-
to jsou prostě moji milačci
tikhle kluci jsou moji milačci.když mi bylo 13 roku byla jsem na jejich koncertě v ostravě.a už uplynule 10let a stale je posloucham.muj sen vzdycky byl potkat vaška jelinka ale bouhžel se nikdy nesplnil a myslim že se taky nikdy nesplni *14* -
super klucííí
Lunetic je nejlepší skupina mýho živita, prostě super klucííí *14* -
Už mi s tich věčných keců že jsou
Lidi hrabe vám? Mě tenkrát bylo 5 ale normálně jsem je poslouchala a chtě nechtě zanechali něco ve mě. A pokaždý když je slyšim vzpomenu si na ty léta když jsem je ještě nedávno poslouchala na kazetě:D. Vy ted berete že je samej Hip Hop a hafec dalšího. Tak si to poslouchejte a neserte se do nich. Ty lidi který je prve poslouchali jsou a rádi si je třeba poslechnou i po tich 10 letech. Singl Máma je a bude jedna nejlepší písnička od nich. Oni udělali velkou díru u nás tak je k sakru nehcte! -
-
Re: Už mi s tich věčných keců že jsou
nojo, Lunetic jsem poslouchala od svejch 5-ti let, byla jsem do nich blázen. Jejich písničky mi pomáhaj v těžkejch situacích, je škoda že už nejsou, ale nikdy na ně nezapomenu jako spousta lidiček tady....prostě ty texty jsou úžasný..... -
-
Re: Re: Už mi s tich věčných keců že jsou
Prave ze se dali dohromady asi te otesi kdyz ti reku ze uz maji za sebou 2 koncerty a pry planuji dalsi *3* -
-
Re: Re: Re: Už mi s tich věčných keců že jsou
skřehotaví chlapci se nám vrátili *15* -
Re: Re: Re: Už mi s tich věčných keců že jsou
fáákt:D
-
-
-
Re: Už mi s tich věčných keců že jsou
vis co ja si myslim ze tohle je zbytecny oni to sem pisou proto protoze se s nama chtej hadat nevsimej si jich a je to prestane bavit *3*
-
-
forever
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oni budou v unoru i na morave ty jo tak to je super snad to nezrusej do ty doby a ja stopro jdu ...lepsi zpravu sem ani nemohla dostat...sou zpátky a je to krasny ...vzpominám na chvile prožitý:-)...a budu tam šilet jak zamlada:-).... -
-
Re: forever
Prosim muzes mi prozradit kde jsi zjistila z ev unoru budou na morave? *4* -
-
Re: Re: forever
no mám jiste spolehlive zdroje ale mužu ti rict že 21.2.budou v olomouci na diskotece party all arx a púredtim myslim jeste v opave ....ale nevim kdy v opave jestli prted olomouci nebo po...ale vim že v opave a v olomouci v unoru...juchuuuuuuuuuuu -
-
Re: Re: Re: forever
jojo tak uz sem si to taky zjistila jo a v Opave budou 20.2. v klubu Střelnice 77 club *4*
-
-
-
-
sou zpatky
Jsou zpatky jsou supa byla jsem na koncerte vazne užžžžžžžžasny
*3* *4* -
-
Re: sou zpatky
pls mate nekdo fotky my mame ve skole napsat onich a ja sem napsala dost a chi obrazky!
*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: sou zpatky
jo sou dobří ale na koncertě sem nebyla :( *1*
-
-
mazec
no ja myslím že lunetic je super skupina *3* *5* *5* -
-
Re: mazec
Lunetik je bezva,oni všichni co tu píšou bludy ,asi nemají dost práce, *1* *1* -
Re: mazec
já si to nemyslím *3*
-
-
Super
ja super že se vrací já je miluju a těšim se na jejich dvd+cd -
pisne
nej.10 pisnicek je Mama ,Dotyky , At je hudba tvuj lek , chtel bych te libat , Udelam to co budes chtit , Vzpominam ,Jsi Andel muj , kdyz blesky hrmi , Laska nebo jed , Cik cak *1* *4* -
-
Re: pisne
Jí sem taky Lukás a stydim se za to meno protoze tim ze poslouchas tyhle buzny zkurveny ho akorát hanís ty mentále -
-
Re: Re: pisne
trošku z jiného soudku,nejstrašnější píseň,co jsem od nich slyšel je máma-a co tvůj názor,kindís? *1* -
-
Re: Re: Re: pisne
Totální haluz nejhorší písnička co sem kdy tomu se ani nedá říkat song sračka největší slyšel Iron Maiden forever Metal is not dead *5* -
-
Re: Re: Re: Re: pisne
bych chtela videt jak bys v ty dobe neco takoviho naspival ty vsadim se ze si v ty dobe tahal za sebou kacera a rej pal se v nosu co???Vis je umeni udelat pisnicku na kterou se nezapomina a kdyz se po 10ti letech rekne jeji jmeno tak vsich ni uz vedi a vyoudi ze sebe i par slov to se nepovede kazdymu.No spis skoro nikomu takze ty vase keci ze sou to sracky,fetaci,blbci atd. jsou trapny protoze vy byste vzivote nedokazali to co dokazali oni.Byli z nich jenom tanecnici a zachvili po nich blaznila cela CR.
