Přejít na výpis diskuzí

Eva a Vašek

HUDEBNÍ SKUPINA 30.4.2007 
542 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vitkin

Evička s Vaškem nemají samozřejmě chybu.Mám od nich snad všechny cd,i videa.Chtěl bych jim tímto poděkovat za krásnou muziku,kterou dělají.
    • Re: Vitkin

Ha ha ha,ty seš vtipnej jako něco...,myslíš že tim někoho vyprovokuješ aby ti někdo nadával do debilů bo co?
  • eva a vašek

musím vám všem oznámit ale s pláčem že prostě eva a vašek je nejhorší hudební skupina na světě *3* nej je prostě hip-hop a rep tp je prostě nejlepší a většina se mnou souhlasí *5*
    • Re: eva a vašek

fakt velká píčovina,kokotina atd. ......
  • dementi

jste nejaký moc chytrý ne???, takový sračky, to se nedá než sprostě říct, fakt hnus
  • smrděj

Blbci neumite zpivat strcte si tu bilou orchidej doprdele !!!!!zkuste Xfactor..treba budete hvezdna pechota *9* *9* *9* *1* *1* *3* *3* *3* *5*
  • FUCK

STINKS LIKE SHIT !!!! *1*
  • brrrrrrrr

Tohle se nedá hodnotit.Fuj!!! *13*
  • ozzy

no hudbě se věnuji celý život ale jak může někdo dát peníze takovým dvěma kašparům a takovej brak si doma pouštět tak to nechápu ale lidi jsou různý. *16*
  • Zachraňte mě!!!

Už nevím co dělat.Ktelce usedám nafutrovaný Kinedrilem,kdyby šla na tyhle reklama.Přece si nepobliju koberec.Okno musí být zavřené,jinak bych vyskočil,nebo vyhodil telku.Co jsem komu udělal v televizi,že mi je furt cpou????Já snad spáchám sebevraždu přežráním,nebo tak něco.... *9*
  • ty vole,škoda místa na servru

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • eva a vašek

Znám se s nimi osobne, líbí se mi jejich písne se závanem more, líbezné a uchu lahodící
    • Re: eva a vašek

hmmmm a ty seš idiot se závanem blbosti! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit