-
lunetic je nejlepší
LUNETIC JE,BYL A BUDE VŽDY PRO MĚ JEDINÁ NEJLEPŠÍ SKUPINA NA SVĚTĚ...MJMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMR
JSOU PROSTĚ SUPR LIDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROČ JSTE SE ROZPADLI ???JSME VÁS ZBOŽŇOVALI !!!TAK POKUD SI TOTO NĚKDY PŘEČTETE TAK JE TO PRAVDA A KDO PÍŠE ŽE JSTE HROZNÝ TAK TO JE PĚKNEJ IDIOT PÁČ JSTE A BUDETE PRO NÁS VŽDY PROSTE THE BEST MVMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMR *14* *3* *4* -
stare dobre casy
no jo lunetici to byly krasny casy brala bych je hned zpet.doufam ze se vrati a zase ozivi cesku(nudnou) scenu *1* *14* *14* -
kkt's
tidle lunetici sou pěkní.... kkt *15* -
Prokletej den
15.10.1996 byl ten nejhorší den pto tento národ... *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Prokletej den
Jo, ale ještě horší den byl 6.10.1976, 28.7.1976, 12.7.1978 a 23.6.1979 *9* *16* -
-
Re: Re: Prokletej den
Tak proč sem lezete telata??Zaujmout vás asi museli, když si je tu vyhledáváte,jinak byste jim svůj drahocenný čas nevěnovaly kravky jedny. Nechte je bejt, maj svoje životy a vy se naučte žít zase ty svoje. Ona to asi taky nebyla taková sláva,když ses narodila ty,žiješ takovej ubohej život a chceš ho někomu brát?Zamysli se nad sebou. *1* -
-
Re: Re: Re: Prokletej den
zalez ty plesnivá stará panno!!a di s evyprstit nad jejich plakátem asi to dost potřebuješ *15* -
Re: Re: Re: Prokletej den
No ty ses teď předvedla, má to tady vysokou úroveň Lucinko.. *15*
-
-
-
-
Vzpomínky
Tak jsem teď přes hodinu místo psaní eseje do školy vzpomínala na doby dávno minulé, kdy jsem je úplně šíleně milovala a nic jiného na světě mě nezajímalo. Bylo by fajn, znovu si je naživo poslechnout, ale asi to je nereálné.Tak kluci, ať se vám daří... *3* -
lunetic
jste porad ty nejlepsi pro me -
LUNETIC!!!
Lunetic!!:O) Je POŘÁÁÁD nejleppšíí!! (Aspoň pro mě!!):o)Pořáád je strašně mooc milujuu!! Hlawně Waška!!!In Lowe!! :-) :-) Strašně se i přeju,aby se wrátily!! :-( Je mi lííto že už nejsou!!! :-( :-( :-( :-( Achjoo!! :-( Miluju Je!!!
a JEDINÝÝ CO SI TEĎ PŘEJU!!jE ABY SE MI WRÁTILY!! PROOSÍÍM!!!!
*14* *14* -
Lunetic
Lunetiic Vrate sa nam. Please. *3* -
Fotky
Nemate nekdo fotky z posledniho koncertu? Nebo nevite kde by se daly sehnat? *4* -
-
Re: Fotky
no daji se sehnat bjes na www.centrum.cz a zmački obraski a napis jech jmena jo *3* -
-
Re: Re: Fotky
No jo, ale tam nesjou fotky z toho posledního koncertu ve Štěrboholech, v Praze. Jak za nimi prisel i Martin a odehráli poslední koncert. *9*
-
-
-
Přáníčko
Ahojky mám mocinky ráda Martínka... *1* No a poslouchám Lunetici pořád dokola..asi 4 hodiny večer v kuse *1*Mocinky by jsem si přála aby ste mi napsali na e-mail:VanessaHu@seznam.cz nějaký kontakt na Marťu nebo na kohokoli z Luneticů mocinky plosím jestli jo tak mi plosím napište mocinyk děkuji mám je mocinky ráda ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Přáníčko
to tedy nejsi sama kdo je posloucha porat do kola -
-
Re: Re: Přáníčko
Asi tak :-) *3*
-
-