Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prima pustit žilou

ahoj lidi Lunetic budou opět v televizi dnes 14.12.2008 na prime ve 22:20 porad Pustit žilou je to talk show tak koukejte *4*
    • Re: Prima pustit žilou

Ahojky, jj to bylo fakt nádherný..nej bylo jak tam Marťa zpíval..:D :D..jsem se válela smíchy, až jsem všechny probudila, ale uměl to nádherně,tak jak je sám nádhernej, jsem moc ráda že se zase dali dohromady, už jako mrně jsem na nich totálně ujížděla..miluju jee!!;))) *14* *14* *3*

bylo opravdu pěkné je po tak dlouhé době vidět v televizi ten pořad jsem viděla bylo opravdu pěkné.
      • Re: Re: Prima pustit žilou

Jo hlavne jak si tak pritáhli Davida to bylo kouzelny nebo jak se tam Martin ucil spivat-tyvejsky *1* *1* *1* *1*

Taky se těšíš?? já uplně! *14* *14* *14* *4* *3*
      • Re: Re: Prima pustit žilou

jo uplně moooc
        • Re: Re: Re: Prima pustit žilou

jo to bylo upe super sranda jeste ted z toho padam smichy! *14* *1* *1* *3*
          • Re: Re: Re: Re: Prima pustit žilou

jojo bylo to uplne uzasny chtelo byto vic takovich akticek *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Prima pustit žilou

to jo bylo to lepsi nez pred tim porady!
  • Desky

ces kolik udelate alb jeste a jeste diky za tu posledni best of lunetic
  • eso

Ahojky!! chtěla jsem se zeptat, jestli se někdo díval na eso na nova.cz na Lunetiky, já to tam nikde nemůžu najít, tak jestli byste mi mohli poslat odkaz....... díky *4*
    • Re: eso

jinak se na to muzes podivat tady http://archiv.nova.cz/multimedia/es o-29-11-2008-lunetic-a-wohnout.html ale neni co celi je to jeno sestrihany celi to asi nenajdes nikde *9*
    • Re: eso

:-) ja se na to koukala byli dokonce i na Ocku *4* tak byli asi 2 dyn pred tim esem
  • Krása

Co sem slišela videa s toho koncertu tak zpívají pořád skvěle a je good že se vracejí.Milujuje sou nejnej skupina sou prostě super *14* *14* *14*
    • Re: Krása

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* to snad ne ty si ale mega supr ultra kráva
  • koncert

ale kluciiiii chtělo by to i do Ústí nad labeeeem *3*
  • GO GO VERY GOOD BOY

ahojky nemate od nich pisnicku go go very good boy?? dyztak pisnete na icq 409 889 762
    jinak mimochodem co sem tedko videla videa z konzertu tk moc zpivat neumej ale stejne je mam rada <3
    • Re: GO GO VERY GOOD BOY

Neni to gogo very gay boy náhodou
  • koncerty

je super že boudou mít další koncerty martin to řikal na tn.cz tak se na to podívejte
    • Re: koncerty

no me je ted už 24 a ty jo blbnu zase jak kdyby mi bylo 15 pže tim koncikem a tak mi to pripomelo moje mladi a tak vše....mi plesalo srdce znova jak sem je videla ty jo a to sem si myslela jak už mám rozum..... *1* no upe moc klukum dekuju a ty nove vberze pisnicek sou naslapnuty pekne...takže dekuuuuuuuuuujuuuuuuuu a davejte o sobe vedet...páááááá
  • hodně štěstí

Ahojky jak jsem byla menši tak jsem vás poslouchala a chodila na koncerty ktere jste pořádali v Ostravě.A hodně,hodně dávno na narozeninách Orionu nebo co bylo za rádio. Ale proč neuděláte koncert v Ostravě? 18* Ráda bych se na vás přišla podívat.tak vám držim palce ať se vám daří a doéstanete se zase na špici jako předtím. ahojky *3* *
  • Lafuju vás...ste meganský !!!

já je tak moooc miluju...lásky moje meganskýýý...◄3 ◄3 ◄3 JÁ TO BEZ VÁS NEPŘEŽIJŮŮŮ...A DOUFÁM ŽE BUDE DALŠÍ KONCÍK..MUCKÁM VÁS.... :-* :-* :-*
    TY VADO...UŽ VÁS POSLOUCHÁM NĚKDY OD 6-7... A LÁSKA NEOPADÁVÁ...LÁSKÝÝÝ MOJÉÉÉÉ.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lowe

Awoiky mocka vas miluju uz asi od 6 let...vzdycky sem nejvic milovala vaska a martina...ste mocka dobi tak proc uz nezpivate naky new song....mate upa bozi hlasy
    *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit