-
kontakt
ahojky všichni!!!prosíím vás kdo máte na ně kontakt prosím vás moc napište mi to na moje icq:480-673-182 je to důležité a potřebuji se jich zeptat na něco skrz ten COMEBACK!!!vím že mi to stejně nikdo nepošle ten kontakt ale kdyby tu byl nějaký good človíček tak prosííííííííím moc!!!Klidně můžeme i my spolu pokecat ale hlavně ten kontakt.Děkuji moc a doufám že se zde někdo najde.Ahojky -
-
Re: kontakt
ahoj ozval se ti nekdo stěmi adresama? -
-
Re: Re: kontakt
ahoj ne nikdo nic nemá..bohužel...jedině ještě email na Aleše na Agarce jinak nic -
-
Re: Re: Re: kontakt
Pavco mel jsem kdysi na Vaska kontakt bylo to icq 427-797-213 ale nevim jestli ho jeste pouziva. -
-
Re: Re: Re: Re: kontakt
ahoj Michale jj děkuju moc
-
-
-
-
-
Karin
Tohle je úplně debilní já bych na jejich koncert ráda jela ale prostě nemůžu si dovolit jet do Prahy jen tak a čekat jeslti se tam dostanu nebo né jsem nasraná mohly udělat aspon jeden pořádnej koncert někde v Praze v hale...tohle klukům asi nikdy neodpustím jako malá jsem byla úplně nešťastná, že tam nemůžu a teď kdybych si to mohla dovolit je to udělané tak debilně až to bolí.... je mi to moc líto.... *9* *9* *9* -
-
Re: Karin
Presne tak! Udelali to snad schvalne? Tolik let tady cekame, az udelaji koncert a oni kdyz se tedy milostive uraci, tak oba dva udelaji takto a jeste v Cechach. Ja jsem z Moravy a jak si mam sehnat listek do Liberce? Prijedu tam a listky uz nebudou. *8* Tohle me od nich mrzi. Co treba holky ze Slovenska? Ty to maji jeste dal. A nebo mladsi, ktery tam pomalu ani nepusti? Asi uz jim nedela manazera Pavel, ale vzal to do svych zodpovednych ruk Martin. *9* -
-
Alfis
jako plně s tebou souhlasím já jsem jako taky z Moravy a úplně mě to jebe.....mamka mi říkala že by mě pustila kdybych měla jisté lístky ale nelíbí se jí že bych tam přijela ani bych se tam nemusela dostat....jsme z kámoškou mega nadávali ale tak co jiného nám zbývá než jen nadávat asi podáme stížnost nebo tak něco..... *10* *14*
-
-
:-)
doufám,že z toho budou aspoň nějaké fotky moc by mě to potěšilo, ale myslím si že nebudou..... *9* *4*
-
-
INFO O KONCERTECH
Informace o koncertech LUNETICU můžete najít na těchto stránkách:
http://web.libimset i.cz/club/akce/
http://www.kamik azeclub.cz/ -
-
Re: INFO O KONCERTECH
Adresy pište bez těch mezer!!!!
-
-
:)
ahoj holčiny vidím, že tu všechny řešíte návrat luneticů... já se snažím pořád dozvědět něco o těch jejich koncertech ale nemůžu to nikde najít...jako malá jsem je zbožnovala a nidky jsem se na ně nedostala teď se na ně bohužel taky nedostanu ale napadla mě taková věc nebo spíš takový projekt...sepsat zážitky s dětství a udělat takvý vzpomínkový blog..jestli se najde někdo kdo by do toho semnou šel tak nech se ozve na můj meil budu čkat zatim pa Karin *1* -
-
Re: :)
hej já bych do toho šla taky... *3* -
ahoj karin no já do toho klidne pudu nemám sice extra zažitky ale už to že sem je desne žrala je zazitek sam o sobe pže po nikom sem tak nesilela nikdy jak po nich...až z toho rodice byly nestastny pže sem je mela nalepeny snad vsude...na žakovske,na sesite....upe všude takze to musel každej vedet že sem lunetacka jak poleno ..... -
-
?-)
jsem ráda že se někdo ozývá takže to rozjedu dám vám ještě věděr jak to bude jen se musím dohodnout s pár lidma takže mi dejte tak týden a bude to tu jak to bude fungovat zatím ahoj...... *14*
-
-
ahoj,klidně bych do toho šla(jsem tu nova)
-
-
=o*
Vy bít upec ti neužasnější zpěvááčci světa, vy bít navždy tak hluboko v mem srdci *14* *14* Vy bít upec nejfajnovějši hoši s tím nejfajnovějším hlasem. ale ak ste vystupovali tady v Novém Jičíne tak sem z toho nemohla *14* *14* vy byt hvězdy v mích očích já vás upee žeruuu *8* *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
#
Kluci to ste mi snad udelali naschval tam se muze az od 16 a me na konci toho mesice je 16 ale az na konci tak dekuju *9* *9* *9* *3* -
Milujuu váás Lunetáci!!
NEJSUPROVĚJŠÍ,NEJTALENTOVANĚJŠ Í,NEJKRÁSNĚJŠÍ,NEJLEPŠÍ,NĚJ ŮŽASNĚJŠÍ,NEJSLADČÍ,NEJDOKON ELEJŠÍ!STRAŠNĚ BYCH SI PŘÁLA,ABY TO BYLO JAKO DŘÍVE! :-* ŠÍLENĚ VÁS MILUJUU!!! *14* -
Zpátky
Držím klukům palce, při jejich comebacku, vždycky patřili k mé oblíbené muzice. Kluci do toho! *14* -
radost
Udelate dalsi alba prosim *4* -
booooooooomba
maji 5.12 v liberci vystoupeni já tam bohužel nebudu ale vy co tam mužete tam bežte a podporte je at videj že to stalo za to se vratit...jsem z velke dalky takže liberec ani praha se me netykaji ale treba zamiri i na moravu to by bylo supr.....tak si to užijte a jsem rada že to aspon zkusej......pááááááá -
-
Re: booooooooomba
Ahojky ty jsi z Moravy??Já taky Brno ale snad pojedu do té Prahy se ségrou *3* tak kdyžtak písni na e-mail *4* -
-
Re: Re: booooooooomba
Ahojky, ja jsem taky z Moravy a mam to taky peknou dalku, ale to neni nejhorsi. V Liberci uz je predprodej a to mam jet jen pro listek pres 350 km, aby mi rekli, ze uz treba nemaji a v Praze na miste, to tam vykoupi prazacky. *10* -
-
Re: Re: Re: booooooooomba
Prodej je od 20:00 kdyz tam budes vcas tezko ti to nekdo vykoupi -
Re: Re: Re: booooooooomba
Nojo no *9*
-
-
-