Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Davidovo dlouhy vlasy

vite proc ma dlouhy vlasy? *1* aby si s nima moh utirat prdel od sracek *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
    • Re: Davidovo dlouhy vlasy

vim, dělá si tzv. přehazovačku aby si zakryl svou pleš *1* *1* *1*
    • Re: Davidovo dlouhy vlasy

Radeji bud zticha ty debile! Vubec ho neznas! Ani nechci vedet jak vypadas ty, ty chudaku. Vsadim se ze o nej byl vetsi zajem nez se tobe vubec muze snit. Nikdo tu neni zvedavy na tvy blby kecy!!! Tak si to nech od cesty. *16*
      • Re: Re: Davidovo dlouhy vlasy

chudinko *15* *15* *15* vsadím se, že si nějaká zamindrákovaná stará panna co si to dělá sama jedním prstem *1* *1* *9*
        • Re: Re: Re: Davidovo dlouhy vlasy

ses fakt chudak podivej se nejdriv sam nasebe a pak krityzuj jiny a co ty vys treba si to sama nedela mel bys radsi neka zalist a drzet hubu nes me vazne naseres *16* *16* a neco se ti stane *9*
          • Re: Re: Re: Re: Davidovo dlouhy vlasy

čůzo jestli seš emo tak já sem svatej papež *15* di se vyprstit nad plakátem těch buzerantů co neví co je pořádná hudba!tohle sou shity pro malí holčičky puberatčky nadržený!! *16*
            a bejt tebou bych si šla zvopáknout češtinu + pravipis je to bída! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Davidovo dlouhy vlasy

sorry *pravopis *3*
          • Re: Re: Re: Re: Davidovo dlouhy vlasy

zalez panno *15*
  • MiLuJu Wááás!!!!!Jstéé nééééj!!!

Já jéé MiLuJůů!!! *14* *14* Proč už ejsou?! *9* *9* *8* Soůůů Nééj!!! *3* *14* *14* *14* LoWuJů Wáás!!!!
    • Re: MiLuJu Wááás!!!!!Jstéé nééééj!!!

Víš proč nejsou,protože větší hnus už nikdo nestvořil a všimni si zatím se chovám slušně! *16* *8*
      • Re: Re: MiLuJu Wááás!!!!!Jstéé nééééj!!!

mno to ja se zatim chovam slusne a as zacnu zurit tak to neco uvidis ty hnusnej hajzliku *5*
        • Re: Re: Re: MiLuJu Wááás!!!!!Jstéé nééééj!!!

hele ty emo děvo!!zalez tady se tě nikdo nebojí tak nemachruj!!!já kdybych tě potkala tak ti nakopu prdel! *10* přesně protože vetší hnus jako oni už sand existovat nebude! *9*
        • Re: Re: Re: MiLuJu Wááás!!!!!Jstéé nééééj!!!

Kdy a kde ty zasraná děvko,máma tě potratila,takže nevím z jaký žumpy si vylezla,fakt nevím *16* *8* *9*
  • ja

proste lunetic byl super je hrozna škoda že se rospadly byli uplni hvezdy *9*
  • MILUJU

MILUJU JE! ALEŠ...UAH
    • Re: MILUJU

ne asi ales je fakt mooccccccc krasnej me se teda taky liby *14* *14*
    • Re: MILUJU

nejsi ty náhodou nadržená... *1*
  • Lunetic

Je to šílená škoda,že se rozpadli měla jsem je ráda celé ty léta co zpívali,samozřejmě je miluji až do teď jen tak
    na ně nezapomenem hlavně my stále fanynky!!byli originální a skvěle sehraný,prostě nejlepší skupina.Ale co mě nejvíce mrzí,že jsem nikdy nebyla na jejich koncertech,byla jsem hodně malinká:( Kéž by udělali alespoň jeden jediný koncert třeba v Praze nebo kdekoliv,aby jejich stálé fanynky,které je stále obdivují a nezapoměli na ně, měli možnost je ještě jednou naposledy vidět v původní sestavě než se rozpadli.Vím určitě,že by tam přišlo spousty lidí a bylo by to úžasné! Pa Pa
  • dotaz

Ahoj, nevíte jak se jmenuje (jmenovala) truhlárna, kde prej pracoval David?
    Předem moc díky
    • Re: dotaz

tak to fakt nevim
  • děje

petice je založena : http://www.petice.nazory.cz/petice/ petice-detail.php?id=111

tak o tom dejte všude vědět
  • lunetic a jejich navrat

tak lidi spite se taji nic nedeje *9* a pridejte se do fanklubu *3* jansy
    • Re: lunetic a jejich navrat

musí se vrátit *14* *3* *3* *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: lunetic a jejich navrat

Stím souhlasím musí se vrátit musí... *14* *14* *14* *14* *14*
  • Petice!!!

http://www.petice.nazory.cz/petice/ petice-detail.php?id=111 petice je schválena tak se všichni podepište a schénějte podpisy na různých DF *4*
  • připravte se!

Pokud chcete podpořit skuPinu Lunetic napište mi to na e-mail Holcmandavid@seznam.cz a jako předmět: lunetic forever.v nejbliší době bude schválena petice tak potřebujeme velkou reklamu na DF Chatech apod.každému kdo mi napíše a přidá se napíšu co má udělat.např:hltit chat odkazem na petici a stránky www.lunetic.wz.cz
    ZAHLTÍME INTERNET LUNETIKEM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit