-
koncert v liberci
ahojky byla sem na kouncertě v liberci a bylo to super všechny písníčky sem znala a všichni je tam zpívali:) doufám že ještě udělaj ňáky koncerty a nebo by se mohli zas dát dokupy a zpívat jako dřív *14* -
-
Re: koncert v liberci
jooo no...lásky moje nebeský...a koncíky sem taky nějak nestíhala...jednou sem něla představení no a taky byl Mikuláš...a hlavně: mám debilní sourozence :(
*14* *14* *14* *14* *14* -
Re: koncert v liberci
jojo tak to sme dvě.Ja sem totiž měla takovou smůlu že jsem nebyla ani ja jednom koncertu,protože bohuzel mi to nevycházelo nebyla sem vůbec v CR,takže doufam že kluci udelaj ještě nějakej koncík . *4*
-
-
paja
to je pecka jako holka jsem musela mit ten velkej plakat z bravicka!byli jste supr a doufam ze porad budete ze to rozjedete znovu ve stejnym stylu!Byla by skoda to vzdat! *4* je mi sice 21 ale porad si to poustim doma kdyz vzpominam na stary cas! -
MilujůŮůŮůŮůŮů
když vydali mámu tak mi byly asi 2 roky.....segra je tehdy milovala a je jasný že se to na mě muselo podepsat.....mno takže sem asi ve 3 letech milovala lunetic.... *14* *14* *15* -
Navrat
Proc porad mluvite o nejakym navratu vzdyt se jedna jen o dva vzpominkovy koncerty? Nebo snad planuji jeste neco vic ? Ja zatim na to moc nesazim: -
-
Re: Navrat
a ty si myslis kdyz takhle vsichni na to nebudou vsazet a budou se chovat jak ty (zatim jim to bude jedno) tak ze se vratej???musime je nak podporit ne???Se vcit do jejich kuze kdyby te fans nepodporovali videl by si smysl v tom spivat dal????
-
-
Babylon
tak vam moc dekuju!!! *8* -
moc držím palečky...
moc držím palečky a přeji jen,aby se vám povedlo,vše dle vašich představ a předsudků...moc vám to přeji *3* -
Huráááááááááá jsou zpatky
Lunetic posloucham uz od detstvi se s voji starsi segrou je upa milujeme *14* *14* sou ploste uzasny *14* -
t
huraaaaaaaaaa jsou zpaatkyja sem tak stastna *3* -
Huráá jsou zpět
Když vidím Lunetic, tak si vzpomenu na mé dětství.Tehdy mi bylo 11 let a ten boom byl neuvěřitelný. Každá holka ze sídliště kluky milovala a bylo úžasný, když jsme seděli na lavičkách a zpívali Mámu, Only you atd. Chlapci moc vám děkuji za vše krásné co jsem díky vám prožila a přeju vám hodně úapěchů v nové tvorbě *3* *4* -
Comeback
Jo no ja tomu ani naknemuzu uverit ani ted,ze se vratili vzdycky kdyz slysim jmenom skupiny Lunetic,tak mi probehne hlavou dlouhovlasej martin a ostatni clenove kapely jeste jakou mladoucky a vybavi se mi detstvi.Bylo mi asi 8 kdyz se kluci proslavili.Nojo nak druha trida a byvali jeste kazety *15* .A uz od 8 taky touzim po tom zeptat se kluku na miliony otazek,ktery mam celou tu dobu pro ne pripraveny no snad se mi to nekdy postesti.A co vy jedete na koncik aspon na jeden? *3*