-
Re: rock anebo rock n roll
jasne kabatidavaji jednoznacne rock *1* -
KABAT
tak strasne sa uz tesim na ich koncert....juuuuuj uz nech je 14.marec *14* -
rock anebo rock n roll
ahojky chtela bych se zeptat jestli Kabat zpiva rock anebo rock n roll ptz se s kamosem porad hadame a nemuzem se vubec dohodnout:)tak diky za odpoved -
KAPELA České Republiky kabát
Banditi di praga je super cédo!!!!:-) -
Re: :-)
promin NE *9* *9* *8* *8* -
Re: kabáti-koncerty
NE *9* *9* *9* *9* -
super
Kabáti jsou SUPER *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Ubožáci
hej oni furt hrajou něco lepšího než biebera nebo techno bibr oo bejby nebo techno bumbučk bumbčk bzuum bzuum oni aspon hrajou noty a sou nejlepší v ČR a komu se to nelíbí ať mi pr*** políbíí *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Mantl
áááá pán se chová jak dement *1* *1* *1* *1* -
bbb
jenom samý předělávky nic víc,ale dobrý *5* *5* *5* *5* -
Kabáátii
Kabááátiii foreveeer *14* *14* *14* *1* *1* *3* *4* *4* -
Jo
KABÁTI JSOU FAKT SUPER SKUPINA! *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *8* -
Re: Mantl
ty budes nadavat kabatum ty zmrde????jestli proti nim neco mas si te najdu a do drzky ti narvu mikrofon a zaspivej nam bilou orchidej picusi!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: lidi
Kvantita nerovná se kvalita -
Re: Re: Mantl
Panáčku, já bych ti tady mohl vyjmenovat kapel, jenže pro tebe to bude španělská vesnice, protože kvalitu si musíš najít ta za tebou nepříjde a můžu tě ujistit že nějací hihoperoví narkomani jak ty říkáš to nejsou i když např oldschool uznávám -
kabáti-koncerty
hele lidi neznáte nějaký termíny nejbližších koncertů pls? -
Starý Kabáti
měl jsem rád ty starý Kabáty (děvky ty to znaj, oda na konopi,starej bar..), jejich tvorba se mi líbí do Dole v Dole, jinak nic moc.. -
Re: Mantl
a co je podle tebe umení ? nejaky hiphopovy narkomani ? to si strc nekam kabati sou nejlepsi ceska skupina -
Re: Re: metal
co 20 let pročne déle vždyt jsou to borci přez rockovou muzikua i kdybi skončili i za 5 let ta zustanou navždi v srdci jeji fanoušku nebo ne??
a komu se to nelibý aď mi pr*el políbý -
Re: smuteční oznámení
Tak si to mysli dál a mlč...