Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju lunetic a hlavně tebe koci

hou vou vou vooou

Vitr si s mraky na oblaze pohrává,
    kreslí obrazy, za chvíli roztrhá je hned,
    ne že by nebyl spokojen nebo pozor nedával,
    prostě světem líta tam a pak zase zpět.

Kdo z nás by nechtěl volný jako vítr být,
    aspoň na chvíli splnit si tohle tajný přání,
    možná že by stačilo chtít se jenom proměnit,
    na chvíli proměnit, ale jak to nemám zdání.

Život je hra, někdo je šťastnej,
    ani nejsem já- proč já si jak blázen pořád připadám.
    Svj osud si nevybereš,
    to jenom cestu, po který jdeš.
    Jestli je správna ta která nejlíp vypadá.

Jakej je smysl života, to se každej ptá,
    co je to štěstí, a kdo já vlastně jsem,
    každej na to ale odpověď ve svým srdci má,
    jenom netuší jak dostat ji ze srdce ven.

Kdo z nás by nechtěl život podle sebe mít,
    aspoň na chvíli splnit si tohle tajný přání,
    možná by stačilo chtít se jenom proměnit,
    na chvíli proměnit, ale jak to nemám zdání.

Svuj osud si nevybereš,

Aspoň na chvíli, chtít se zastavit,/zastavi)
    mít život podle svýho, možná splnit si svůj sen,
    jenom na chvíli, chtít svět kolem proměni,
    náš život je jen hra a ten kdo spěchá,
    ten ji nedohraje.

Svoj osud si nevybereš,

Svuj osud si nevybereš,
    Jestli je správna ta která nejlíp vypadá
    *4*
  • Lunetic jujky ...

*14* Miluju Lunetiky jsou uplne uzasny a ted po 10letech maj konecne vystoupeny v Liberci v Babiloone na diskoteseee ale at zamirej dooo Litvíínova nebo do Mostuuu urcooo tak tadyta skupina vyrustala urcoprijedte MIluju vas :-* *14* *4*
  • lunetik

Lunetic *4* ti jsou úúúúúplně úžasni chtěla bych aby měli koncert a nejlépe ve Zlíne *14* *3* *14*
  • NEJŮŽASNĚJŠÍ

Milujuu Lunetic :-* Nemůžu se dočkat koncertu....!! :) Nejůůůžasnější skupina na světěě!! :-* I Loveee yooouuu.... *3* *14*
  • Si děláj prdel

Horší zkupinu sem nezažil!!!Jak tohle někdo mohl poslouchat.Hrůza.Doufám že to bude zas propadák!!!!!Lunetic parta buzeratů!!!! *8* *1* *5*
    • Re: Si děláj prdel

já už bych se holky ani nad takovymi to vzkazy negativnimi tady nepozastavovala pže nekdo takovej bejt musi no dycky je nekde nejakej jeden debil kerej vše překazi....at se vykecá,to je nejakej chudak kerej za to v podstate nemuže až je mi ho spiš lito...takže to vubec nerešte todle nas je stejne zatim vic a dokud tomu tak bude i nadale tak se nemáme proč takovyho chudaka bat....no ne????
      • Re: Re: Si děláj prdel

No jo máš pravdu *3*

hm a máš důvod proč je takto sprostě soudíš...sám neumíš česky a budeš je urážet táhni do chánova ty ubožáku jeden zapráskanej *16*
      • Re: Re: Si děláj prdel

dobrý *4* xxx *4*
        • Re: Re: Re: Si děláj prdel

díky *3*
          • Re: Re: Re: Re: Si děláj prdel

Máš e-mail??Pokecáme *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Si děláj prdel

Elča-jj mám

*13* Zkupina ty jo mazec

ty demente!Když je nemáš rád a neposloucháš je tak sem nelez kurva!A nekaz to těm ostatním!!!ty bys na to podiu vlezl možná tak s rozklepanejma nohama a mokrýma kalhotama a newvkoktal bys pomalu ani jedno slovo natož ZAZPÍVAT celou písničku a u toho tancovat!S tím tvým krákoráním!Takže běž do prdele a už se nevraci ty buzerante! *16*
  • ˇPořád dobrá muzika

Ať se to už někomu líbí nebo ne, tahle skupina se dostala do podvědomí nejen dívek, ale i kluků, rodičů, prarodičů...Někomu se jejich hudba líbí, někomu ne. Většinou je nemuseli kluci, ale to jen záviděli a v menší míře se jim nelíbila jejich styl hudby. Občas si na netu najdu jejich hitovky a pravda je, že se mi pořád ta muzika líbí. Ať se jim ty koncerty vyvedou. *3*
    • Re: ˇPořád dobrá muzika

máš pravdu, jo a si týpek
  • Co?

Kurva co si to o sobě myslíte?Když je nemáte rádi tak sem ani nelezte a ty sví dementní keci si nechte pro sovu babičku jasný!!Oni byli jsou a určo i budou nejlepší skupina je vám to jasný!!a navíc byli první chlapecká česká skupina pořádná a nevím co s tím máte ale když je nemáte rádi a neposloucháte je tak je kurva nemusíte urážet před těma kdo je poslouchaj a mají je rádi radši se seberta a běžte si s těma kydama kecat někam jinam a tady nevopruzujte !!! Je vám to jansý!A pokud máte ještě nějakej problém tak mi radši napište na e-mail a tady je neurážejte pokud si chcete pěkně zaurážet tak si napište někam jinam třeba mě na ten e-mail a já vám pěkně něco povím!Mě zajmá co teda posloucháte vy za kydy!A jestli ještě od vás uvidím něco hnusnýho co o nich napíšete máte se na co těšit! *16* *16*
    • Re: Co?

Elčo souhlasim s tebou i když ani nwm kdo jsi.Pěkně je podus ty sráče zapráskaný co si radši pouštěj nějaký trapárny jak todle.Prostě lunetic se líbí někomu a někomu ne třeba mě,mě se nelíbí kapela Kabát a píšu snad na jejich stránky???nepíšu(ne jen ze strachu že tam je admin můj bratránek kterej se zná s Otou ale nemám to za potřebí se takle ponižovat)nebo Eminem ten jsem taky do těď nemohla slyšet ale když si to pustíte víckrát tak příjdete na chuť a máte hned další svou oblíbenou kapelu.Je jasný že každý má svou BEST kapelu nebo svůj vzor ale proto snad nemusíte se tak ponižovat a psát že to jsou buzny,kkti,dementi atd...bych chtěla vás vidět jak by jste vy byli oblíbení!!!a laskavě (HLAVNĚ)KLUCI A STARŠÍ LIDI NEZÁVIĎTE OSTATNÍM JEJICH ÚSPĚCHY!!!JAK BY SE VÁM LÍBILO KDYBY VÁM ŘÍKALI ŽE JSTE NEJVĚTŠÍ BUZNY NA SVĚTĚ A KKTI.Neříkám aby jste LUNETIC milovali ale aspoň je kurva neurážejte!!! *13* *13* *16* *16* *16*
  • Co??

Kurva co si to o sobě myslíte?Když je nemáte rádi tak sem ai nelete a ty sví dementní keci si nechte pro sovu abbičku jasný!!Oni byli jous a určo i buodu nejlepší skupina je vám to jasný!!a navíc byli první chlapecká česká skupina pořádná a nevím co s tím máte ale když je nemáte rádi a neposloucháte je tak je kurva nemusíte urážet před těma kdo je poslouchaj radši se seberta a běžte si s těma kydama kecat někam jinam a tady nevopruzujte !!! *16*
  • Navrat Luneticu

Ahoj, mozna to sem uz nekdo psal, mozna ne... Kazdopadne comeback lunetic se bude konat a to v ramci 2 exklusivnich koncertu: 5. 12. 2008 - Liberec (club All inclussive -libimseti.cz/Babylon) a 6. 12. 2008 Praha (club All inclusive). Jinak muzete navstivit i nase forum na lide.cz, diskuse, Lunetic...
    • Re: Navrat Luneticu

jj tam chodim
    • Re: Navrat Luneticu

no tak to je super zpráva ..a nevíš jak je to s lístkama??? bude předprodej nebo ..aby na mě zbylo :-)) dííky :-)

děcka to je síla ..si připadám jak za mlada :-)))
      • Re: Re: Navrat Luneticu

škoda že tam nemůžu jít:'-(próóóč sakra!!! *8* *8* *8* *8*
      • Re: Re: Navrat Luneticu

To nevim, sleduj libimseti.cz nebo primo stranky clubu
  • +++

jestli budou ty koncerty ... tak si pište, že tam budu :-) jako pubina jsem je žrala ..a ted jako ... hmmm .... o 8 let starší holka ... jim stále fandím .... a at kluci podniknou cokoli ..každý zvlášt nebo spolu ...držím pěsti :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit