-
ahoj holky nemáte ICQ nebo skype pls napištee *14* *14* -
Pro moje kočičky
Diamond cats jsou moje sluníčka!!5angels na ně nemají!!!Týnuška,Kristýnka,Niki a Haňulka jsou nejlepší diamantové kočičky na světě a na MEGA SHOW a na jiných představeních to rozjedou
*3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Pro moje kočičky
bohuzel mam dojem ,ze zadny velky vystoupeni mit nebudou.museli by se hodne zlepsit,hlavne v tanci.zpev ujde,ale kdyz budou makat a budou mit tezsi choreografie,tak by obcas mohli nekde vystoupit -
Re: Pro moje kočičky
tak toho se asi nedoziju a to je mi13,leda by se stal zazrak a nekdo je naucil zpivat a tancovat -
-
Re: Re: Pro moje kočičky
Jestli tohle říkáš na Diamond cats, tak už nevím co bys říkala na 5angels, které doopravdy zpívat a tancovat na rozdíl od Diamond Cats neuměj.
-
-
-
stella
hele když si to tu tak čtu tak diamond cats můžou být nevím kolikrát lepší než 5angels ale na rovinu- 5angels jsou úspěšnější, známější a i oblíbenější....není to tím, že diamond cats vznikly později, ale kdyby měli nějaké fanoušky už předtím když byly 5angels tak by teď měli fanoušků víc.......ale podle všeho zatím s přehledem vedou 5angels- budou mít svůj vlastní muzikál, natáčeli svůj videoklip k anglické písni ve frankfurtu, zazpívali si s karlem gottem, michalem davidem a ještě si zazpívají se spousty dalšími....zatím diamond cats skoro nikdo nezná...ještě si nikde pořádně ani neškrtly........prostě 5angels se lidem líbí víc jsou sympatičtější a v showbysnyse není místo pro dvě takřka stejně zaměřené skupiny......... takže to diamond cats můžou rovnou vzdát... *5* *5* *5* *3* na *4* *4* *4* *4* *4* prostě nemají!!! *5* *5* -
DC IS BEST
5angels si myslí že jsou slavný,ale to jméno proslavily Týnka,Kristýnka,Niki a Dianka!
Ta hádka je mezi managerama 5angels a Diamon Cats...Holky za to nemužou!Ale zase je pravda že je Mertl prolhanej!!!Když odešla Dianka tak psal že je to kvuli taneční škole a že by nestíhal-a takže jakto,že si to ted užívá v Dalmateens?A Niki,Kristýnka,Týnka a Hanča odešli samy (a nebo je vyhodil) protože se s nim pohádaly.A taky ale nikola řikala,že (nove 5a)v TV, prošli konkursem Jakym?Dyt byl zrušenej!Domyslete si to samy........... *13* *13* -
To nééé
To nééééééé 5ANGELS sou zase 1., měli by je odtut vyrazit!!!! *16* *16* *16* -
-
Re: To nééé
dc-umnej uplny hovno.jsou to diliny zasrany -
-
Re: Re: To nééé
neurážej je!!!!! sám si zasraný!!!! *16* -
Re: Re: To nééé
dej si laskave pozor na hubu protoze tady se o DC mluvi a pise slusne a pokud se ti to nelibi tak vypadni!
-
-
-
JUPÍÍÍ
JUPÍÍÍ DC UŽ ZASE 1. *3* *3* *3* -
Týna Šlingrová
ahoj dejvide759 to opravdu nevim ale asi v Olomouci budeme nák v Unoru tak se můžete ptát dál *3* *3* -
Pomlouvání
Prosíme vás všechny,kdo nás nemá rád a myslí si že jsme blbý,ať sem nepíše. My vás nenu tíme sem nic psát. Ahoj vaše holky z DC -
adela007
jak se mate 5angels sou ted posledni dobou nak neviditelne *8* -
-
Re: adela007
ani mi neprijde.byli v televizi amneli pred koncem roku hodne muzikalu,ale tyhle mnauky jsem nikde nevidela!
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Tak kdo si chce s náma psát? *3* *3* -
-
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahoj holky,mohla by sem se přidat k vám?je mi 8 skoro 9 sem ve znamení beran narodila jsem se 24.3.2001 chodim na sbor na tanec nechodim ale naučila jsem se tancovat sama bydlim v Hrádku u Sušice to je kousek od Sušice mam 2 bráchy Lukáše a Jirka lukášovi je 20 a Jirkovi 22 chodim do 3 třídy jo a nevadí když se trochu stydim?ale já si na to zvyknu ale nevim jak to říct mamce nojono když tak napište na e-mail danielka.vlckova@seznam.cz a jmenuju se daniela vlčková -
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
já *3*
-