Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NAVRAT

prosim at je zase kapela lunetic at muzu chodit zase na konzerty prosim kluci dejte se zase do hromady prosim moc .....jestli ano tak moc diky aneta *14* *14* *14* *14* *3*
  • Ahoj!!

Ahojky já Lunetici uplně žeru...nechápu lidi kteří je nemají rádi já by jsem ani nedokázala je nemít ráda!!A nejvíc se mi lbíí martínek!!!!prosím jestli na ěnj víte ěnjakej kontakt nebo ěnco nebo pokud tu bude at napíše(napište) na crazy.girl-@seznam.cz papa *14*
  • Ahoj

Doufám že nevadí že se přisám už mě to inkognito nebaví *3* *3*
    • Re: Ahoj

prosimte byla a jste super kapela dejte to zase dohromady ja vas miluji a zeru vase pisnicky napis mi na mail Kochova26@seznam.cz

ty jsi fakt martin kocián? *14* jestli jo napiš prosím an e-mail crazy.girl-@seznam.cz

ahoj martinkumam prozbicku psala jsem sem jsem martina z rybycka1986@seznam.cz ze mam 3male syny nedostanu se sem moc casto tak kdyby jsimohl odepis mi na email rada bych aby jste se vratili a mohla taky zpivat pokud mozno ozvi se dekuji moc martina jste fajn nejvic ty

...četli jste někdo ten článek dneska v Blesku ??? *15* *15* *15*
  • zdarec zdarec zdarec

*14* lunetici sou super a ty kecy sou *9* blbý, o tom aby se vrátili....
    prostě už se jednou rozešli a teď už si každej z nich žijou svůj život, a vy všichni se s tim smiřte *3*
  • skupina

ahojky jak se vam tetkon vede doufam ze mi nato odpovite nechcete prijet na moji oslavu narozenin pristi sobotu pa verca odepis temi prosim dik za otpoved pa
  • Lunetic

Je možný sehnat DVD od Lunetic?
    *3*
    • Re: Lunetic

ano, budou je krtit na koncertech 5. +6. 12 08

BOhužel tě musím zklamat ale vše se dá sehnat jen na VHS *7*
  • slečna

*4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Lunetic

Hej ty jo oni jsou fakt super, nebo spíš byli.Nejpěknější je podle mě Martíííínek...:) *3*

děkuji *1* *14*
  • Návrat Lunetic...

*14* Lunetic *14*
    Kluci..(mno.. spíš velcí chlapáci)Uvažujete o návratu??Vím,že si myslíte,že to nebude takový jaký to bylo,když jste začínali,ae tak přece...
    Zkuste třeba něco nového...
    Nebudte starej Lunetic(i kydž takový jste byli nej..)Zkuste novou BOMBU.. *14* *14* *14* *14*
  • Navrat

Jak je mozny, ze takova skupina jako byly Holki se vraci a Vy ne? *9* Meli byste si to jeste rozmyslet.
    • Re: Navrat

Ten návrat neni tak lehký. Někteří kluci by chtěli ale David už má jiné zájmy *9*
      • Re: Re: Navrat

ahoj martine vratte sezpatky pokud to pujde mam vas moc rada nemel jsi nekoho z rodiny v praze4krc detsky dijadnosticky ustav nepamatuji si uz jeji jmeno hrozne rada bych chtela taky nekde spivat ale nejdeto mam3male syny a nemam na to sanci se nekam dostat ani penize ale je to muj sen pokud by jsi mi mohl odepsat byla bych moc vdecna muj email rybycka1986@seznam.cz dekuji martina *3*

ahoj martine vratte sezpatky pokud to pujde mam vas moc rada nemel jsi nekoho z rodiny v praze4krc detsky dijadnosticky ustav nepamatuji si uz jeji jmeno hrozne rada bych chtela taky nekde spivat ale nejdeto mam32male syny a nemam na to sanci se nekam dostat ani penize ale je to muj sen pokud by jsi mi mohl odepsat byla bych moc vdecna muj email rybycka1986@seznam.cz dekuji martina *3*

Tak se na něj vykašlete:o))))
        půjde to i bez něj *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit