-
Koncert Luneticu
Kdo pojede se mnou na koncert Luneticu v sobotu 7. února do Mladé Vožice, je to městečko u Tábora a bude tam vystoupení kluků jediné v jižních Čechách, bude to bomba, viz Liberec a Praha v prosinci -
-
Re: Koncert Luneticu
Tak jedinej koncert v Jižních Čechách asi ne, protože 24.7. vystupujou na Farské louce v Lomnici nad Lužnicí. Více na www.farska-louka.cz -
Re: Koncert Luneticu
to ani omylem *1*
-
-
METAL
lol to sou ti nej#&@{#&@{ kkti co znám!!!!!!!!!METAL 4EVER!!!!!!!!!!!!!!SLIPKNOT!!!!!!!! !!§KORN!!!!!!!!!!!!!!!!
SYSTEM OF A DOWN!!!!!!!!!!!!!!!!SEPULTURA!!!!!! !§LINKIN PARK!!!!!!!!! -
Lunetic is best
Lunetic to je upe moe zavislost ja je upe nadevse zboznuju *14* Miluju vaaaas ste moje upa zavislost .... :-***** *14* -
-
Re: Lunetic is best
jj naprosto s Tebou souhlasim taky jsou moje závislost:D jsiu ti nej.............:D
*14* -
Re: Lunetic is best
Tak to já s tebou jako souhlasim...Moje je to tady skupina uplně nejlepší..I když jsem nezažila tu jejich největší slávu protože mi byli asi 3 roky *4* Ale jsou uplně nejlepší.. *14* *14* -
-
Re: Re: Lunetic is best
Lunatica je lepší *3*
-
-
-
Lunetic
Jsou to fajn kluci. -
LUNETIC LUNETIC
Miluju Lunetic je to nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej skupina sveta.Karel Got jim nesaha ani po kotniky!!!!!! -
Oficiální webovky
Lunetic už zase mají vlastní wwwstránky a jsou pěkné tak se na ně podívejte www.lunetic.eu -
Ať žijí duchové
By me zajimalo jakej je tady vekovej prumer a kolik procent 4procentnich sem chodi(podle me to bude vysoky cislo)...serte na lunetic a bezte si vydrandit karla u klipu Beruska -
Lunetic
*3* jsou to borci,rada je posloucham a je supr ze jsou spět *4* -
ok
Ač mi je 43 roků skupina Lunetic se mi líbí,jsou to takoví skvělí klučinové a člověk s nima omládne,nebo se mýlím? *3* -
jupík
jo a byli Lunetici populární u kreslířů Trnek-Brnek,vždycky,když dávali nějaké vtipy o homosexuálech,tak měli na sobě tričko s nápisem :I srdíčko Lunetic *15*