Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lunetic mám vás rádaaa !!!

Ahojky já bych si moc mocinky přála aby se skupina lunetic vrátila pač tato skupina je moje nej nej nej už od malička tak proč se nemužou vrátit spátky mnoho lidi si to přeje tak proč se to nemuže stát... :-)super ste byli a super by ste byli aji teď vždyť to slovo super je slabí byli by ste zase nej nej nej nej nje slvná skupina tak proč to ještě neskusit vy nato máte!!! *4* *4* *4* *4*
  • Lunetic

Lunetic jsou ta nej skupina posloucham je pořád! Miluju vás *14*
  • lunetic

A-hojky. a somtiez fanda skupiny Lunetic *4* ale neda mi sa vas ostatných opýtat,že odkial beriete istotu, že ten kdo vam odpovedá(teda ak sa ozve)je naozaj clen skupiny lunetic? *5* Za odpovede dakujem vopred
  • mejl

tady jsou naky mejlina ne tak jestli chcete tak jim to napiste trba to pomuze aby se dali zase dohromady takze na alese lehky@agara.cz na martina noggin@nogginmusic.cz *14* tak se vratteeee
  • navrat

ja bych je taky chtela zpatky!!!!!! ale je to jenom na nich nemuzem je doniceho nutit!!!!!!!!!
    • Re: navrat

já je chci taky zpátky a to se nechce jenom davidovo?
      • Re: Re: navrat

rika se ze jo ale mohl by se prekonat aspon na ten vzpominkovy konzert no nemam pravdu????????
  • LUNETIK A JEJICH NAVRAT

ja taky znam hodne lidi co by VAS CHTELI SPATKY TAK TO ALESPON SKUSTE NEBO UDELEJTE ALESPON NAKY VZPOMINKOVY KONCERT *14* *14* *14* PLOSIIIIIIM *14* *14*
  • Comeback

Ja je chci taky zpatky! Ales psal jak jsou zaneprazdneni, ale na Agare uz moc nemoderuje. Vasek okrada starenky,Martin je velkej raper, kteryho nikdo nebere a David?
    Nedelej truhlare, mas navic. Miluju te Davidku *14*
  • Lunetic jsou nejlepší!

Já je chci taky zpátky, i když to asi nepůjde *9* Ale chtělo by to nějaký vzpomínkový koncert *5* Jsou vážně supr a je to část mýho dětství a jejich písničky poslouchám doteď! *14*
  • David

Jak se muzou dat dohromady kdyz se Davidovi nechce? Dlouhy vlasy? Zacal snad brat drogy, nebo se zblaznil? *9* A pak ze je porad v pohode... Asi ne. Ja je chci zpet! Svazeme Davida a donutime ho zpivat *15*
    • Re: David

Souhlasím *1* svázat a přinést v řetězech na pódium!! *1* Je taky chci hrozně moc zpátky a znám docela dost lidí, kteří by to taky uvítali!!!
      • Re: Re: David

to ja bych je teda taky chtela spatky a taky znam lidi co taky byly pro ale prinyst ho svazanyho v retezech na podiu s tim teda nesouhlasim musi chtit sam ale jeden spominkovy konzert by ho teda nezabyl
      • Re: Re: David

to ja bych je teda taky chtela spatky a taky znam lidi co taky byly pro ale prinyst ho svazanyho v retezech na podyu s tim teda nesouhlasim musi chtit sam ale jeden spominkovy konzert by ho teda nezabyl
  • Super

Nejlepsi skupina jaka tu byla, skoda, ze se rozpadli. Bylo by super kdyby se dali zpet dohromady...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit