-
mv
Kluci ja vas ploste zeru ste nej ......a klasni *14* *3* -
Jsou super
Jsou fakt dobří! Poprvé jsem jejich písničku "S každou vteřinou" slyšela na óčku. Poprvé mě to nějak nebralo...nijak jsem o tom ani nějak nepřemýšlela o tom jak zpívají. Pak když jsem je zase slyšela na óčku, tak už se mi to začalo líbit no a od té doby se mi tahle skupina líbí a taky se mi líbí jako kluk David. Je hezký! Moc super skupina!! *14* *14* *14* *5* *4* *1* -
-
Re: Jsou super
já jsem od nich taky první písničku slyšela na óčku a tou byla KAŽDOU DALŠÍ VTEŘINOU a začaly se mi opravdu hodně líbit.... *14* -
-
Re: Re: Jsou super
jsou moc dobří *5* *8*
-
-
-
...
Jako že na vás nikdo!Jste super... *14* -
Tos to dopracoval
Pane bože, Davida znam už 7 let a nikdy bych do něj neřekla, že klesne tak hluboko a bude hrát pro náctiletý nanynky tuhle přihřátou muziku. Prober se a nalaď tam zase Staindy!!! Tohle k tobě nesedí... -
-
si kráva
debil...jedním slovem!!sou super sou uužasný!!takže si laskavě zklidni!! *7* ty zmrde! -
-
Re: si kráva
Njn, další afektovaná nanda a ještě k tomu sprostá jak dláždič. Dave se ti docela vysmál... -
-
Re: Re: si kráva
hlavně že ty seš tady ten užasnej(užasná) co?? *1* *1* *1* nevím komu by se vysmál víc... *5* *1* -
-
Re: Re: Re: si kráva
Věř mi, že jí. Smál se se mnou... -
-
Koukám a nestačím se divit
Mrzí mě, že se urážíte a nedáváte si...Každopádně Ellis, jestli jsi to ty koho myslim, tak mi nepřijde že jsem klesnul a veřím tomu co hrajeme, ale je to tvůj názor a já ho respektuju..jen prosím tě neříkej, že jsem se někomu smál, když to není pravda...Jak je v Kladně?? Co špunt, Má se k světu?? Pozdravuj dyndase..... *5*
-
-
-
-
-
-
....
davíííídek je moc klásnouškej lovuju ho *14* *14* *14* *14* *14* -
FM
Sou dobrý *14* -
Miluju
Zbožňuju! Hlavně Davídka! Ten je úplně děsně sladkej! Moc se těšim na CD hned si ho kupuju *3* -
Jany sestra
Kluci jste super. *14* -
ShaRpaYKa-3
ProsTe UžAsNiiiiiiiiiiIiI Upe Je žEru<--LuXuSsS<*-------- -
Podpořte je
Podpořte Fate Magazine v 2.kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz