Přejít na výpis diskuzí

Diamond Cats

HUDEBNÍ SKUPINA 13.10.2009 
446 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ea jt

ahojky mrkněte plsík na my blog o DC www.ja-a-diamond-catsky.blog.cz a zanechte koment, dikec a zatim papik
  • 5angels a DC

ahojky nechápu proč se tady navzájem urážíte...obě skupiny jsou dobrý a každá je v něčem jiná ale obě jsou oriinální vždyt je jedno jestli 5a nebo dc...berte to tak že čím více skupin je tím více můžete poslouchat písniček...to by jsme se asi všichni zbláznily, kdyby jsme měli porovnávat každou skupinu nebo zpěváka a td...v jednom je to třeba dobře jak říkám 5a se vyměnily a starý členky mají novou skupinu tím pádem více písniček k poslouchání a v každý skupině je nějaká chyba nebo něco nej..tak není co řešit =)
  • Lucik@-fanda diamond cats

Ahojte...Chci se zeptat jestli sem na diskuzi chodí i členky z Diamond cats?? *3* ...A jestli semka chodi i Tynka chci se zeptat jestli se nezma s Klarou jednou...Jestlivis jakou myslim tak ta chodi se mnou do tridy tak mi prosim odpovez Tynko jestli ji znas(Samozrejme jak budes chctit nemusis odpovidat)...Jinak se tesim az budete mit koncert u nas v Ceskych Budejovicich(doufam *4* )
  • PROC??

HM JSOU LEPSI NEZ5ANGELS PROTOZE 5ANGELS JSOU SPATNY VYTE PROC JSOU TED JAKO DISMOND CETS?PROC TAM NEJSOU?PROC?PROTOZE JIM VYHROZOVAL (TEN MANAZER )ZE JESTLI TO NEZATANCUJU PORADNE TAK JE ZE SKUPINY VYHODI!!!A KDYS TO REKLY DOMA TAK JIM TAM ZAKAZALI CHODIT A PROTO JSOU TED V DIAMOND CETS!!!!
    • Re: PROC??

no jo,kdyz dc neumnej tancovat,tak co mnel delat.ja bych je vyhodila taky a vzala nekoho kdo to zvladne
    • Re: PROC??

Moc dobře jsem tě nepochopila
  • Nestíháám

Ahoj =) Moc všem děkuju za krásný dopísky *14* Jste fakt super ale je jich tolik =( Musíte si hold počkat! *4* Zatím páá Kristýna *4*
  • NO A CO!

TAK O NICH NEPISOU JE TO JEDNO DI JSOU TEPRVE ASI 4MESICE A NEMAJ CD!TAK JAK O NICH MUZOU PSAT??? JSOU DOBRY A NEZAVIDTE JIM!!!
    • Re: NO A CO!

ale ty o nich nic nevis!!
      ony zacinaji uplne od zacatku jako kdyz byly jeste v e5angels!!!! 5angels s terkou, niki, tynkou kiki nikolou taky nemely CD a potom az s Dianou! a koukni se radsi jeste na www.hudebniskupiny.cz protoze tam sou DC na 1. miste a 5angels az na 2. miste! a na CD vubec nezalezi jestli ho maj a nebo ne! za to ikdyz ho 5angels maj tak stejnak nepisou dalsi pisnicky ale pouzivaj a zpivaj a tancujou ty pisnicky od starych 5angels!!! tak se uklidni!
  • iiiii

5 angels a diamond cats je parta zmalovanej trpasličích prostitutek vím že mi ted někdo bude říkat že zábidím ale není to pravda hrajou si na velký dámy přitom jou jen...zmalované trpasličí prostitutky
    • Re: iiiii

to máš pravdu
      nechápu jak se to někomu může líbit ožná tak 5letým holčičkám stejné jak s hannou montanou akorát těchle je víc
      • Re: Re: iiiii

hele teqilo nebo tekilkoik nebo qeto kolik je tak tobě 12 pode toho že se jmenuješ teqila tak to budeš ty kdo tu je sexbomba nebo prostitutka vis jak vipadaly nenamalovani jako ty kdyz ráno prodis *1* *1* *1* decka maji radi takovou muziku ajestli si myslis ze si hraj na damy tak nevim kdo tu pise po netu jak naka dama coura tak cau a vschni kdo je chteji pomlouvat tak jenom napiste mne se to proste nelibi
        • Re: Re: Re: iiiii

máš úplnou pravdu jako .. když je chtějí urážet tak ať urážej ale ne tady ! já diamond cats zbožnuju a kdo ne tak nemá důvod sem lízt!!! *8*
  • Týna Šlingrová

ahoj Lucík@ my sem chodíme všechny tak se můžete ptát nás všech a do Českých Budějovic určitě někdy pojedeme a ještě Kláru tak tu znam ale musela bys mi napsat přájmení tak zatím ahoj a může se ptát dalšá *3* *3*
    • Re: Týna Šlingrová

ahoj,vy te mi psali že můžu být ředitelka fancubu je to pravda?
    • Re: Týna Šlingrová

Týnko a DC děkuji za odpověď...Určitě se na vás moc těším!!!A ta Klára se jmenuje Sekerová...A chci se zeptat jestli bude mít písnička Showbyznys-nějakej videoklip???Jinak se mi od vás líbí všechny písničky a těším se až písničku Showbyznys uslyším celou a né jen ukázku...Jinak chci se zeptat Kiki jak se má pejsek???JA mám taky jorkšíra Tedyho(jsou mu dva a tři měsice)...A Kiki jak se tvůj pejsek jmenuje???Dekuji za odpoved!!!Je to príma si s vámi povídta *3*
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

ahoj tak tu Kláru Sekerovou znam a na showbyznys určitě budeme mít nějaký videoklip můj pejsek se má dobře,no můj mes se jmenuje Lary tak zatím ahoj a všichni se můžete ptát dál vaše Týna,Niki,Kiki a Hanka *3* *3*
    • Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

Děkuji za odpověď...Už se strašně těším na showbyznys...A chci se zeptat(teda jestli nevadi ze se porad ptam???),je tezke si skladat pisnicky???A hadate se nekdy-napr.:kdyz vimislite co budete tancovat atd.JInak máte radi Miley Cyrus???Ja jo...A vite o tom ze bude mit 3.6. v Praze koncert???
      • Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

ty trupko,ty si myslis,ze tyhle nenadany paka by slozily pisnicku nebo udelali choreografii?ani nahodou
        • Re: Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

hele sozhodne nenadavej jak fanouskum tak DC!
          kdyby si byl mezi nema a fanousci by ti zacali nadavat taky by se ti to nelibilo! pokud se ti DC nelibi tak proc sem vubec chodis???!!!radsi vypadni na tebe tu neni nikdo zvedavej! *8* *8* *8* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • pravý chodí jen na forum

Holky z DC sem nechodí a nepíšou.Vy co se za ně vydáváte jste pěkně trapný,když se děláte a píšete za někoho jinýho.
    A pro ERIKU-musíš adresu školy poslat jejich manažerovi a kontakt na něj je na www.diamondcats.cz *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit