-
Vzkaz pro mantla
eva a vašek?? to mě řekni jakou a kdy napsali oni pisničku??, totiž nikdy! a ještě hrají na play back,
Až napíšou 11.alb jako KABÁT!tak jsem napiš a budem se bavit dál.....
KABÁT FOREVER! -
kolo
játi dám evu a šaška žeti bude špatně tz šaška zmrde????????????????????? -
-
Re: kolo
Pardon, tak teda Eva a VAŠEK no. *15*
-
-
Mantl
Kábat to je jak Eva a Šašek hudba bez vkusu a umění. *5* -
-
Re: Mantl
ty budes nadavat kabatum ty zmrde????jestli proti nim neco mas si te najdu a do drzky ti narvu mikrofon a zaspivej nam bilou orchidej picusi!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Mantl
áááá pán se chová jak dement *1* *1* *1* *1*
-
-
Re: Mantl
a co je podle tebe umení ? nejaky hiphopovy narkomani ? to si strc nekam kabati sou nejlepsi ceska skupina -
-
Re: Re: Mantl
Panáčku, já bych ti tady mohl vyjmenovat kapel, jenže pro tebe to bude španělská vesnice, protože kvalitu si musíš najít ta za tebou nepříjde a můžu tě ujistit že nějací hihoperoví narkomani jak ty říkáš to nejsou i když např oldschool uznávám
-
-
-
jaja
kabááát je prostě super to je ta nej skupyna kterou znáám byla sem na všech vystoupenííí a bylo to suuperrrrr!!!!!!!!!!!!!!!§ *14* jjááá sem do nich bláázen *16* *4* -
Corg proberse
Pokud te kabati hodne trapi tak vubec nenavstevuj tyto stranky,kdovi co poslouchas ty? -
-
Re: Corg proberse
přesně *5* *5* *5* *5*
-
-
smuteční oznámení
Vážení účastníci této diskuse, musím Vám s lítostí v srdci oznámit, že Kabát je nejhorší skupina na světě!!!!!!!!! -
-
Re: smuteční oznámení
Tak si to mysli dál a mlč...
-
-
lidi
Jak málo stačí českému člověku aby byl štastný. Lidi vyserte se na Kabáty a poslouchejte raději kapely jako jsou Alice in Chains, Pearl Jam, Loudness, Pantera, Anthem a nebo jestli tak toužíte po českých kapelách tak doporučuju kapelu nebo spíš projekt Cales. Úžasnej Band. -
-
Re: lidi
Genocybere, přesně tak. Pearl Jam for ever. Kabáti, to jsou v rockový hudbě něco jako Eva a Vašek v lidovkách. Otevřete zraky lidi a propláchněte si uši. Ne všechno, v čem hrajou elektrický kytary je rock. Slyšeli jste někdo třeba Nirvana, Smashing Pumpkin, Screaming Trees, Soundgarden... to jsou kapely!!! -
-
Re: Re: lidi
Ježiš ja taky poslouchám Nirvanu,ale když mají kabáti tolik fanoušku tak jsou ASI dobrý,víš kolik lidí přišlo na jejich megakoncetr na Vipichu? -
-
Re: Re: Re: lidi
Kvantita nerovná se kvalita
-
-
-
Re: lidi
genocybere,já ti neberu tvůj vkus,já taky poslouchám Alice in Chains ale mám ráda Kabáty,poslouchám je strašně dlouho a mám ráda jejich písničky a vždycky budu.Já ti zase neberu tvoje skupiny které jsi tu jmenoval/a...takže nás tu nepoučuj o tvém vkusu-tady je fanklub Kabátů(fanoušků).No a jestli se ti nelíbí písničky Kabátů jdi si poslouchat to co se ti líbí,ale já si budu pořád dokola pouštět jejich songi *14*
-
-
.....
Kabáti si to zasloužili-sou fakt nejskupina *5* *5* *5* *5* -
jjjjjjjjjjjj
tenhle názor ti nikdo nebere:xD *1* -
kabat
vojtek je nahodou dobrý. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*