Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přáni

Ahojky nejvíc se mi líbí Martínek *1* No a mocinky mě mrzí že není žádnej koncert nebo tak...poslouchám je každej den no.... *1* A opravdu bych ocenila kdyby někdo měl na Marťu nebo někoho z nich kontakt a napsal by mi ho na e-mail:VanessaHu@seznam.cz mocinky děkuji a plosím kdyžtak napište *3* *3* *14* *14* *4* Tak plosím napište *4* *14*
  • Koncert

Moc bych si prala aby se opet vratili na ceskou scenu, ale asi se jim uz opravdu nechce. Jednim koncertem by ale prece nic nezkazili. Ja jsem na tom poslednim koncerte ani nebyla. Dozvedela jsem se o nem az pozde. *9* Takovych nas je vic,ne? Jeden koncert by snad nezabil ani Davida. *3*
  • Přání

Čauky lidi! Nemáte náhodou nějaké písničky mp3 od Luneticu. Nemůžu je sehnat.
    Moc dík *3* *4* *14* *15*
    • Re: Přání

Ahojky plomin ale nwm kde by si je sehnala já mám totiž jenom kazetu která je po sestře které už je 20 a k ní jsem přišla jenom pro to že je sestra pořád posklouchala a já už jako malá jsem si an ně zvykla a sestra je už neposlouchá *7* No tak jsem si tu kazetu vzala a teď je poslouchám každej večer když jsem an netu asi 4 hoďky pořád dokola *1* *3* *14*
    • Re: Přání

mám...a najdeš je na netu stačí zkoušet je všude vyhledávat a určo najdeš *4*
  • petice

http://www.petice.nazory.cz/petice/ petice-detail.php?id=111
  • proč se nevrátily Lunetic

Ahojky lidičky nevíte proč se nevrátila skupina Lunetic... Kdo to ví tak ať napíše dík předem *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4*
    • Re: proč se nevrátily Lunetic

to je teda otazka proste uz nechtej je to kazdyho vec ale myslim by chtelo hodne lidi aby se vratili nutit je nemuzem a do zadnyho hampejzu fakt nepatri patri tam mozna tan kdo to psal lidi kteri tuto skupinu nemamji radi radi tak ji nemusi nadavat mi jejich skupinam nebo spevaku taky nenadavame proste se nam liby jajich pisnicky co je na tom a us me stim fakt nestvete *16* *8* *5* ste stim fakit ubohy prectavte si jak by bylo vym kdyby vam to nekdo rikal o vasi skupine do smichu by vam zrovna nebylo tak si to uvedomte a ja vam budu vazne vdecna *8* prosim nema nekdo mp3 pisnicky od lunetic?????????
    • Re: proč se nevrátily Lunetic

Protože patří do hampejzu *16* *5*
  • lunetici

myslim ze vsichni znete pisnicku cik caka vyte o cem je o tom ze nikdo nevy jak dlouho bude zit a to by si meli uvedomit nevedi co je ceka tak si myslim ze by se meli dat dohromady dokat to de a ne as se neco stane a pak to nepude
    prosim kluci uvedomte si to
  • petice!

petice je založena : http://www.petice.nazory.cz/petice/ petice-detail.php?id=111
  • Homosexuals

no ja si myslim ze by se exLunetici vratit mohli ale s jinym nazvem, co treba pod nazvem Homosexuals *3*
    david by pohazoval svou certve dlouhou proridlou a zmastenou hrivou vydaval by neartikulovany skreky martin by moh vystupovat uplne nadranej a radoby rapovat do toho vasek by nam vystrih nejaky striptyz cislo a predstiral by zpev a ales by si hral na velkyho sefa a neco by semo tamo zaskrehotal do mikrofonu *14*
    • Re: Homosexuals

někteří lidé jim přezdívají-Buzetic *1*

dobrý nápad *1*

tak si pěkná píča

si asi vadna ne??????????? *7* *7* *7* *9* *9* *9*
      • Re: Re: Homosexuals

Nejsme vadný děvko! *15*
  • Petice

Na www.newstop.blog.cz jedna holka taky zalozila petici, tak se tam podivejte
  • Lunetic je prostě THE BEST

Lunetic byl,je a bude vždy doopravdy vždy NEJLEPŠÍ NA TOMTO SVĚTĚ!!!A tadyto je pravda co napíšu
    možná některým bude vadit jo ale mám k tomu svůj důvod proč to píšu.Takže se nezlobte.Myslim si že to kluky z luneticu moc potěší.
    je to pravda.
    LUNETIC JE NEJLEPŠÍ,KABÁTI JSOU NEJHORŠÍ!!! *1* *1* *1* *15* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Lunetic je prostě THE BEST

Jako nic proti Kabátum,ale je to vtipné .Lunetic Lunetic *15* *15* *15* *14* *14* *3*
      • Re: Re: Lunetic je prostě THE BEST

já kabáty nesnášim páč se s nima zná můj debilní bratránek(on je snad na nich závislej nebo co)a mě sere tím že jsem se ho jednou zeptala zda se nezná s někym od luneticu a víte co mi řekl???že prej je radši že je vůbec nezná....tím mě fakt nasral blb jeden
        • Re: Re: Re: Lunetic je prostě THE BEST

ahojec on se zná s kabátama? A nemohl by vojtka požádat o ten pásek co nosí jak je tam napsáno Kabát? kuju za odpověď :-) *3*
          • Re: Re: Re: Re: Lunetic je prostě THE BEST

ahoj jo zná se s kabátama ale já mího bratránka nemusim takže když tak zkus napsat na stránkách kabátu že mě znáš a že bys chtěla ten pásek jo...jinak www.kabat-fans.cz tydle stránky jsem myslela a na diskuzi to napiš jo...on ti určitě odepíše...kdyby byl nějak hnusnej tak to neřeš *9*
    • Re: Lunetic je prostě THE BEST

škoda že nemaj nějakej Gay club,nebo jo?jsou k sežrani. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit