-
Vitkin
Evička s Vaškem nemají samozřejmě chybu.Mám od nich snad všechny cd,i videa.Chtěl bych jim tímto poděkovat za krásnou muziku,kterou dělají. -
-
Re: Vitkin
Ha ha ha,ty seš vtipnej jako něco...,myslíš že tim někoho vyprovokuješ aby ti někdo nadával do debilů bo co?
-
-
eva a vašek
musím vám všem oznámit ale s pláčem že prostě eva a vašek je nejhorší hudební skupina na světě *3* nej je prostě hip-hop a rep tp je prostě nejlepší a většina se mnou souhlasí *5* -
-
Re: eva a vašek
fakt velká píčovina,kokotina atd. ......
-
-
dementi
jste nejaký moc chytrý ne???, takový sračky, to se nedá než sprostě říct, fakt hnus -
smrděj
Blbci neumite zpivat strcte si tu bilou orchidej doprdele !!!!!zkuste Xfactor..treba budete hvezdna pechota *9* *9* *9* *1* *1* *3* *3* *3* *5* -
FUCK
STINKS LIKE SHIT !!!! *1* -
brrrrrrrr
Tohle se nedá hodnotit.Fuj!!! *13* -
ozzy
no hudbě se věnuji celý život ale jak může někdo dát peníze takovým dvěma kašparům a takovej brak si doma pouštět tak to nechápu ale lidi jsou různý. *16* -
Zachraňte mě!!!
Už nevím co dělat.Ktelce usedám nafutrovaný Kinedrilem,kdyby šla na tyhle reklama.Přece si nepobliju koberec.Okno musí být zavřené,jinak bych vyskočil,nebo vyhodil telku.Co jsem komu udělal v televizi,že mi je furt cpou????Já snad spáchám sebevraždu přežráním,nebo tak něco.... *9* -
ty vole,škoda místa na servru
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
eva a vašek
Znám se s nimi osobne, líbí se mi jejich písne se závanem more, líbezné a uchu lahodící -
-
Re: eva a vašek
hmmmm a ty seš idiot se závanem blbosti! *15*
-