-
Super skupina
Je to valka skoda,ze tak brzo skoncili. I presto,ze me jde na sedesatku-tak jsem je rad poslouchal. Skoda!! *3* -
je to skoda
Je to fakt velka skoda ze Lunetic skoncili Byla jsem na nich dvakrat skveli zazitek . Nikdy na to nezapomenu Jelo nas Ze skoly asi jedenact pred Rondem jsme se mackaly jak sardinky :Aspon ten Vasek u toho zpevu mohl zustat. Bacskret Boys se vratili tak by mohli i oni vidim ze fanousku maji stale dost. A co vlastne ted byvali clenove delaji vydaji se spolu vubec_? -
instumental
potreboval bych instrumentalku k písnicce lunetic-máma -
Prodej
Ahoj měl by někdo zájem o knihu Lunetiku? Mám 2 stejné i se 2 plakáty k tomu. *14* -
-
Re: Prodej
jo jasně a za kolik??? *7* *7*
-
-
mam vas rada
mam vas moc rada i tu vasi skupinu moje kamaradka vas rada posloucha tak se mejte pa a napista mi na email *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *4* *15* -
mam je rada
byla to nejlepší skupina a je kterou poslouchám mám je moc ráda i když o nich říkají že jsou homo..............atd *14* *4* *14* -
...
v té době byli kapacity...Taková sláva,prachy a buchty po nich letěly...18letí fracci (to nemyslím doslova) a šli na vrchol slávy...hmmm *5* *13* -
..
Lunetici vy ste se zbláznily??? lidi proberte se ti vyšli z mody asi před 12 lety!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *8* -
Pozor!!!
ahoj prosím všechny fanoušky luneticu ať se podívají na blog www.qvak-lunatique-kvak.blog.cz a pokud umíte zpívat tak napište ten komentář páč co nejvíce komentářů bude tím pádem máte vědší šanci na počest luneticu založit se mnou skupinu která bude se podobat trošku luneticu a kdybychom vydali desku tak pozvu Martina Kociána,Aleše Lehkýho a Vaška Jelínka na křtění CD...a to si pište že na ně mám kontakt tak pište!!!!do blogu -
-
Re: Pozor!!!
mas fakt super blog!!nej!!! *3* *3* *4*
-
-
Ahóój
Ahojky prdi co takhle až bude nějaká soutěž na nově o nej skupinu a budou moc hlasovat diváci.Co takhle dát Lunetiky?Třeba bychom je vytáhli na pódia zaspívali by něco :-) *3* co fi na to?