-
-
-
Re: Re: pisne
hele ať si každej poslouchá co chce mně se taky lunetic líbí vsadim se že určitě posloucháš nějakej trapnej hip-hop a taky ti ho nekritizujeme anecháme tě při tom ať si posloucháš co chceš.P.S.:kdyby se ti lunetic nelíbyli tak sem na jejich osobnosti nechodíš.Tak nás laskavě nech při poslouchání Luneticu a mi tě necháme při těch tvech sra... *5* *5* *5* -
-
Ted sem se nasmál jako nikdy *15* *15* *15* *15* *15* *15* *8* *8* *8* *1* *1* *1* -
*15* jo jo presne tak,ale vis co bylo by jeste lepsi kdybysme si ho proste nevsimali chce nas nastvat takovi lidi sem pisou protoze se chtej s nekym hadat nebo nekomu nadavat kdyz nebudeme reagovat prestaneho tot tu bavit *3*
-
-
-
Re: pisne
Nej písničkou jsou máma(akustická),at je hudba tvůj lék,vzpomínám,si můj anděl,když blesky hřmí prostě všechny sou super (a k vánocům dostanu to DVD+CD best of lunetic už se moooooc těším)sou nej
-
-
pisnicky
*14* *14* *14* jejich nej pisnicky jsou dotyky a mama
*3* *9* -
-
Re: pisnicky
*15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* TO SY SNAD Děláš prdel ty trapko *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: pisnicky
hýždi si z té písně dotyky udělali Zdeněk Izer a Marek Dobrodinský *14*
-
-
-
NEJŮŽASNĚJŠÍ
NEJŮŽASNĚJŠÍ SKUPINA NA CELÉÉM SVĚTĚ!!! MILUJU STRAŠNĚ MOOOOC MOOOC MOOOOC!!!NEJDOKONALEJŠÍ NEJSLADČÍ LÁSKY MOJE!! MILUJUUUU!!!! :-* *14* *14* *14* JSEM STRAŠNĚ MOOOOC ŠTASTNÁ,ŽE UŽ JSOU ZASE ZPÁTKY!!!! :)) MŮJ SEN!!! DĚKUJU NEHORÁZNĚ MOC -
-
Re: NEJŮŽASNĚJŠÍ
*8* *8* *8* *8* *8* Aby si se neposrala ty píčo posraná prosimtě ty si o tebe nevopřou ani kolo ty mrdko zamrdaná *15* *15* *15* -
-
Re: Re: NEJŮŽASNĚJŠÍ
kindis to sis dal dobrou přezdivku to sedi....sis mel misto i dat u jako kundis vis...to by k tobe sedlo lip ....když lunetici nemás rad co vubec lezeš na jejich stranky vis že tim podporujes navstevnost teto stranky????...takže ti vlastne moc dekujem... *1* jinak takovy omezence lituju pže krome sprostych slov je jejich slovni zasoba vyčerpána a vubec je nereste takovY lidi holky sou tov podstate chudaci a sileni pesimisti.......pááá -
-
Re: Re: Re: NEJŮŽASNĚJŠÍ
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: NEJŮŽASNĚJŠÍ
dosly slova co????? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NEJŮŽASNĚJŠÍ
Kindís je primitiv, závidí jim že jim stačilo vylezt na podium a i s nic moc zpěvem oslnit všechny baby, asi to je nějakej honibrk. Nelze ho než litovat *9*
-
-
lepší byt buzerant než mit v hlave nasrano..... -
-
Jediny kdo ma v hlave nasrano ste vy protoze kdyz muzete poslouchat neco jako je tohle tak ste vypatlany az zustava rozum stat *8*
-
-
co směješ se své debilitě? tak dej pozor aby ses neudusil -
-
Ne smeju se tomu jaky ste tady vsichni buzeranti
-
-
-
-
Hele Kindís uklidni se nebo uklidnim já tebe, přestaň tady urážet lidi ty sračko vymrdaná do mí kámošky se nevážet nebudeš nebo ti roztříšim lebku *16*... Kurva, až si poslouchá každej co chce, až každej píše co chce, když má Lunetic ráda tak proč by nemohla o nich napsat, že jsou skvělí??? Takže ti radím, aby ses uklidnil a ušetřil nás tvejch trapnejch negativů *10* -
-
Re: Re: Re: NEJŮŽASNĚJŠÍ
Tebe bych si dal k snídani ty buzerante *5* -
-
*15* *15* *15* *15* joj netrapči za monitorem velkej kádr ve zkutečnosti posrané malé 8 leté dítě
-
-
-
Hele Kindís uklidni se nebo uklidnim já tebe, přestaň tady urážet lidi ty sračko vymrdaná do mí kámošky se nevážet nebudeš nebo ti roztříšim lebku *16*... Kurva, až si poslouchá každej co chce, až každej píše co chce, když má Lunetic ráda tak proč by nemohla o nich napsat, že jsou skvělí??? Takže ti radím, aby ses uklidnil a ušetřil nás tvejch trapnejch negativů *10*
-
-