Přejít na výpis diskuzí

Diamond Cats

HUDEBNÍ SKUPINA 13.10.2009 
446 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

Ty vole,já se jen divim že něco takovýho tahle zem dovolý:Malý spratcy co zpívat uměj leda Prší,prší se producírujou po netu jak nějaký hvězdy.Když tak na ně koukáte řikáte si,jestli je to normální?J8si teda žikám že rozhodně není!
    Vy žeknete 5angels..Já řeknu My Chemical Romance
    Vy řeknete Diamon Cats..Já řeknu My Chemical Romance
    Vy řeknete Justin Bieber..Já řeknu My Chemical Romance
    Jojo ste museli poznat že to je má oblíbená skupina a vy řeknete tu svou *4* Je to názor můj a dycky bude myslete si co chcete ale mě je to slušně řečeno jedno *4* *3*
  • DC..?

Ahojky..,hele má z vás DC facebook..?Moje kámošká zná Týnku a Týnku mám na FB sama si mě přidala a taky tu mou kámošku a říká že prej je to ona že všechny otázky co vědí jen ony zodpověděla dobře..!Takže vlastně mám FB na Týnku..!Jinak máte holky krásnej videoklip showbyznis ;)
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

Silvestr byl super a do paříže se určitě moc těšíme a ne nezpýváme na plejbek tak se zatím měj amůžete se ptát dál
    • Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

na playback zpivat.je to poznat a vi to kazdej

To je super...Bude te mít na diamondcats.cz nějaké nové fotky?
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

Ne neurazilxsme se na tebe neboj ale my jsme se učily víš?A nové fotky určitě budeme mít a co ty těšíš se do školi? *3* *3*

Acha..To jsem ráda!!!Jinak do školy se netěším.Píšem 4 testy jako a kdo si to ma zapamatovat???Chodim do sestky a je to tezky!!!A chci se zeptat co zpiva Hanka uplne prvni kdyz zpivaté DEN D???ja ji tam nerozumim.Vím že je tam NĚCO
      pak šance mé

Acha..To jsem ráda!!!Jinak do školy se netěším.Píšem 4 testy jako a kdo si to ma zapamatovat???Chodim do sestky a je to tezky!!!A chci se zeptat co zpiva Hanka uplne prvni kdyz zpivaté DEN D???ja ji tam nerozumim.Vím že je tam NĚCO
      pak šance mé
      • Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

to jim rozumnet nemuzes,kdyz neumej mluvit.a to se jeste snazej zpivat
        • Re: Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

hele jim tam rozumet nejde protože to je blbe natoceny ale rozhodne sou lepsi nez 5angels! protoze 5angels maji sice CD ale zpivaj ty stejny pisnicky kdyz tam jeste byly stare holky!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
          • Re: Re: Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

Hele proč se vydáváte za DC??My sme pravé a žádné Testy nedělám ahoj *8* *3*
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

Ahoj já Hanka zpívám Otevřu mobil prišla esemes hádam kdo píše mi snad Michal on tu best neznámé číslo takže kdo mě překvapí snad je on ce se mi líbí tak a můžete se ptát dál i ty Lucíl@ *3* *3*

Nwm,jestli jsi pravá...ale máš tam chybu...ta věta je : Otevřu mobil vidim, přišla sms
      Hádám, kdo píše mi snad my friend of the best
      neznámé číslo, takže kdo mě překvapí
      snad je to on co se mi líbí (čtu sms)...žádný michal tam není...jinak stránky www.diamondcats.cz založil webmastr Alex :-)
      • Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

aha,já jsem taky myslel,že je to Michael a ono je to My friend-já jsem si říkal,že by to nedávalo smysl,kdyby to b ylo Michael of the best

Diky...A kdo založil stránku Diamondcats.cz???A jinak jak se k vam chovaj deti kdyz ste slavny *4* *4* *4*
  • dc-hruza

tyhle strivka by mneli zakazat.je to des.jenom kroutej tlustejma prdelema.tancovat neumnej a zpivat mozna trochu.zabalte to a jdete si hrat na pisek.bude to lepsi
    • Re: dc-hruza

jestli ony jsou tlusté,tak to já jsem asi rovnou bílá velryba

když to tak říkáš tak se tě ptám jak ty umíš tancovat a zpívat *7*

Hele něco ti řeknu...Držb si ten svůj obrovskej zobák!!!Když o někom říkaš že neumí zpívat sama numíš zpívat...Ty bys tohle urcite nedokazala jako ony...Ony se aspon snazi a ty???Ty se tu jen poflakuješ a píšeš jak sou hrozný!!!Sama si hrozná...Bít tebou neviskakuju si na ně!!!A víš proč???Protože maj MOZEK...Tobe je urco nejak kolem 15!!!Si puberťák *13*
  • blog

Ahoj mrkněte pls na blog my-a-ti-nej.blog.cz je to blog nejen o diamond cats ale i 5angels, girls nebo don't be dolls!!!
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

děkujeme že jsi nás chránila *3* *3* a všichni se m.žete ptát dál *3* *3*
  • kristýna

Ked si o nas budeťe mislieť hus tak mi odidem!!! *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: kristýna

Ahoj kdo jsi
  • *20*

*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit