-
borcííííí
no já si myslim že nechybi jen nám fanynkám ale i normálne lidem kteri jim nefandilyx a neposlouchali je...já se o tom přesvědčila včera kdy jsem vezla kamarada domu z akce a mela pustene radio a hraly tam nejakou odrhovačku starou a on na me dej tam lunetiky........takže vidite co se honi v hlave i takovemu človeku...že si na ne vzpomel a ted by si je klidne i poslechl ani bracha už nerepta ani slovo když si je občas v aute bo nekde zapnu a dokonce si i do rytmu píská.........proste fenomen....takže se vratte pže chybite všem........ -
-
Re: borcííííí
Jedine Lunetic!!! *3*
-
-
Ať se vrátí !
Byli jsou a budou pořád super :-)
Pořád je mám ráda a nepřestanu:-) Prosím vraťte se!! Už máte fakt dost fanynek :D *4* -
Lunetic-miláčci
Lunetici byli a jsou to nejlepší co zatím znám.Mají fakt hezké písničky. *9* *9* *9* Dala bych cokoliv na světě hlavně kdybych je někdy v životě mohla zase vidět strašně je mám ráda. Ze všech čtryř se mi nejvíc líbí Vašek Jelínek je pro mě i když ho znám jenom z internetu a z plakátů to nejhezčí co znám. Strááááááášně ho milují je to můj miláček. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Tak to vidím já!
Proti chlapcům nic nemám každý chce v této době nabít rychlého jmění za málo práce, ale ty sfanatizovaní lidé kolem tohoto cirkusu? He. Chlapci ukázali jeden fakt že k ovládání mládeže stačí skákat jako žaba, gelovat si vlasi a usmívat se jak debyl *5* -
Prodám
Prodám knihu Lunetiku. Je jako nová součásti s ní i 4 plakáty -
-
Re: Prodám
kolik by si za to těl/a? Napiš mi Prosííím na mail! Díky!
-
-
l,t
l,t, supr bajo dobři kluci
zme doby 80-94 let čauky *4* *4* *4* *4* -
??
lunetici.. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
lunetic
Lunetici byli naprosto skvělí *4* Hodně mě mrzí že se rozpadli *9* Měli by se dát zase dhoromady ikyž v dnešním schovbisnisu by neměli šanci.mě se nejvíc líbí chtěl bych tě líbata máma.A z kluků se mě nejvíc líbí Martin a Vašek *14* -
-
Re: lunetic
jo proč se rozpadli jsou dobři *14* *14* *14* miluji je *14* *14*
-
-
jste super
vraťte se prosim *4* *4* *9* *9* -
jste nej
mohly byste se vratit mate moc fanynek ne vrat te se prosim *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jste nej
ahojki lunetik prosim vtese vdyt stebyli nejlepsi skupina nasvete mam vas porat rada ipresto vsechno *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-