- 

-