Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super

jo skoda ze se rozesly co milovala jsem je uz jako mala *3* *14* *14*
  • hurrááá

hurá už jsme na 5 místě *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15*
  • Lunetic pojede

Kluci budou hrát určitě další koncerty, zatím jen po diskotékách, ale myslím, že se znovu chytí.
  • dotaz =)

ahoji lidicky nejsem tu zaregistrovana ale chtela bych Vas poprosit nevite nahodou kdopak ucil ty supa kluciky tancit?? ja jen jestli to nevite... jinak jestli Mete na nekoho z nich nejaky kontakt mejl ci tak neco poslete mi to prosim na muj mejl Terisek13.8@seznam.cz
    Dekuji mockrat *3*
  • Lunetic

jste nej skupina na světě vaše písničky jsou úžesné mají úžesná slova ve kterých je hodně myšlenek jste úžesné (I LOVE Lunetic) *14*
  • Lunetic

ješkoda že je ten koncert přístupný až od 16 let protože je to v nějakém diskoklubu.A myslíte si že budou mít jen tyhle 2 koncerty a konec nebo si myslíte že budou zpívat dál? *3*
    • Re: Lunetic

no podle toho co oni rikaji tak už do toho kluci zpatky nechtej a docela se tmu brani takže asi jen tydle 2 koncerty možná jestli budou hodne silný tak treba jeste udelaji dys to bude stat za to jinak sio nemyslim že by zpivaly dal už nechteji ani zpivat a hrat hudbu co delaly ted no nevim ale sem tam by nejaky vystoupeni mit mohly no......
  • lístky

Ahojky, nevíte někdo prosím, jestli je zahájen předprodej vtupenek na koncert Lunetic v Praze a kde? Děkuji moc
    • Re: lístky

Ahooj :) Do Prahy se lístky kupují až přesně v ten den :) *3* *14*
  • ????????

to je comeback jen pro pražacky a okolni mista a pro liberečaky a okoli?????......tak to se teda máme my ostatni kerych se to netyká z duvodu velke dalky a toho že na nas stejne listky nezbydou ...docela me to vytočilo no ale co už.......
  • navrat

holky pokud tam newkdo na tom konciku bude tak prosim nsapiste nám co se nemužem zučastnit jale to bylo atd a hlavne kolik tam bylo lidi atd....moc me mrzi že tam nebudu ale kuli tomu žer sem zdaleka se tam nedostanumohly kluci misto prahy nebo toho liberce dat jeden koncik v čechach a jeden na morave treba v brne nebo nekde to už pro me neni takovej problem .....ne oni daji oba v čechach a jeste omezenej pocet....tak o takovej comeback teda nestojim....pardon.....
  • DVD

Je dobry ze ty videoklipy daji na DVD. Podleham myslenkam se mi libil a Jsi andel muj jsem snad vydela jenom jednou. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit