-
konečne
sem strasne rada ze se vracite ja kdyz sem se to dozvedela tak sem tomu nemohla uverit, ale sem moooooooooooc stastna. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* -
Lunetic
Je fakt dobře že se vracíte! já vás úplně miluju! *14* *14* *14* -
Lunetic
to je super že se vracíte *14* ,jsem ráda ,protože na vašich písničkách jsem vyrůstala a ráda vás poslouchám i teď jste prostě nejvíc super *14* *4* -
ESO
Je super, že Lunetic vydává CD .těším se na něj *15* *3* -
Eso
Lunetici budou tuhle sobotu v Esu (29.11) už se moc těším určitě se koukněte a na nova.cz(eso) si přečtěte on-line rozhovor s martinem kociánem který byl včera píše tam zajímaví věci *14* *14* -
Lidi Pisnete
Ahoj lidico je na tom pravdy ze LUNETIC maji zase vystoupeni?Byl bych moc rad kdyby mi nekdo zvas napsal a poslal emailem blisi informace kdy,kde,atd dekuji Mario *3* -
nazdar
příznivci Luneticu,jak se vám líbila úprava písně-Dotyky-v podání Izera a Dobrodinského? -
hurááááá
Lunetic a Holki zpátky na pódiích. No to je prostě bomba. Jsou to mé nejmilovanější skupiny. Znám komplet jejich skladby a moc se na jejich koncerty těším. *14* -
-
Re: hurááááá
holki taky? -
-
Re: Re: hurááááá
no holki taky *3*
-
-
-
Lunetic
Nejlepší skupina co znam je upe supr moc ji miluji na koncerte jsem byla jednou *14* *14* *14* -
Lunetic
Na zakladce jsem byla do lunetiku uplne zblaznena . Na zdi plno plakatu schovala si clanky. Na jejich koncerte jsem byla dvakrat . Jednou z brachou stala jsem tesne u podia po druhe nas jelo ze skoly nekolik pred Rondem jsme se mackali jak sardinky. Rodicum jsem naslibovala hory doly aby me pustili ale nakonec to vyslo a byl to super zazitek . Mam to popsany v zapisniku a nikdy na to nezapomenu . Jednou jsem si olunetic precetla nejakej clanek ktery me tak rozhodil ze jsem vsechny plakaty a clanky roztrhala vyhodila ani nevim co me to popadlo Nastesti mam jeste o nich knizku . Ci byl vubec nabad dat to znovu dohromady . Ja myslim ze asi Martinuv ale pokud jo tak mi to pripada trosku divni Nejdriv z te velke slavy skonci na drogach a ted by se chtel vratit? Zajimalo by me co ostatni clenove jestli je musel nekdo premlouvat. Ostatne jim preju at to vide . Hlasovala jsem pro ne i do slavika skuste se nekdo pridat.