Přejít na výpis diskuzí

Diamond Cats

HUDEBNÍ SKUPINA 13.10.2009 
446 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

Ahoj všichni *1*
  • sou nej

sou nej 5angels sou blbí dc sou nej a vždicki budou sou to zlaťíčka moje nejvjetšý
    • Re: sou nej

souhlasím s tebou...ale z českého jazyka máš asi za 5 *1*
      • Re: Re: sou nej

5angels jsou nejlepsi,jak pevecky,tak tanecne.DC nejsou spatny,ale na angels asi nikdy mit nebudou.tanecne urcite ne a pevecky se to jeste uvidi.tohle je muj nazor.ukazala jsem obe skupiny rodicum a oba rekli,ze 5angels jsou lepsi a simpatictejsi.
  • Týna Šlingrová

ahoj všichni tet jsem tu skoro pořád protože nám stavý takovej malej baráček,tak proto tet zkoušíme atd.... u mě doma Takže holky i manažér jsou od rána do 17:OO hodin u mě tak se můžete ptát a my vám odepíšeme butto hned nebo za dýl ale určitě tak zatím pa vaše Týna Šlingrová *3* *3*
  • Boože

Jaktože takový malí smradi jsou na 1 místě?Maj se ještě co učit jsou na 1 protože nějaký uvřeštěný děcka je maj rádi a ani pořádně neví co je to hudba *16*
  • Jo a..

Stejně jak tu píšete že nic nedokázaly je pravda vubec se o nich neslyší a ani nikde nepíše fakt vás nechápu
  • Videoklip Showbyznys

http://www.youtube.com/watch?v=xfVq -PNp1f8
  • I love DC

DC jsou nej,jsou lepší jak ty trapné 5angels!!!!
    • Re: I love DC

ty odborniku a jak si na to prisel? tancovat umnej angels mnohem lip.to se staci podivat videa a vycty uspechu a zpivani se neda posoudit,kdyz dc jedou na playback.si mimo
      • Re: Re: I love DC

furt líp na playbek než na kradený plejbek ty blbečku, angels stejně za chvíli chcípnou
  • kkt

trapaci
  • ahojky

ahojky DC *5*
  • dc jsou nej

Víte proč se nemaj zakládta diskuze kvůli tomu, že lidi píšou o nich hnusné věci.Bud'te rádi,že 5angels existujou mohlo se stát že by ta královnička mody Nikola řekla ne a bylo by to.Dc jsou nej bylo dobrý jak 5angels tak i tady ale bez nich je 5angels na nic čau.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit