-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
tak nám napiš dopísek a my ti to tam napíšeme ale musíš si o něj říct ano? *3* *3* -
-
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
a nemohli byste mi napsat e-mail?a já bysem měla váš
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Ahojky tet nám manažér volal at příjdeme a byla tam jedna holka a on nám řekl tak to je ona ředitelka fanclubu tak už je to obsazené promin nevadíti to? *3* *3* -
-
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
ne,a nemáte tam ještě něco volnýho?
-
-
Neháejte se!
No tak se už přestante hádat *10* 5angels si myslí že jsou slavný ale to jméno proslavily Týnka,Kristýnka,Niki a Dianka!
Nechci psát něco jako že 5angels jsou hrozný at...Holky za to nemužou!!!Nikolu k tomu nutěj doma jen kvuli tomu, že její táta je manager!!! *7* Se podívejte náký viea z koncertu jak je tam neštastná *13* Ta hádka je mezi managerama 5angels a Diamon Cats...Holky za to nemužou!Ale zase je pravda že je Mertl prolhanej!!!Když oešla Dianka tak psal že je to kvuli taneční škole *7* a že by nestíhal-a jakto že si to užívá v Dalmateens?A Niki,Kristýnka,Týnka a Hanča odešli samy (a nebo je vyhodil) protože se s nim pohádaly.A taky ale nikola řikala v TV že pošli konkursem *7* Jakym?Dyt byl zrušenej!Domyslete si to samy????!!!!!!DIamond cats *14* -
diamond cats v Blesku
Viděli jste holky v Blesku?????Pošlet mi prosím někdo kopií článku!!! -
-
Re: diamond cats v Blesku
kdy to vyšlo????? -
-
Re: Re: diamond cats v Blesku
jak se máte?Ta nová písnička je fakt coooool!!!!!!!! *16*
-
-
-
Proč???
Proč jim nadáváte ale když byly ve 5Angels tak ste jim fandili ale když teprve začínají tak jim hned nadáváte tak to fakt nechápu... A rači svůj názor říkat nebudu protože by to byla další diskuze na víc... *8* -
Jukněte na můj blog
Máte rádi Diamond cats?Jestli ano,tak se podívejte na www.diamondcats--jsou-nej.blog.cz
předem děkuji *3* -
-
Re: Jukněte na můj blog
Já je nemám ráda...přímo je MILUJU!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
pro DC to udelame
Holky kdo z vas m nejradsi DC tak musime udelat jenom jedine odepsat 5angels z rejstriku. Vsechny fanousky 5angels pridame k DC musime je donutit tak kdo je pro me at sem neco napise *14* *14* -
:)
Ahojky..... =) *14* -
Vu ste se urazili??? :-(
DC vy ste se na mě urazili???To by byla škoda(promiňte) *9* -
Omg
Vzít flintu a všechny vás vystřílet to by bylo nejlepší muzice rozumíte jak koza petrželi zas se mic chce zvracet