-
Jste neeeej
Ahujky DC:-)
JSte uplně neeeeej skupina a kdo Vás nemá rád tak ho ani neznám:D
Jste neeeeeej a nechci Vás ztratit!
Zlata moje *14* -
awoooi
hele hey vy co to sem píšete to pomlouvání tak já vám namelu hubu! diamondky jsou dobrý! a my sleping cats taky! tak se držte spátky nebo vám kuky1299 a elicool nabijou hubu! čau! pro diamondky vytvořila 11.7.2010 kuky1299-elicool ze sleping cats:)) -
lepší
Diamonds cats jsou mnohem lepší než 5angels *16* *5* -
-
Re: lepší
Jo presne jsou o 10050% lepsi nez 5 blbejch andelu fakt jo ale nechci urazet Angee a Misu i kdyz Misa ze sebe trochu neco dela no tjjedno *7* -
klesly na 8.místo -
omg neni to jedno me se libi obe skupiny obe skupiny jsou stejne dobry takze je to jedno *16* *16* -
ani nahodou,5angels jsou o 3kategorie vys.neumí zpívat a ani tancovat.vsechny vystoupeni rusí,protože na ně nikdo nechodí.tipuju,ze v lednu skončí uplně -
-
Re: Re: lepší
asi typujes blbe a i typoval Diamond Cats existuji a taky existovat budu oni si vas nevichovanejch spratku,fakanu a nwm co jeste nebudou vsimat oni se tou hudbou zivi a vy ji v tom nezabranite je to na nich e na vas -
Re: Re: lepší
njn a jeste k tomu zpívaji na playback -
-
Re: Re: Re: lepší
Víš, že i 5Andělů...zpívají na playback, tak bud ztich a DC jsou proctě nej!
-
-
-
-
BOŽE!
MŮŽETE MI LASKAVĚ ŘÍCT PROČ NA STRÁNCE O DIAMOND CATS ŘEŠÍTE ANGELS? ... ! KUR*A POCHOPTE ŽE HOLKY JSOU DOBRÝ KÁMOŠKY A CHODÍ SPOLU VEN! .. NECHTE JE UŽ NAPOKOJI! -
pro holky
proč jste odešli od 5angels? slušelo vam to tam lip bez vas to neni ono -
-
Re: pro holky
já máš pravdu ale manežer nás vyhodil my zato nemůžeme ale z diamondcats už neodejdeme protože prostě protože v 5angels tam mosela být hlavní jen nikola a tady jsme všichni týnka *3* pa týnka *3*
-
-
super Kristýnka
Kristýnka byla na fanclubu a bylo to bezva,holky si píšou jen tam! *14* *14* *14* Tak se přihlaste na www.diamondcats.cz do fanclubu je to jen poslat dopísek a máte jistotu,že jsou to pravé holky *14* *14* *14* .JE TO BEZVA -
-
Re: super Kristýnka
hele prosim tě když už si snima znáš přes fanclub tak se jich zeptej jestli chodí sem jo dík ahoj *3*
-
-
dc
ja dc moc nemusim ještě hana je trochu sympaťanda že se dostala na gympl no *1* -
Plakát
Viděli jste ten plakát na facebooku jak budou v Jihlavě?Fakt dokonalý!!! -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahoj nám to nevadí že se ptáš,my si neskládáme písničky ale nám je skládá Nikol Davýdková ale trochu jí pomáháme my se nehádáme protože choreografii nás učí taky Nikol Davýdková.Miley Cyrus máme moc rádi a my jsme to nevěděli až do tet protože sto nám napsala děkujeme tak zatím ahoj a všichni se můžete ptát dál *3* *3* -
-
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
Acha *3* ...A jinak jak zvladáte školu???Normálně??? *1* A kupujete si oblečení nebo je nekdo sije???
-
-
fandím vám
Ahoj holky,jste strašně moc super a hrooooooooooozně vám fandím.Je až nechutný jak vás starý manažer na jejich fóru pomlouvá a špiní.
Hlas na slavíka jsem poslala vám a doufám,že se tak rozhodnou všichni kdo vás poslouchali.To jejich karaoke na vaše písničky a hlasy je každýmu pro smích. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: fandím vám
Ahojky já jsem pravá je tu se mnou i Hanička a Kristýnka, Niki je totiž nemocná za chvliličku sem napíšeme termíny koncertů tak se mocinky těšte mám vás ráda. Jo a jenom tak pro zajímavost , neurážejte se ale chdily jsme po blogách a našly jsme 3 nejky!!
1.Místo získává: www.diamond-cats-nej-holky.blog.cz
2.Místo získává: blog o mě o Týnce: www.Tynusenka-lingrova-zlaticko.blo g.cz
3. Místo získává: www.miluju-kocicky.blog.cz
Wily taky hodnotil a u něj byl nejhezčí taky blog diamond-cats-nej-holky.blog.cz ale, my jsme zařadily na 4. místo nejznámější blog: www.diamond-cats.blog.cz!!
za 5 minut sem vám dá Kika termíny koncíkůůů
a děkujeme všem fanouškům za podporu!! -
-
Re: Re: fandím vám
tak tady jsou termínky koncíčkůů
Datum Čas Město Místo Akce
12.2.2011 16:00 Kralovice KD Koncert v rámci TOUR 2011 „Láska je v nás“
19.2.2011 19:00 Kunratice FK Fotbalový ples
12.3.2011 10:00 – 17:00 Brno Výstaviště Velká Littlest Pet Shop Show od firmy HASBRO, každou hodinou soutěže!!!
19.3.2011 16:00 Ždár n/Sázavou KD Jupiter Koncert v rámci TOUR 2011 „Láska je v nás“
1.4. – 3.4. 11:00 – 14:00 Praha Veletržní areál Letňany For KIDS, úspěšné navázání po veletrhu FOR TOYSDISCO PÁRTY
2.4.2011 15:00 Jirkov Dům dětí a mládeže Vystoupení na Mini Playback SHOW
16.4.2011 16:00 Velké Meziříčí Dům dětí a mládeže Koncert v rámci TOUR 2011 „Láska je v nás“
23.4.2011 Praha bude upřesněn
30.4.2011 16:00 Zeleneč Zelenečské čárodějnice
1.5.2011 rezervace upřesníme
7.5.2011 16:00 Chlumec n/Cidlinou Klicperův dům Koncert v rámci TOUR 2011 „Láska je v nás“
19.5.2011 18:00 Praha Show – upřesníme
15.10.2011 19:00 Jaroměř Městské divadlo Hosté na semifinále MiniTalent Show, TV
-
-
Re: fandím vám
a co o nich říká?
-