-
Nic neumí
Kabáti umíte hovno!!! *10* -
-
Re: Nic neumí
kdo TY? -
a co vies ty?? -
TY SI HOVNO KOKOTE! *16* *10* *5* *10* *16* *5* *13*
-
-
Vojtek je trapnej
Vojtku jsi trapnej! *15* *15* -
-
Re: Vojtek je trapnej
no ale tak jak ty určitě ne ! *3* -
ty si trapna... -
vojtek neni trapnej *16* *5* *5* *10* *16* *16* *16* *8*
-
-
Ubožáci
Kabáti jsou ubožáci!!!! *3* *3* -
-
Re: Ubožáci
*13* -
pro Katku:musim souhlasit s tebou jsou to ubožáci co se vytahujou jak dementi a kdo je miluje nebo má rád tak je vědší dement než oni.! *15* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Ubožáci
hej oni furt hrajou něco lepšího než biebera nebo techno bibr oo bejby nebo techno bumbučk bumbčk bzuum bzuum oni aspon hrajou noty a sou nejlepší v ČR a komu se to nelíbí ať mi pr*** políbíí *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Když vidím tvůj pravopis, myslím, že by sis měl zopakovat základní školu a nenadávat jiným do dementů *13* -
ty si ubožák.... *16* nestaraj sa do druhych co pocuvaju... kazdy pocuva co ma rad a co sa mu paci.. a teba je do toho nic... *16* si trapny ked posudzujes ludi podla toho co pocuvaju.. *16* viem si predstavit co asi pocuvas ty.. *16* ale nejdem ti tu zato nadavat do dementov *16* -
-
Re: Re: Re: Ubožáci
JDI DO P*D*L*,DO P*Č*ATD......... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* Č*R*K* JEDEN BUZERANTSKEJ *1* *1* *1*
-
-
-
přesně! *1* -
hmmma co seš ty??? -
-
*1* ÚŽASNÁK *1* -
-
Re: Re: Re: Ubožáci
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* jsi trapnej jak to můžeš říct kdyby nebyl kabát tak ČR ani nezná rock
-
-
-
a ty jseš čurák
-
-
KABAT JE KABAT
Na KABAT nikdo nemá,protože jsou nejlepší a kdo je neuznavá je pako.Tak zatím čauky kabati. -
-
Re: KABAT JE KABAT
hnusný kabáti...znám jepší skupiny *16* *16* *16* -
-
Re: Re: KABAT JE KABAT
to tezko hňupe KABÁT je nejlepší skuppina na svetě a jestli znáš lepší tak to sem napiš kreténe
-
-
-
Kabát??
Lásky moje fakt prostě BEST Kabát 4evr poslouchám je už od narození už když sem byla u mými v břiše sem věděla že KABÁTI jsou BEST *4* ... A HLAVNĚ TOM :) *14* -
-
Re: Kabát??
Cau kabati jsou kabati a jsou BEST čau porse
-
-
Super KABÁTI
KABÁTI jsou pořád nejlepší!!! *3* *3* *3* -
KABÁT
KABÁTi su najlepšia skupina na svete.... !!!!! *14* *14* *14* SU PROSTE SUPER...!!! *14* *14* *14* -
-
Re: KABÁT
prodlačky na sračky *15* *15* *15* *15*
-
-
dobřy kabati!!
kabati jste super mam vas nejradsi ze všech skupin!! *14* *14* tak doufam že vam moje štěsti vidrží aže budete držet při sobě!!! *4* *4* i moje mamka vas ma rada!!fakt jste dobři!!!rada bych šla někdy na vaš koncert!!! *3* *3*tak ahojky a mějt se nadherně!! *14* *14* !!! -
Ilča
Kabáti,držte se,jste super!!! *3* -
Kabáti
Kabáti sou super lepší českou skupinu neznám*4* *3* *4* -
-
Re: Kabáti
muj kamarád ten kdyby to viděl rozbil mi monitor *1*
-