-
speciální koncert
Ahoj, pořádáme speciální koncert pro fanoušky Fate Magazine - více info na www.bandzone.cz/fatemagazine, tak se mrkni a určitě přijď :-)
oficiální web - www.fatemagazine.eu -
Skvelý
Slyšela jsem tudle kapelku poprví v rádiu a hned sem si jí zamilovala!!Taková hudba tu chyběla...Snad se dočkám víc jejich písniček *15* -
podpořte je
Podpořte fate magazine v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
ok
slyšela jsem tuhle skupinu poprvý na óčku aa...zalíbil se mi jejich zpěv a styl...jsou fakt sqělí a vypadají sympaticky =oD tahle kapela tu chyběla ;o) -
Fate Magazine
Fate Magazine,to je fakticky nej skupina bezwadně zpíwají a jsou klásnííí wšichni!!! *14* *14* *14* *4* Zbožnuju wáááás moooooc!!!!! -
Hlasujte prosim
Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D -
nový klip
Ahoj.. koukněte se na stránky Fate Magazine mají tam nový klip a to 13.komanata *4* *4* -
Ahojky všem!
Ahojky!!
Včera jsem je poprvé slyšela v Benešově, jako předkapelu Chinasek. Jsou naprosto úžasní!! Ale bohužel nemám žádnou jejich fotku a nějak se nemůžu dostat na jejich stránky :( nemohl by mi někdo helpnout? :) Dííky :) *14* -
FtMg
SlyšEla jsem Je Na RgM HudebNi Ceny očKa-A jsou UplNe bozi_--------------->KszDou VteRinou<-----------NejlepSi:_* *14* *8* -
prosím
Ahoj prosím nezaslal by někdo na mejl písničky od Fate Magazine 1, Souboj
2,Barevná
3,13 komnata
Předem moc díík ...
muj mejl: tom033@seznam.cz